inner leadership, outer change

Coachend Leiderschap

Coachend leidinggeven houdt in dat u als leidinggevende bijdraagt aan de ontwikkeling van uw mensen, afgestemd op hun talent en ambitie.

Door een coachende aanpak daagt u teamleden uit zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Bovendien schept u ruimte voor ze om verantwoordelijkheid te nemen. Het resultaat is dat teamleden floreren en in maximale zelfstandigheid werken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe werkt coachen eigenlijk, en hoe houdt u deze aanpak vol, wanneer organisatiedoelstellingen onder druk komen te staan?

Als leidinggevende staat u vaak midden in een spanningsveld van belangen. Hoe kunt u dan deze coachende aanpak volhouden? In deze training besteden we aandacht aan diverse coachingsaanpakken. We focussen op het losmaken en ontwikkelen van het potentieel van uw team, waardoor zij met plezier steeds betere resultaten leveren. U wordt effectiever in de rol als coachend leidinggevende. Ook krijgt u handvatten aangereikt om uw coachingsvaardigheden meer in te zetten in de praktijk.

Informatie 

Wie: Organisaties die een coachende manier van leidinggeven willen implementeren.
Waar: Incompany, inhouse bij Brout of op locatie
Deelnemers: maximaal 12

Wil je je aanmelden? Bel ons dan op 0202604050 of vul het formulier hiernaast in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier