inner leadership, outer change

Coaching

Individuele coachingsgesprekken zetten we in om veranderingen te bewerkstelligen en leerprocessen te versnellen. We gebruiken het als onderdeel van ontwikkelprogramma's, maar bieden het ook als zelfstandige dienst aan. Daarnaast leren we coachingsvaardigheden aan professionals.

Individuele Coaching

Corporate coaching

Managers, leidinggevenden en talentvolle starters zien al snel dat je zelf je belangrijkste instrument bent. Wij helpen je met alle uitdagingen die je kunt tegenkomen in de praktijk. Door coaches die daar zelf ook ervaring mee hebben.

Personal Coaching

Heb je het gevoel dat er meer inzit in jouw leven dan dat je er nu uithaalt? In dat geval is personal coaching iets voor jou. Onze specialiteiten zijn het versterken van zelfvertrouwen, productiviteit en sociale vaardigheden.

Career Coaching

Waar wil je naartoe en hoe kun je daar komen? Dat zijn in een notendop de vragen die spelen bij loopbaancoaching. We zijn graag je gesprekspartner als je wilt weten welk werk geschikt voor jou is, of in het kader van outplacement.

Vitaliteits Coaching

Je vraagt meer van jezelf dan dat je aankunt of er wordt meer van je gevraagd. In onze coaching zoeken we naar de juiste verhouding tussen presteren en ontspannen. We vergroten je vitaliteit en je weerbaarheid zodat je  beter kunt presteren.

English coaching

We at Brout are fully aware that non-Dutch speakers (e.g. expats) also have a need for coaching. Maybe especially so. Therefore, all of our coaching services are available in English. Read more.

delegeren

Coaching in en als beroep

In de opleiding coaching in en als beroep wordt je in twee dagen voorbereid om praktische coachingsvaardigheden in jouw functie te kunnen inzetten.  

In deze populaire coachingsopleiding komen de basisbeginselen van coaching aan bod. Goed luisteren, de coachvraag verhelderen, het coachcontract afsluiten etc. Daarnaast krijg je in vogelvlucht een inleiding in de meest bruikbare coachingsmodellen. We maken gebruik van RET, het grow model en Transactionele analyse.


Contact

We werken met een vrijblijvend intakegesprek. Als je besluit om niet door te gaan met het traject, betaal je niet voor het eerste gesprek. Wanneer je besluit om we door te gaan, rekenen we dit gesprek als de eerste van het traject.

Wil je in contact komen met een van onze coaches?  Dat kan via het formulier hiernaast. Je kunt ons ook bellen op 0202604050 of mailen op [email protected]


Heb je liever dat wij jou bellen? Laat dan je gegevens achter op onderstaand formulier:

Vul dit formulier in als je wilt dat wij contact met je opnemen of om je direct aan te melden voor de coaching: