Waar komen jouw overtuigingen vandaan?

Op mijn 4de verjaardag heb ik mijzelf wijs gemaakt: ‘ik mag niet bepalen wat belangrijk is’.

Vanuit deze beperkende overtuiging ontstaat compensatiegedrag. Deze overtuiging kan veel invloed hebben op jouw leven. Je draagt het je hele leven bij je. Het kan helpen om te begrijpen waar dit vandaan komt.

Wat gebeurde er dan tijdens mijn 4de verjaardag? Nou dat vertel ik je in dit korte podcast-fragment.

Wil je jouw beperkende overtuigingen de baas worden? Ontdekken wie jij écht bent? Dan is Leading Self het trainingsprogramma voor jou.
Leading Self bestaat uit vier trainingsdagen en een individueel coachgesprek. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met je buddy. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, is uitgespreid over 4 maanden.
Bekijk programma

Wat hebben voorgaande deelnemers geleerd?

BertvplateringenPHOTO 3

Ik mag mijn punt wél maken

Bert van Plateringen is zelfstandig ondernemer in de externe communicatie. Hij startte aan ons leiderschapsprogramma Leading Self met de vraag: ‘Vind ik mijn werk over vijf jaar ook nog leuk?’

Lees meer over Bert zijn inzichten

80951552 9D9B 4926 97E9 B6F84A1196F9 1 201 a

Ik geef nu mijn eigen grenzen aan

Marc Bodeman volgde het programma Leading Self en ging een goed gesprek aan met zijn ouders. Nu weet hij waarom hij is geworden zoals hij nu is.

Lees meer over Marc zijn inzichten

Ouisam foto Brout Story scaled

Ik ben altijd bezig geweest om ‘erbij te horen’. 

Ouisam nam actie en leerde haar leven zelf te beïnvloeden. Dat maakt nu alles anders. “Brout raakt mij in de kern en daardoor is mijn leven veranderd”

Lees meer over Ouisam haar inzichten.