Leading self 

Persoonlijk leiderschap voor professionals

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al langer onderweg bent: als professional heb je veel mogelijkheden. Genoeg kansen, maar ook behoorlijk wat vragen. Je hebt successen, maar ook katers. Op verschillende momenten in je leven kun je je afvragen: ‘Wat nu?’ Keuzes maken, dilemma’s, levensvragen waarin je kunt vastlopen… Soms ga je door een turbulente periode en voor sommigen is het allemaal iets té. Herkenbaar?

★★★★☆ (9,5)

Het programma

Wat is Leading self?

We bieden professionals een uniek coachingsprogramma om orde op zaken te stellen. We gaan je helpen met persoonlijk leiderschap. Want die levensvragen, daar kun je nog jaren mee rond blijven lopen. Je kunt er ook wat aan doen. Heb jij zo’n vraag waarmee je in cirkels blijft ronddraaien?

  • Mijn carrière gaat top, of moet ik eindelijk gaan reizen?
  • Ik begin enthousiast aan nieuwe dingen, maar waarom maak ik niets af?
  • Ik vind mijn eigen bedrijf belangrijk, maar hoe geef ik ook genoeg aandacht aan mijn familie en vrienden?
  • Als ik de zaak overneem, voor wie doe ik dat dan eigenlijk?
  • Ik heb ideeën of dromen, maar hoe maak ik ze praktisch uitvoerbaar?

Leading self  is een coachprogramma. Het is dus géén therapie. We vragen je om open naar jezelf te kijken. Het programma staat met beide benen op de grond en dat staan wij ook. Geen zweverig gedoe, wel praktische vaardigheden en inzichten krijgen. Het kan confronterend worden, maar je zult niets opgedrongen krijgen. En: het is serieus, maar zeker niet zwaar en saai. Er mag gelachen worden! Ons doel is dat jij (weer) jouw toekomst invult zoals jij dat wilt en op een manier die bij jou past.

Wat levert leading self mij op?

Je bent niet de enige professional die ontdekt dat ambities in werk, leven en liefde soms lastig te combineren zijn. Wij gaan je helpen om knopen te ontwarren zodat je door de bomen het bos weer ziet. En we leren je dat elke keuze consequenties heeft en hoe je die kunt aanvaarden.

1. Je ontdekt wat echt belangrijk is voor jou: in werk, leven en liefde.

2. We geven je instrumenten om keuzes te maken: je maakt die keuzes ook.

3. Je zet iets in gang wat onomkeerbaar is: jij bepaalt wat dat is.

4. We helpen je zicht te krijgen op ballast waar je vanaf kunt: je gaat opruimen.

De aanpak

Drie dagen die gaan over jou.

Unieke opzet

Wij beloven dat je naar huis gaat met gemaakte keuzes. Je hebt iets concreets in gang gezet en voelt je lichter. Je hebt een aantal vaardigheden in huis waar je dagelijks plezier van hebt zoals het Keuzekruispunt!

De investering

Het cursusgeld voor dit programma is 1.250 euro exclusief btw. Dit is inclusief twee dagen volledige verzorging en een overnachting. Aanwezigheid bij het hele programma, dus ook de overnachting, is voorwaarde voor deelname. Als je dit bedrag uit eigen zak moet betalen, dus niet via je werkgever, dan nemen wij de btw voor onze rekening. Dat scheelt je ruim 250 euro. Verder vragen we mensen met echte vragen en echte leerdoelen, zodat je tijdens de training echt op het veld staat! Op de tribune zitten, is er niet bij. We zullen vooraf een korte intake met je doen.

Tijd en plaats

Leading self vindt dit jaar nog plaats op 25 & 26 mei, met een terugkomdag op 15 juni, bij house of Brout in Breukelen. 

De eerste dag is er inloop vanaf 09.00 uur en we beginnen stipt om 09:30. In de tweedaagse training zit ook een avondprogramma. Leading self is intensief: Je krijgt 24 uur workshops. Refresh en recharge!

 

Belangrijke informatie

Data en locatie

Leading self vindt dit jaar nog plaats op 25 en 26 Mei 2020 en een terugkomdag op 15 juni, bij house of Brout in Breukelen. 

 

 

Investering

Een eenmalig bedrag van €1250,- excl. BTW.

Betaalt je werkgever het niet? Dan nemen wij de BTW voor onze rekening. Dat scheelt je ruim €250,00.

Over de trainers

Ton Keunen

Ton Keunen is partner bij Brout, werkt al jaren als (team)coach en heeft een bloeiende coachingspraktijk naast zijn werk als HR-directeur en trainer. Een expert in verandering, zowel voor individuen als organisaties. Direct en confronterend en altijd met compassie.

Ton is o.a. gecertificeerd aan het INSEAD in verandermanagement en geeft samen met Martijn Vroemen de training Teamcoaching. Binnen Brout stuurt hij het team van ruim 20 coaches aan. Tijdens de training worden deze coaches ook ingezet om hun eigen visie en expertise in te brengen.

Thijs van Wersch

‘Ik ben Thijs en werk als Trainer / Coach bij Brout. Dat komt goed uit want ik houd ervan om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. In coaching bespreken we jouw waarden, overtuigingen, gedragingen, waar je nu staat, waar je naartoe wil. Ik challenge je om uit je comfort zone te stappen en concrete acties te ondernemen. Want ik geloof dat jij alles al in je hebt om je doelen te bereiken, het hoeft er alleen nog maar uit te komen.’

Brochure aanvragen

Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter.
Brout stuurt je direct de brochure Leading self.

Wat zeggen de deelnemers?

“Leading self is een absolute aanrader, juist ook als je denkt geen dertigersdilemma’s te hebben! De gegeven coaching is op zowel zakelijk als privé.”

“De training Leading self was wederom zeer waardevol en heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht die mij zullen helpen om er meer uit te halen. De dagen zijn zeer gestructureerd, persoonlijk en intensief.”

“Leading self is een inhoudelijk sterk programma. Maar ik zie het zelf eigenlijk niet als programma, maar als een persoonlijke ontwikkelingsreis van 3 (bijzondere) dagen.”

Direct inschrijven

Leading self 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact op.Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op