inner leadership, outer change

Corporate Coaching

Op de werkvloer komen vaak specifieke psychologische thema’s aan bod. Denk aan leidinggeven, het spelen van het politieke spel, het benutten van je talenten en het vergroten van je persoonlijke kracht. Wij bieden coaching specifiek gericht op psychologische vaardigheden die in de corporate sfeer van toepassing zijn.

Managers, leidinggevenden en talentvolle starters krijgen al vaak te maken met vaardigheden die niet specifiek horen bij het vak waar ze voor geleerd hebben. Het gaat dan over vaardigheden die vooral te maken hebben met het werken binnen een grote organisatie. Met behulp van coaching kun je deze vaardigheden snel, efficiënt en oplossingsgericht bijspijkeren.

Thema’s

Leidinggeven

Hoe krijg je mensen aan het werk zonder er aan te trekken. Wat motiveert mensen wat werkt die motivatie tegen. Hoe kun je conflicten in een vroeg stadium smoren of zonder grote consequenties oplossen. Onze coaching over leidinggeven geeft je handvaten over leidinggevende vaardigheden en laat je ontdekken wat jouw leidinggevende stijl is.

Het spel

In een organisatie is er altijd sprake van macht. Veel mensen vinden het lastig om hier mee om te gaan en denken vaak zelfs dat het ongepast is om hier aandacht aan te besteden. Als je macht zelf echter niet inzet, zal het tegen je gebruikt worden. Het omgaan met dit spel binnen de organisatie geeft je overzicht en rust en maakt het makkelijker om je tegen andere te verweren.

Talentontwikkeling

Je bent aangenomen om iets te gaan doen, maar andere taken passen eigenlijk beter bij je talent. Hoe zorg je ervoor dat je die taken mag gaan doen zodat je je kunt doorontwikkelen in die richting? In onze coaching kun je niet alleen ontdekken wat jouw talenten zijn, maar leer je ook om ze binnen de organisatie tot wasdom te laten komen.

Persoonlijke kracht

Je wilt goed presteren, maar niet in de valkuil van een burnout vallen. Je werk is je lust en je leven, maar je privé leven is ook belangrijk. Het lijkt onmogelijk, maar het is wel degelijk haalbaar om stressvrije productiviteit te bereiken. Door overzicht te houden, je workflow te controleren en je werktijd zo productief mogelijk te besteden.

Methode

In al onze coachingstrajecten werken we met wetenschappelijke kennis uit verschillende onderdelen van de psychologie. Daarnaast zetten we kennis in die heeft gewerkt in de praktijk. We raden in het kader van coaching ook regelmatig boeken aan ter zelfstudie.

In de begeleiding gebruiken we cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte coaching en op mindfulness gebaseerde technieken. De coaching is boven alles resultaatgericht en zo lang als nodig is en niet langer.

The magic starts here

Direct starten

Aanmelden kan eenvoudigweg door het contactformulier hiernaast in te vullen. Je kunt aangeven wat je coachingsvraag is of, als dat nog niet helder is, dat je een vrijblijvend intakegesprek aan wilt vragen.  Meestal kun je binnen 5 werkdagen bij ons terecht.

Als je nog vragen hebt over de coaching kun je ook contact opnemen via het contactformulier hiernaast, via [email protected] of bellen met 0202604050.

Contactformulier