inner leadership, outer change

Mindfulness en Talentontwikkeling

In veel organisaties is er werkstress, verspilling van talent en maar weinig werkplezier. Dat zorgt voor oplopende kosten en gemiste kansen. Individueel hebben veel medewerkers moeite met het aanvoelen van grenzen. In veel teams wordt weinig gedaan met subtiele signalen dat het niet lekker loopt. Hoe haalt u de talenten van uw medewerkers naar boven? Hoe geeft u medewerkers de tools in handen om obstakels te herkennen en aan te pakken?

Wij geloven dat mensen beter werk leveren én gelukkiger zijn als ze hun talenten inzetten en hun balans bewaken. Medewerkers die bewust zijn van hun gedachten merken sneller op dat ze misschien gegronde twijfels hebben bij een plan. En door vervolgens bewust talenten in te zetten, kan een medewerker een stressfactor of “leegloopdossier” constructief benaderen met nieuwe mogelijkheden.

In de training Mindfulness & Talentontwikkeling leren uw medewerkers bewuster worden. Je ontdekt waar jij energie van krijgt – je talenten. Met behulp van meditaties maak je impliciete twijfels en stress bewust. Door vervolgens je talenten in te zetten, kun je zulke uitdagingen met energie en effect aanpakken. Als individu en team kun je zo constructiever vergaderen. In de training gebruiken we naast meditaties ook 360 graden feedback, talentinterviews, reflectieoefeningen en meer om bewuster van je sterke kanten te worden én ze meer in te zetten. Het resultaat? Energieke en enthousiaste medewerkers, die grenzen en problemen sneller herkennen en met energie aanpakken.

The magic starts here

Direct contact

Direct meer weten over ons programma voor mindfulness en talentontwikkeling? Neem dan direct contact op via 0202604050 of het contactformulier hiernaast.

Contactformulier