Leading Self Hybrid Challenge

Choosing courage over comfort

Herken jij je in het volgende? Je hebt verschillende dingen geprobeerd om je (sport)doelen te bereiken, maar toch val je terug in oude patronen waardoor het niet lukt. Het kan voelen alsof je het slachtoffer bent van je eigen (onbewuste) keuzes. En ondanks een sterke motivatie, behaal je niet altijd het gewenste resultaat.

Geen zorgen: wij kunnen je helpen het beste in jezelf naar boven te halen! De versie van jou die al in je zit, maar die nog niet naar buiten wil komen.

Direct inschrijven

Een nieuw persoonlijk programma!

Brout en The Barn slaan de handen ineen voor een nieuw persoonlijk leiderschapsprogramma. Wij geloven dat fysieke en mentale ontwikkeling complementair zijn. Soms is het een mentale blokkade die jou ervan weerhoudt fysiek fitter te worden. En andersom kan de oplossing voor een persoonlijk vraagstuk juist in fysieke groei liggen.

Bij Leading Self Hybrid ga je aan de slag met zowel fysieke als mentale ontwikkeling. We brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging. Wij geven je de handvatten en de magie ligt in de momenten dat jij zelfstandig aan de slag gaat.

bokshandschoen

Voor wie?

 • Je loopt vast bij je huidige (gezondheids)doelen. 
 • Je hebt vastgeroeste overtuigingen die je ervan weerhouden te groeien.
 • Je bent altijd op zoek naar verdieping.

Het belangrijkste is dat je bereid bent te reflecteren op je eigen gedrag en leiderschap wil nemen over waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Om zicht te krijgen op je ambities en te kiezen voor wat jij belangrijk vindt, schrijf jij je in!

Challenge met een goede reden

 • Je leert jezelf écht kennen. Hierdoor kun je effectiever met jezelf en met de wereld omgaan. 
 • Je ontdekt wat je wilt. Nu en in de toekomst. Je kiest welk pad je gaat bewandelen.
 • Je krijgt de krachtige handvatten. Daarmee kun je een impactvolle leider in en van jouw leven zijn.
 • Je wordt (mentaal) fitter. Zowel lichamelijk als geestelijk behaal jij je doelen.

Intake

De intake bestaat uit het definiëren van jouw ontwikkelbehoefte en het afnemen van fysieke test(en) en metingen. Wat zijn jouw huidige persoonlijke belemmeringen die je nog in de weg staan? Waar sta je nu fysiek en mentaal en wat is je gewenste situatie?

Kick-off

Kennismaking met kandidaten en trainers en de kick-off van het programma.

Hierbij serveren we gezond avondeten!

Trainingsavonden

Op de vier uur durende trainingsavonden komen we met zijn allen samen om het proces te bespreken en verdere stappen te zetten. Elke avond heeft een eigen thema: Purposea, Reality, Dream, Resilience en Controle.

Pre-work

Pre-work bestaat uit één of meerdere opdrachten die per mail worden aangeleverd. Het pre- work bestaat uit het definiëren van jouw intentie voor de trainingsavonden, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Wat kom ik bij deze training halen? En hoe zorg ik ervoor dat ik dit ook behaal? Het zelfstandige werk is belangrijk omdat het zwaartepunt niet in de dagen dat we bij elkaar komen ligt, maar op alle momenten daartussen, daar ligt de magie.

Coachingmomenten

Door middel van slimme technologie en het gebruik van een Garmin Vivo Active smartwatch krijgen jij en jouw coach inzicht in dagelijkse patronen zoals beweging, slaap, stress en sportprestaties. Op basis van deze resultaten bespreken we je fysieke activiteit. Deze momenten duren ca. 20 minuten.

Re-charge (at The Barn)

Samen met je personal trainer neem je je doelen nog eens onder de loep, en vertaalt deze naar de sportpraktijk. Het doel hiervan is om fysiek extra kracht bij te zetten om je doel te behalen. Deze sessies duren 60 minuten.

Opbouw en duur

Leading Self Hybrid bestaat uit een intakegesprek + fysieke test, een kick-off, vijf trainingsavonden van elk vier uur en vier recharge-momenten bij The Barn. Verder heb je acht coachingmomenten op basis van de resultaten van de Garmin smartwatch, die jouw activiteit bijhoudt. 

