0346 237140 [email protected]

Open intervisie voor leidinggevenden

Leren van én met elkaar

Voel jij je soms ook lonely at the top? Wil je wel eens buiten je organisatie feedback krijgen? En dat er met je wordt meegedacht?

Uniek in Amsterdam

Het programma

“Ga eens op de lat zitten in plaats van haar steeds hoger te leggen.”

Brout organiseert open intervisiegroepen voor leidinggevenden (6-8 personen) van gelijk niveau uit verschillende organisaties, maar met soortgelijke uitdagingen.

Vanuit je persoonlijke context en dilemma’s die je ervaart in je dagelijkse praktijk ga je met anderen in gesprek. En je analyseert ook successen met elkaar. Met verschillende intervisiewerkvormen helpt Brout je te komen tot nieuwe oplossingsrichtingen waar je tot dan toe wellicht nog niet aan had gedacht

Frequentie, data en locatie

De intervisiegroep komt gedurende een jaar 7 keer bij elkaar, in het eerste kwartaal van 2019 is de eerste bijeenkomst. De locatie is afwisselend bij één van de deelnemers, data zullen we gezamenlijk met elkaar afstemmen. Elke bijeenkomst start om 13.00 en duurt tot 16.00 uur, er wordt gestart met een lunch.

Deelname?

Voor de groep die start in het eerste kwartaal 2019 zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De kosten bedragen 990 euro exclusief BTW voor 7 bijeenkomsten incl. lunch. We gaan voor een zo gemengd mogelijke groep van directies en afdelingsmanagers voor maximale inspiratie. Maar ook is van belang dat deelnemers een gelijke span of control hebben en soortgelijke dilemma’s ervaren. Vandaar dat we vooraf een korte telefonische intake doen om er zeker van te zijn dat deze groep je iets gaat brengen en vice versa.

Begeleiding vanuit Brout

Bas Keyser is partner bij Brout. Hij studeerde A&O psychologie en heeft een brede ervaring in het begeleiden van intervisiegroepen. En als trainer, coach en begeleider van leer- en veranderprocessen heeft hij in 15 jaar vele organisaties begeleid. Geen sector of cultuur is hem vreemd. Bas: ‘Mijn hele leven al ben ik benieuwd naar het onbekende. Verwondering zie ik als belangrijkste voorwaarde om te blijven leren. Ik kijk uit naar deze intervisie!’.

Belangrijke informatie

Locatie

50 uren intensieve begeleiding in Amsterdam

Investering

Jouw investering is eenmalig €1495,- excl. BTW.

Over de trainer

Bas Keyser

Trainer | Coach

Mijn motto: ‘We bouwen de brug terwijl we erover lopen’. Ik loop dan graag mee als vertrouwde partner om, met inzet van mijn enorme dosis positieve energie, individu, teams en de gehele organisatie te begeleiden bij het ontwikkelen van hun eigen kompas. Zodat ze vervolgens durven doen waar ze écht van dromen.

Brochure aanvragen

Open intervisie voor leidinggevenden

Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter.
Brout stuurt jou direct de brochure toe voor Open intervisie.

Wat zeggen de deelnemers?

“Ik heb weer ruimte om te bedenken wat ik echt leuk vind”

“Ik voel me echt heel veel lichter in mijn hoofd”

“Moodcamp heeft me zoveel opgeleverd.. rust, actie, fitheid..”

“Niet persé het belangrijkste, maar ik ben 9kg kwijt..!”

Direct inschrijven

Open intervisie

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Datum en plaats

Locatie
Amsterdam

Investering
Eenmalig €990,- excl. BTW.

Inbegrepen bij de training

  • 7 bijeenkomsten van 13:00 tot 16:00
  • Lunch

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op