Het ligt altijd aan een ander!

Of doe je zelf iets wat niet werkt?

Heerlijk om lekker te wijzen naar de ander. Om te klagen over wat iemand niet goed doet. Al weet je ook dat dit gedrag niet werkt op lange termijn. En misschien doe jij zelf iets waardoor de ander zo reageert. Bij Brout helpen we je hier bewust van te worden. Om het leven niet te laten overkomen en juist persoonlijk leiderschap te tonen. Wil jij écht weten wat er is? Zet dan de eerste stap in een coaching try-out.

Dit is wat we doen voor jou

lijstje 40

Root digging

Brout graaft. We blijven niet aan de oppervlakte, maar pakken problemen bij de wortels aan. Geen symptoombestrijding, maar een fundamentele aanpak.

kernwaarden 38

Bold

Brout confronteert. We zijn open en eerlijk, ook als de boodschap niet leuk is. Altijd vanuit respect en om te kunnen doordringen tot de diepere laag.

kernwaarden 36

Epiphanic

Brout schudt wakker. We zetten jouw beeld van jezelf én van de wereld even ondersteboven. We laten je anders zien. Zodat jij anders kunt doen.

kernwaarden 37

Quirky

Brout beweegt. We doen dingen op onze eigen manier. Onorthodox, maar met een visie. Je gaat ervan houden. En als je dat niet doet, dan is dat ook oké.

Een cadeautje voor jou

Altijd leuk om te krijgen, toch? Om ons alvast te leren kennen, bieden we je een e-book met superkrachten voor succesvol (persoonlijk) leiderschap. Zo leer je ons vast een beetje kennen. Wil je die ontvangen?

    Regelmatige inspiratie in je mailbox

    vertrouwen