inner leadership, outer change

Leiderschapstraining

We ontwikkelen leiders voor elke organisatie
en elke vorm van leiderschap

Leiderschap bepaalt voor een belangrijk deel hoe succesvol de organisatie is. Voor welke vorm van leiderschap je ook kiest, wij ontwerpen een leiderschap training die aansluit bij je behoeft.

Onze aanpak


Stap 1

Intake

Elke organisatie heeft ander leiderschap nodig. Een productievloer vraag om een andere aansturing dan een R&D-organisatie. Zoveel bedrijven, zoveel leiders. Wij inventariseren wat er al is, wat er al werkt en wat er nog nodig is. Dat resulteert in een leiderschap training op maat. Daarbij leren we fijne kneepjes van het vak, maar ook persoonlijk leiderschap.

Stap 2

Training

Trainingen vinden bij ons op kantoor plaats, op een externe locatie of op een totaal onverwachte plek die wat losmaakt bij mensen. In de leiderschapstraining behandelen we een gedegen inhoud, maar we creëren ook een beleving. In veel gevallen werken we samen met professionele trainingsacteur en voor specifieke thema’s vliegen we graag experts in.

Stap 3

Borging

In het ideale geval is een leiderschapstraining de aftrap van een cultuurverandering. Het is dus belangrijk om het geleerde te borgen. Dit kan door intervisie op te zetten, met behulp van opfriscursussen of doormiddel van coaching. Daarnaast evalueren we graag onze inspanningen om er voor te zorgen dat we continu blijven verbeteren.


Wij werken voor:

leiderschap

Leiderschap is een kunst

In onze leiderschapstrainingen besteden we veel aandacht aan het “technische” aspect van leiderschaps. Hoe geef je goede feedback, welke leiderschapsmodellen gebruik je in welke organisatie, hoe krijg je mensen in beweging. Dit is echter zeker niet het enige dat we doen.

Een leider zijn vraagt echter ook wat van de leider zelf. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Weet je wat je krachten zijn en wat je minder sterke punten zijn. Hoe kom je over op anderen? Als dit soort vragen eerlijk onder ogen gekomen worden, helpt dit om beter in een team te presteren.

Leidinggeven is een vak. Wij leiden leiders op.

De Trainers


The magic starts here

Leiderschapstraining aanvragen?

Wij geven geen trainingen, maar wij zorgen ervoor dat we de problemen van bedrijven oplossen. Daarom denken we graag in een vroeg stadium mee over de invulling van de leiderschapstraining. Neem dus gerust contact op om over de mogelijkheden te praten en te brainstormen over de variant die het best bij jouw organisatie past.

Binnen nu en twee weken op zoek naar een leiderschap training? Natuurlijk ook geen probleem. Over het algemeen kunnen we zeer snel schakelen en zelfs deze week nog bijspringen om een training te verzorgen.

Neem contact met ons op via:  0202604050 of vul het formulier hiernaast in.

Contactformulier