Leer de basis van coaching in 3 dagen!

Alles wat een coach moet weten

In de opleiding Coaching in en als Beroep word je in twee dagen voorbereid om praktische coachingsvaardigheden in jouw functie in te zetten. In deze populaire coachingsopleiding komen de basisbeginselen van coaching aan bod. Goed luisteren, de coachvraag verhelderen, het coachcontract afsluiten etc. Daarnaast krijg je in vogelvlucht een inleiding in de meest bruikbare coachingsmodellen. We maken gebruik van RET, het GROW-model en Transactionele analyse.

★★★★☆

De Training

9 op de 10 deelnemers zou de training aanbevelen

Coaching in en als Beroep is een stoomcursus coaching. Je leert, oefent en ervaart tijdens deze tweedaagse training wat coaching is. Je wordt volledig ondergedompeld in het coachingsvak. En je komt er uit met genoeg stof tot nadenken om nog maanden voort te kunnen.

Je wordt niet alleen in hoog tempo ingeleid in de meest toegepaste coachingstechnieken, maar wordt ook zelf gecoacht én krijgt je eerste coachingskandidaten.

Deze training biedt alles wat je nodig hebt om als coach aan de slag te kunnen. Aan het eindweet je wat coaching is (en wat het niet is) en kun je er direct mee aan de slag. De perfecte aftrap van een carrière als coach, of een onmisbare toevoeging aan je professionele toolbox.

Dag 1 van het programma

Twee dagen niets anders dan coaching.

1 - Rol van de coach

Als coach ben je een ondersteuner, maar geen oplosser. Je bent vertrouwenspersoon, maar geen vriend. Hier leren we je wat een coach is en wat niet.

2 - Het coachgesprek

Wat kun je doen om het vertrouwen te wekken dat je als coach nodig hebt. Wat is een coachcontract en wat is er verder nog nodig? Alle tools om je eerste gesprek in te kunnen.

3 - Vaardigheden

Als coach heb je algemene vaardigheden nodig zoals goed luisteren, begrijpen wat er niet gezegd wordt en jezelf leren beheersen.

4 - Videoreflectie

Je kunt alleen maar leren als je kunt reflecteren op wat je gedaan hebt. Wij geven je een methode en doen een nulmeting om te kijken waar je nu staat.

Dag 2 van het programma

Twee dagen niets anders dan coaching.

1 - Modellen

We gebruiken voornamelijk Rationeel Emotieve Theorie (RET), het GROW-model en Transactionele analyse en geven je vele andere modellen.

2 - Oefenen

Hoe is het nu om te coachen? Om er iets over te kunnen zeggen, moet je het doen. En gecoacht worden is ook leerzaam. Wat doet dit nu met je?

3 - Weerstand

In bijna elk coachingsgesprek krijg je te maken met weerstand. Hoe ga je daar nu op een goede manier mee om? En wat moet je vooral niet doen?

4 - En dan nu?

Wat ga je doen met deze kennis? Hoe profileer je jezelf als coach? Wat ga je doen met de inzichten die je over jezelf hebt opgedaan? Hier maak je toekomstbestendige plannen.

Belangrijke informatie

Locatie

House of Brout
Straatweg 236 in Breukelen 

Accommodatie

We boeken een hotelkamer om de hoek bij House of Brout.

Investering

Een eenmalig bedrag van €1695,- excl. BTW.

Over de trainers

Thijs van Wersch

Ik ben Thijs en werk als Trainer / Coach bij Brout. Dat komt goed uit want ik houd ervan om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. In coaching bespreken we jouw waarden, overtuigingen, gedragingen, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik challenge je om uit jouw comfort zone te stappen en concrete acties te ondernemen. Ik geloof namelijk dat jij alles al in je hebt om je doelen te bereiken, het hoeft er alleen nog maar uit te komen.

Brochure aanvragen

Coaching in en als Beroep

Laat hieronder jouw naam en emailadres achter.
Brout stuurt je direct de brochure toe voor Coaching in en als Beroep.

Wat is de impact van de training?

Rosanne van Duyvenvoorde – Ondernemer

★ ★ ★ ★ ★

“Deze cursus is absoluut een AANRADER voor iedereen die zijn coachingsvaardigheden wil ontwikkelen/verbeteren! Het was ‘n ervaring waarin je superveel leert over jezelf, over coaching en ook nog eens ‘n erg leuke en gezellige groep.”

Marco Walraven – Director Sales

★ ★ ★ ★ ★

“Wat in mijn hoofd begon als een training om me op weg te helpen hét coachingsgesprek te voeren, werd naast dat ook een interessante, inspirerende, energieke reis door mezelf. Ik kan je dit van harte aanbevelen als je wilt leren coachen en jezelf weer wilt kennen.”

Direct inschrijven

Coaching in en als Beroep

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact op.op Locatie
Buitengoed De Uylenburg,
Delfgauw

Accommodatie
Wij boeken een kamer in het hotel van de trainingslocatie voor je.

Investering
Eenmalig €1695,- excl. BTW.

Inbegrepen bij de training

  • Het werkboek Coaching in en als Beroep
  • Groep coaches en coachees van max 20 deelnemers
  • Een transformatie-ervaring zoals je nog nooit eerder gehad hebt

Training intensiteit
Tweedaagse training met terugkomdag
Acht uur training per dag met op de eerste dag een avondprogramma
Aantal trainingsuren: 28 uur

 

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op

Veelgestelde vragen

Kan ik met deze training aan het werk als coach?

Als je deze training hebt gevolgd, kun je direct aan de slag als coach. Je werkt op een ethisch verantwoorde manier, kent je grenzen en hebt wat te bieden. Vanuit hier kun je verdere expertise ontwikkelen om je waarde als coach te vergroten.

Is een driedaagse training voldoende?

Krijg je een Michelin ster als je net hebt leren koken? Waarschijnlijk niet. Kun je al goede gerechten maken en zo bijdragen aan het geluk en welzijn van anderen? Dat wel! Coaching in en als Beroep is de eerste stap in je reis als coach. Eentje die je klaarstoomt om ervaringen op te doen. En in de praktijk leer je uiteindelijk coachen.

Waar kan ik vragen stellen over de training?

Voor vragen over Coaching in en als Beroep, kun je terecht bij Robert Haringsma. Hij is coach en coördinator van deze training. Je kunt hem bereiken op starthemagic@brout.nl of via 0346 237140. Als hij op dat nummer niet direct beschikbaar is, maakt ons officemanagement een terugbelafspraak voor je.

Is er een vooropleiding of ervaring nodig?

Wat ons betreft kan iedereen leren coachen. De juiste houding en voldoende zelfreflectie zijn belangrijker dan formele vooropleiding.