inner leadership, outer change


Ben jij klaar voor de Brout
coachings-experience?

Twee dagen niets anders dan coaching.

1. leren over coaching

2. gecoached worden

3. goed leren coachen

De Training


Je wil graag coachen. Omdat je het nodig hebt in je werk. Als (HR-) manager, teamleider of directeur. Of misschien wil je zelfs van coaching je beroep maken. Wat coaching echter precies is, of hoe je het doet, heb je nog niet helemaal scherp. Dus waar begin je dan? 

Coaching in en als Beroep is een stoomcursus coaching. Je leert, je oefent en je ervaart tijdens deze tweedaagse wat coaching is. Je wordt volledig ondergedompeld in het coachingsvak. En daar bovenop kom je er uit met genoeg stof tot nadenken om nog maanden voort te kunnen.

Je wordt niet alleen in hoog tempo ingeleid in de meest toegepaste coachingstechnieken, maar wordt ook zelf gecoached én krijgt je eerste coachingskandidaten. 


Deze training biedt alles wat je nodig hebt om als coach aan de slag te kunnen. Aan het einde van deze training weet je  wat coaching is (en wat het niet is) en kun je er direct mee aan de slag in de praktijk. De perfecte aftrap van een carrière als coach, maar ook een onmisbare toevoeging aan je professionele toolbox.

Direct inschrijven voor de training? Kijk dan hier voor de data en het inschrijfformulier. Of lees verder voor meer informatie over de training.

Programma


Dag 1: Rol van de coach

Als coach ben je een ondersteuner, maar geen oplosser. Je bent vertrouwenspersoon, maar geen vriend. Hier leren we je wat een coach is en wat niet.


Dag 1: Het coachgesprek

Wat kun je doen om aan het vertrouwen te werken dat je als coach nodig hebt. Wat is een coachcontract en wat is er verder nog nodig? Alle tools om je eerste gesprek in te kunnen.

Dag 1: Vaardigheden

Als coach heb je algemene vaardigheden nodig zoals: goed kunnen luisteren, begrijpen wat er niet gezegd wordt en jezelf leren beheersen.


Dag 1: Videoreflectie

Je kunt alleen maar leren als je kunt reflecteren op wat je gedaan hebt. Wij geven je een methode en doen een nulmeting om te kijken waar je nu staat.


Dag 2: Modellen

We gebruiken voornamelijk Rationeel Emotieve Theorie (RET), het GROW-model en Transactionele Analyse en geven je nog vele andere modellen.


Dag 2: Oefenen

Hoe is het nu om te coachen? Om er iets over te kunnen zeggen, moet je het doen. doen is het nieuwe denken. En gecoached worden is ook leerzaam. Wat doet dit nu met je?

Dag 2: Weerstand

In bijna elk coachingsgesprek krijg je te maken met weerstand. Hoe ga je daar nu op een goede manier mee om? En wat moet je vooral niet doen?


Dag 2: En dan nu?

Wat ga je doen met deze kennis? Hoe profileer je je als coach? Wat ga je doen met de inzichten die je over jezelf hebt opgedaan? Hier maak je toekomstbestendige plannen.

Rosanne

"Deze cursus is absoluut een AANRADER voor iedereen die zijn coachingsvaardigheden wil ontwikkelen/ verbeteren! Het was ‘n ervaring waarin je superveel leert over jezelf, over coaching en ook nog eens ‘n erg leuke en gezellige groep.

Rosanne van Duyvenvoorde - Ondernemer

"Wat in mijn hoofd begon als een training om me op weg te helpen hét coachingsgesprek te voeren, werd naast dat ook een interessante, inspirerende, energieke reis door mezelf. Ik kan je dit van harte aanbevelen als je wilt leren coachen en jezelf weer wilt kennen.

Marco Walraven - Director Sales

Meer weten? Download dan de brochure

Als je hieronder je naam en emailadres achterlaat, sturen wij je direct de brochure toe voor Coaching in en als Beroep. Wil je liever overleg met een van onze consultants? Bel dan 0202604050.

Over de Trainers


Ton Keunen

Ton Keunen is partner bij Brout werkt al jaren als (team)coach en heeft een bloeiende coachingspraktijk naast zijn werk als HR-directeur en trainer. Een expert in verandering, zowel voor individuen als voor organisaties. Direct en confronterend en altijd met compassie. 

Ton is o.a. gecertificeerd aan het INSEAD in verandermanagement en geeft samen met Martijn Vroemen de training teamcoaching. 

Binnen Brout stuurt hij het team van ruim 20 coaches aan. Tijdens de training worden deze coaches ook ingezet om hun eigen visie en expertise in te brengen

Bas Keyser is partner bij Brout. Bas studeerde psychologie en heeft ruim 15 jaar ervaring als interim HR-manager, trainer en coach. Hij is er aan gewend om coaching in te zetten als onderdeel van verandertrajecten op het gebied van leiderschap, vitaliteit en teampresteren.

De stijl van Bas is waarderend en oplossingsgericht. Daarnaast heeft hij een brede expertise op het gebied van Insights Discovery, mindfulness en appreciative inquiry.

Bas neemt tijdens de training zijn ruime ervaring mee als coach. Daarnaast kan hij als geen ander uitleggen wat het effect van coaching voor een organisatie is.

Bas Keyser

Brout coacht onder andere medewerkers van:


Data

De training "Coaching in en als Beroep" wordt elke twee maanden gegeven. Hiernaast vind je de laatste data.


12 &13 september

Buitengoed De Uylenburg, Delfgauw


1 & 2 november

Buitengoed De Uylenburg, Delfgauw


10 & 11 december

Buitengoed De Uylenburg, Delfgauw

The magic starts here

Direct inschrijven

De training bestaat uit 2 dagen.  Om volledige onderdompeling te garanderen boeken we een kamer in het hotel van de trainingslocatie voor je.

Bij de Training ingebegrepen zit:

  • 2 intensieve dagen trainnig
  • Het Werkboek Coaching in en als Beroep
  • Een groep coaches en coachees van maximaal 20 deelnemers
  • Twee trainers met een ruime coachingservaring
  • Een transformatie-ervaring zoals je nog niet eerder gehad hebt.

Jouw investering is 1395,- euro*. Direct inschrijven kan via [email protected] of via het formulier hiernaast. Liever eerst overleg? Neem dan contact op via 0202604050 of vul het formulier hiernaast in om teruggebeld te worden.

*exclusief btw 

Contactformulier

Veelgestelde Vragen

Kan ik met deze training aan het werk als coach?

Is een tweedaagse training voldoende?

Is er een vooropleiding of ervaring nodig?

Kan ik ergens vragen stellen over de training