Open intervisie

De training voor leidinggevenden

Leren van én met elkaar

Voel jij je soms ook lonely at the top? Wil je weleens buiten je organisatie feedback krijgen? En dat er met je wordt meegedacht?

Uniek in Amsterdam

Het programma

“Ga eens op de lat zitten in plaats van haar steeds hoger te leggen.”

Brout organiseert open intervisiegroepen voor leidinggevenden (6-8 personen) van gelijk niveau uit verschillende organisaties. Allemaal met soortgelijke uitdagingen.

Vanuit je persoonlijke context en dilemma’s in de praktijk, ga je met anderen in gesprek. Je analyseert ook successen met elkaar. Met verschillende intervisiewerkvormen helpt Brout je te komen tot nieuwe oplossingsrichtingen waar je wellicht nog niet aan had gedacht.

Frequentie, data en locatie

De intervisiegroep komt gedurende een jaar 7 keer bij elkaar. In het eerste kwartaal van 2020 is de eerste bijeenkomst. De locatie is afwisselend bij één van de deelnemers, de data stemmen we gezamenlijk met elkaar af. Elke bijeenkomst start om 13.00 en duurt tot 16.00 uur. We starten met een lunch.

Deelname?

Voor de groep die start in het eerste kwartaal 2020 zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De kosten bedragen €990,-  excl. BTW voor 7 bijeenkomsten incl. lunch. We gaan voor een zo gemengd mogelijke groep van directies en afdelingsmanagers voor maximale inspiratie. Maar, het is ook van belang dat deelnemers een gelijke span of control hebben en soortgelijke dilemma’s ervaren. Vandaar dat we vooraf een korte telefonische intake doen om zeker te zijn dat deze groep je iets gaat brengen en vice versa.

Begeleiding vanuit Brout

Bas Keyser is partner bij Brout. Hij studeerde A&O psychologie en heeft een brede ervaring in het begeleiden van intervisiegroepen. Als trainer, coach en begeleider van leer- en veranderprocessen heeft hij in 15 jaar vele organisaties begeleid. Geen sector of cultuur is hem vreemd. Bas: ‘Mijn hele leven al ben ik benieuwd naar het onbekende. Verwondering zie ik als belangrijkste voorwaarde om te blijven leren. Ik kijk uit naar deze intervisie!’

Belangrijke informatie

Locatie

50 uren intensieve begeleiding in Amsterdam

Investering

Een eenmalig bedrag van €1495,- excl. BTW.

Over de trainer

Bas Keyser

Trainer | Coach

Mijn motto: ‘We bouwen de brug terwijl we eroverheen lopen’. Ik loop dan graag mee als vertrouwde partner om, individu, teams en de gehele organisatie te begeleiden bij het ontwikkelen van hun eigen kompas. Met inzet van mijn enorme dosis positieve energie zorg ik dat ze durven doen waar ze écht van dromen.

Brochure aanvragen

Open intervisie voor leidinggevenden

Laat hieronder jouw naam, email adres en telefoonnummer achter.
Brout stuurt je direct de brochure Open intervisie.

Direct inschrijven

Open intervisie

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact op.Locatie
Amsterdam

Investering
Eenmalig €990,- excl. BTW.

Inbegrepen bij de training

  • 7 bijeenkomsten van 13:00 tot 16:00
  • Lunch

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op