inner leadership, outer changeInsights Discovery Training

Op zoek naar een slagvaardige, ervaren partij
om de Insights Discovery methode in je
organisatie te introduceren?


Over Insights Discovery

De basis van de Insights Discovery methode is het invullen van een korte online vragenlijst. Op basis daarvan wordt een profiel opgesteld dat inzicht geeft in de unieke psychologische voorkeuren van mensen. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om individuen, teams en organisaties effectiever te laten functioneren.

Kort samengevat helpt de Insights Discovery methode om inzicht te geven in jezelf en de mensen om je heen. Dat kan vervolgens als basis dienen voor een training om de communicatie te versterken, conflicten beter te begrijpen en het zelfbewustzijn van een team te verbeteren.

Waar wordt de Insights
Training voor ingezet?

Een training met behulp van de Insights Discovery methode kan helpen om verschillende doelstellingen te bereiken. We noemen er hier een paar:

  • Versterken van de communicatie binnen het team
  • Betere communicatie tussen medewerkers en klanten
  • Duidelijk krijgen van de krachten en de minder sterke punten van een team
  • Creëren van een klantgerichte cultuur
  • Inzicht krijgen in de organisatiecultuur

Trainingen worden bij ons altijd als een maatwerktraject gegeven. Als u specifieke wensen of doelen heeft, kunnen we voor u bekijken of dit met de Insights methode te behalen is. Wij denken altijd graag met u mee.

Wat komt er in een Insights Training aan bod?

In de Insights training krijgen de deelnemers hun Insights Discovery profiel uitgereikt. Aan de hand van het profiel wordt de Insights Discovery methode verduidelijkt. Daarna gaat de trainer direct met de inzichten uit de profielen aan de slag. Dit wordt altijd gedaan met interactieve methoden.

Elke training wordt door ons op maat gemaakt. We sluiten altijd aan op de doelen, wensen en resultaten die u wilt bereiken. De inhoud en de duur van de training kan daardoor variëren. Een basistraining (uitreiking profiel en bijbehorende verduidelijking) kan al worden verzorgd vanaf een dagdeel.

Voorafgaand aan elke training of programma voeren wij altijd een intakegesprek met onze klanten. In dit gesprek adviseren we u graag verder over hoe we met Insights Discovery voor uw organisatie van betekenis kunnen zijn.


Meer informatie over de Insights Training?

Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je het informatiepakket met daarin een voorbeeldrapport, de verschillende onderdelen van insights en een praktijkcasus.


Over Brout

Brout werkt samen met haar klanten aan oplossingen. Een training wordt wat ons betreft altijd ingezet om een of meerdere organisatiedoelen te bereiken.

Onze trainers zijn allen gecertificeerd Insights Discovery practitioner. Daarnaast zijn het ervaren trainers en hebben we expertise binnen veel verschillende branches. Ons team is bovendien groot genoeg om ook binnen de grootste organisaties trajecten te kunnen vervullen. Tot nu toe is onze grootste Insights-opdracht er een met 17 trainers geweest die tegelijkertijd bij een klant werkten, maar we durven ook nog grotere opdrachten aan.

Maak hieronder kennis met onze trainers en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Onze Trainers

Wat onze klanten zeggen

The magic starts here

Heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van Insights Discovery binnen uw organisatie? 

Neem dan direct contact op via 020260405. Een van ons staat je te woord, of we plannen direct een terugbelafspraak in. Liever contact via de email of wil je dat we jou bellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Contactformulier