Daarnaast ga je aan de slag met ontwikkel-opdrachten en overleg je met je buddy. Je hebt ongeveer twee uur zelfstudie per week, die je besteedt aan reflectie en praktijkopdrachten ter voorbereiding voor de volgende training. 

Het aantal deelnemers is maximaal vijftien personen. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, beslaat vijf maanden. En omdat jij moed boven comfort hebt verkozen, ontvang je tijdens de laatste training een certificaat om jouw ontwikkeling te vieren.

Werkwijze

Het programma is interactief en dynamisch, geen enkele training is hetzelfde, dus we houden je scherp. Elke training is ontworpen vanuit de meest actuele theoretische concepten en modellen. We doen veel ervaringsoefeningen en sluiten altijd aan bij jouw context. Daardoor kun je het geleerde tussentijds al in de praktijk brengen.

 • Focus op jouw mindset en capaciteiten
 • We leren je geen trucjes, maar bieden duurzame handvatten.
 • We kijken naar je context
 • Je ontwikkelt sneller als jouw omgeving betrokken is.
 • Het gaat om resultaat
 • We werken aan groei die waarde toevoegt aan jouw leven.
2U2A0261 scaled

Trainingsavonden

leadingorganizationsbloem

Level 1: Purpose

Waar kom ik vandaan en wat wil ik?

Je maakt kennis met de andere deelnemers. Je gaat aan de slag met je dromen, idealen en doelen. Jouw persoonlijke verhaal staat centraal. We helpen je inzien dat je soms iets wilt omdat anderen het willen. Of juist andersom. Je ontdekt wat écht belangrijk voor jou is en waarom. Met hulp van je groep en de trainer kom je tot de kern. Je loopt naar buiten met een helder doel. Het is jouw kompas voor de rest van het programma.

intervisie

Level 2: Reality

Waar sta ik?

Je onderzoekt wat jouw huidige realiteit is. Waar sta je op dit moment in het leven? Waar ben je tevreden over en waar zie je ruimte voor verbetering? Je begrijpt na Level 2 hoe jouw innerlijke dialoog verloopt en hoe jij keuzes kan maken die jij écht wilt.

bloemwatergeven

Level 3: Dream

Waar wil ik naartoe?

Je gaat dromen zonder beperkingen. Met andere woorden: je gaat ophelderen wat jij echt wilt, zonder dat je innerlijke saboteur je in de weg staat. Want als jij écht weet wat jij wilt, je hierin gelooft en je hier ook echt voor inzet, dan pas is het behalen van een doel realistisch.

broutlab Spelbord2 18

Level 4: Resilience

Kies ik voor emotie of voor progressie?

Tijdens de voorgaande trainingen heb je onderzocht wie je bent, waar je staat en wat je droom is. Aan de hand van deze inzichten weet je wat je wilt en wat je saboteurs zijn die het behalen van je doelen belemmeren. Tijdens deze training maak je een stappenplan dat ervoor zorgt dat je jouw saboteurs (emoties) de baas bent. Ook creëer je een kompas dat ervoor zorgt dat je op koers blijft en jou de weg wijst naar de top van jouw berg.

pijlinroos

Level 5: Control

Hoe behoud ik regie over wat ik wil?

Tijdens het traject kies je voor gedrag wat bijdraagt aan wat jij wilt bereiken. En omdat dit gedrag waarschijnlijk nog niet getransformeerd is naar een gewoonte, kan het zomaar zijn dat je in oud gedrag vervalt. Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt om ervoor te zorgen dat jij altijd weer regie kan nemen over jouw gedrag, zodat jij jouw top van de berg kan bereiken.

(Dit is tegelijkertijd ook de officiële afsluiting van het programma waarin je terugkijkt naar wat je allemaal bereikt hebt. Dit gaan we dan ook vieren!)

Maar hoe zat het ook alweer?

Een goede mentale gezondheid versterkt het vermogen om je te concentreren, beslissingen te nemen, te communiceren en stressbestendig te zijn. Een slechte mentale gezondheid kan leiden tot verminderde productiviteit, meer afwezigheid en een verhoogd risico op burn-out.

