Daten met Brout

Om het beste uit jezelf te halen!

Een date waarin er écht naar je geluisterd wordt, je aandacht krijgt voor wie je bent en wat je wil en we niet zomaar voor een one-night-stand gaan. En ja, het is best een beetje spannend om elkaar te leren kennen. Durf jij de eerste stap te zetten?

Ons dating profiel

lijstje 40

Root digging

Brout graaft. We blijven niet aan de oppervlakte, maar pakken problemen bij de wortels aan. Geen symptoombestrijding, maar een fundamentele aanpak.

kernwaarden 38

Bold

Brout confronteert. We zijn open en eerlijk, ook als de boodschap niet leuk is. Altijd vanuit respect en om te kunnen doordringen tot de diepere laag.

kernwaarden 36

Epiphanic

Brout schudt wakker. We zetten jouw beeld van jezelf én van de wereld even ondersteboven. We laten je anders zien. Zodat jij anders kunt doen.

kernwaarden 37

Quirky

Brout beweegt. We doen dingen op onze eigen manier. Onorthodox, maar met een visie. Je gaat ervan houden. En als je dat niet doet, dan is dat ook oké.

Een cadeautje voor jou

Het juiste onderwerp tijdens een date? Da’s altijd een beetje zoeken. Om ons samen op weg te helpen, geven we je graag iets leuks. Een cadeautje waarin je ons meteen al in bad ziet liggen. Wil je dat?

    Regelmatige inspiratie in je mailbox

    vertrouwen