inner leadership, outer change

Escaperoom Teamtraining

Een serieuze teamtraining met
een spannend spelelement

Een teamtraining waar elk team graag naartoe gaat. Dat bieden we aan met onze escaperoom teamtraining. Een volwassen teamtraining, ondersteund door het spel dat door Tripadvisor al jaren als beste attractie beoordeeld wordt.

Voordelen van de Escaperoom Teamtraining


Praktijkgericht

Met de escaperoom bieden we een training in de praktijk. Het is interessant om te praten over wat er gebeurd in het team, maar het is nog beter om het in de praktijk te zien gebeuren. De escaperoom teamtraining is de perfecte plek om dit te bereiken.

Fun

The Escape Hunt is de reallife game sensatie van dit moment. In Japan staan deze spellen al jarenlang als absolute topattractie te boek en sinds enkele jaren zijn ze ook in Nederland beschikbaar. Geen team zal bezwaar hebben tegen deze training.

Ervaren begeleiding

Onze trainers geven teamtrainingen aan zeer veel verschillende doelgroepen. Van fabrieksmedewerkers tot aan de directie. Door onze ervaring met teamtrainingen en de escaperooms hebben we snel door wat er speelt. Daarom krijg je altijd de begeleiding die het team nodig heeft.

Organisaties die onze escaperoom teamtraining hebben gedaan:

Durf jij de uitdaging aan?

Met je team opgesloten zitten in een klein kamertje. Een opdracht, een handjevol aanwijzingen en een hoge druk. Als team moet je een mysterie oplossen en daarvoor heb je hebt precies 60 minuten.

Door de hoge druk die op het voltooien van het spel staat, zie je gelijk terug hoe de verhoudingen in een team zijn. Wie neemt er de lead? Wie is er meer afwachtend? En hoe verloopt de samenwerking en de communicatie? Wordt er goed naar elkaar geluisterd of worden sommige collega’s genegeerd en voeren anderen de boventoon? De Escaperoom is een hogedrukpan waarin je direct kunt ervaren hoe je team nu eigenlijk functioneert.

In deze training combineren we een spannend, uitdagend spel met een praktijk gericht inkijkje in het teamfunctioneren.

escaperoom teamtraining 2

Escaperoom Teamtraining in de praktijk

Er zijn verschillende manieren om de escaperoom teamtraining vorm te geven:

  • Het teamtraining deel kan een serieuze aanvulling zijn op een grotendeels op vermaak gerichte teamdag. In dat geval is de teamtraining slechts een klein onderdeel van het programma.
  • De escapehunt kan ook ingezet worden als tool binnen een serieuze teamtraining. De training beslaat dan het grootste deel van de dag en de escapehunt dient als ondersteuning van die dag.
  • Tot slot zijn er natuurlijk allerlei tussenvormen mogelijk, waarover we graag met je in gesprek gaan.


Sybren van Asma

Syben van Asma


Sybren is onze expert op het gebied van teamtrainingen. Hij gebruikt daarvoor Insights Discovery, maar ook de escaperoom.

Sierdjan Westen

Sierdjan Westen


Sierdjan is opgeleid als organisatiepsycholoog en heeft de escaperoom teamtraining vormgegeven.

The magic starts here

Brout

Onze consultants denken graag met je mee over de inzet van de escape room teamtraining. Neem contact met ons op via:  0202604050 en vraag naar Sybren van Asma of laat je nummer achter op het formulier hiernaast en wij bellen je zo snel mogelijk terug.


Contactformulier