Broutlab

Met Nadieh Roeffen

Ben jij een ambitieuze ondernemer, (HR)directeur of HR-manager die zich dagelijks bezighoudt met het beste uit haar mensen en organisatie halen? Dan wil ik graag met jou samenwerken. Want ik ben namelijk uit op hetzelfde als jij!

Maar voor samenwerken komt kennismaken. En daarom bied ik je de mogelijkheid tot een gratis Broutlab: een 2 uur durende sessie waarin ik beloof dat je iets gaat zien wat je daarvoor nog niet zag.

Vind jij dat ook goed idee?

Laten we afspreken

Zeven vragen voor verandering

Het format van het Broutlab is heel simpel. Samen lopen we door mijn zeven vragen voor verandering heen. Ik coach je op de antwoorden, net zo lang totdat er iets overblijft waar je echt wat aan hebt. Dat kan soms best confronteren zijn (disclaimer: dat is mijn stijl), maar het levert ook de meest waardevolle inzichten op!

  1. The One Thing: wat is dat éne ding dat op dit moment het meest belangrijk voor je is? Dat ene ding, dat als je dat voor elkaar krijgt, al het andere niet meer zo’n obstakel is.
  2. Het grootste probleem: wat is je grootste probleem op dit moment? Hoe kan je dat oplossen?
  3. Intensiteit: op welke manier kun je je effectiviteit en efficiëntie vergroten? Wat is er nodig om met je inspanning twee, drie of tien keer zoveel resultaat te behalen?
  4. Uitstelgedrag: wat zijn drie dingen waar je nog niet aan bent begonnen, omdat je wacht op het perfecte moment?
  5. Zwakke punten: als je concurreerde tegen jezelf, welke zwakke punten zou je dan uitbuiten om een voorsprong mee te creëren?
  6. Strategie: werkt je strategie niet omdat het een slechte strategie is, of werkt het niet omdat je het niet of niet goed genoeg uitvoert?
  7. Wat zou je anders doen?: als je helemaal opnieuw zou beginnen, welke wijzigingen zou je aanbrengen? En wat weerhoudt je om die wijzigingen nu in te voeren?
7 vragen kleiner

Laten we een datum prikken

Via de gele button kun je je naam, e-mail adres en je telefoonnummer naar me sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hopelijk tot binnenkort!

Contact
kerstkaart 10