Contact

Start now. Bring out your best.

Wil je jouw situatie bespreken? Of meer informatie over onze programma’s? We horen het graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Straatweg 236
3621 BZ Breukelen
t • 0346 237140
e • goingbrout@brout.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00–17:00 uur

Parkeren

Wij hebben bij House of Brout beperkte parkeergelegenheid. Voor een enkele auto is er plek, als coachee kun je daarom op het terrein parkeren.

Als je voor een training komt, willen we je vragen om je auto te parkeren op het Henk van der Griftpark, dat ligt – als je vanuit centrum Breukelen komt – 100 meter vóór ons gebouw aan de andere kant van de weg. Parkeren daar is gratis.

Veilig trainen

House of Brout is ingericht op anderhalve meter afstand. We hebben duidelijke hygiëneregels en goede -faciliteiten. Alle veiligheidsmaatregelen vind je in deze pdf.

Trainingslocaties

We trainen in eigen huis én op diverse andere locaties. Eentje willen we er graag uitlichten, want als het kan heeft Boutique hotel Flora Batava onze absolute voorkeur. Het ligt op een steenworp afstand van Brout en is dus ook idyllisch gelegen aan de Vecht. In hun restaurant Bloei eet je gezellig, eigentijds en informeel. Bij een meerdaagse training overnacht je er ook.

Leveringsvoorwaarden brout

Onze leveringsvoorwaarden vind je hier.

    Regelmatige inspiratie in je mailbox