Ook fysieke gezondheid speelt een belangrijke rol bij het uitvoeren van werkzaamheden. Als iemand fysiek fit is, heeft hij meer energie en uithoudingsvermogen om taken uit te voeren, waardoor hij beter in staat is zijn werk uit te voeren. Aan de andere kant kunnen fysieke problemen zoals vermoeidheid, pijn en verminderde bewegingsvrijheid invloed hebben op werkprestaties. Daarom is het belangrijk om zowel mentale als fysieke gezondheid te onderhouden om op het werk optimaal te presteren.

Fijn om te weten natuurlijk, maar hoe investeer je hier als werkgever in? En hoe zorg je dat het een blijvend effect heeft?

pijlinroos

Voor werkgevers

Dat mentale en fysieke gezondheid een significante invloed hebben op werkprestaties en werkgeluk is niets nieuws. Werkgevers kunnen echter nog meer voordelen behalen door werknemers te laten deelnemen aan een sportprogramma: Een goede mentale gezondheid versterkt het vermogen om je te concentreren, beslissingen te nemen, te communiceren en stressbestendig te zijn. Een slechte mentale gezondheid kan leiden tot verminderde productiviteit, meer afwezigheid en een verhoogd risico op burn-out.

Ook fysieke gezondheid speelt een belangrijke rol bij het uitvoeren van werkzaamheden. Als iemand fysiek fit is, heeft hij meer energie en uithoudingsvermogen om taken uit te voeren, waardoor hij beter in staat is zijn werk te met plezier te doen. Aan de andere kant kunnen fysieke problemen zoals vermoeidheid, pijn en verminderde bewegingsvrijheid in- vloed hebben op werkprestaties. Daarom is het belangrijk om zowel mentale als fysieke gezondheid te onderhouden om op het werk optimaal te presteren.

Als werkgever kun je investeren in het welzijn van je werk- nemers met behulp van Leading Self Hybrid Challenge. Door werknemers dit programma aan te bieden zorg je voor een positief effect op hun gezondheid en prestaties op het werk!

Extra: Vitaliteitsdoel/challenge

Gedurende het traject heb je de keuze om aan de slag te gaan met vitaliteitsdoelen en challenges. Thema’s zoals dopamine fasting, vitaliteit, mindfulness, of ademhalingsoefeningen zijn hier onderdeel van. Jij kiest zelf wat aansluit bij jouw doel.

Superman

Leading Self Hybrid Challenge

route brout
Kick Off

21 september 2023

Level 1

28 september 2023

Level 2

26 oktober 2023

Level 3

23 november 2023

Level 4

21 december 2023

Level 5

25 januari 2024

Naast onderstaande levels, vinden er ook nog recharge momenten en individuele telefonische coachings plaats. Elk level start om 17.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

The Barn: wie zijn wij?

Get comfortable with being uncomfortable. Dat is in het kort onze visie. Bij The Barn staan we voor trainingen van hoogwaardige kwaliteit, waarin je stevig aan jezelf kunt werken, zowel op mentaal als fysiek vlak.

We hebben een hoog inlevingsvermogen en proberen je altijd positief te benaderen. Dankzij die motiverende houding hebben we in de afgelopen jaren al met veel klanten een langdurige relatie weten op te bouwen en prachtige resultaten behaald.

Ons team van topcoaches en personal trainers laat iedereen zich welkom voelen. Wij gaan graag een stap verder voor jou! Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Ga jij de uitdaging, om het beste uit jezelf te halen, samen met ons aan?

Brout: wie zijn wij?

Alles begint met bewustwording. Van wat er al is. En van wat er (nog) niet is. Daar gaan we mee aan de slag. Vanuit Brout bieden we een aantal programma’s aan, waaronder maatwerk met een klant. Precies zoals dit programma.

Wij werken altijd met de vraag: Wat doe ik dat dit gebeurt?’ Daarom werken we met de 3i’s: inzicht, impact en invloed. Duurzame verandering ontstaat wanneer iemand inzicht heeft in het eigen gedrag, de impact van de consequenties ervaart en invloed ontwikkelt om te veranderen.

Zo komt verandering van binnen (inzicht) naar buiten (gedrag). Geen trucjes of ingewikkelde methodes. We voegen niets toe, maar trekken het eruit. We bring out your best. We houden het luchtig waar het kan en confronteren wanneer nodig.