inner leadership, outer change

Personal Coaching

-Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden-

“Ik heb het idee dat ik niet het beste uit mezelf haal” “Er zit meer in” “Ik sta mezelf in de weg”. Het zijn zo maar drie uitspraken die we regelmatig tegenkomen bij personal coaching. Er is geen sprake van een ziekte of een stoornis, maar het gaat allemaal wel moeizaam en het resultaat is ook niet optimaal.

In onze coachingsessies gaan we allereerst kijken naar waar het misloopt. Daarna zoeken we naar een oplossing. Soms ligt dat in een andere manier van denken, in andere gevallen eerder in een andere manier van doen. Meestal werkt een combinatie van beide het best.

We werken in onze gesprekken op basis van bewezen werkzame methoden. Onze specialiteiten liggen op het gebied van zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Als je vandaag contact opneemt, garanderen we je binnen 5 werkdagen een vrijblijvend intakegesprek.

Zelfvertrouwen

Een stabiel hoog zelfvertrouwen is het vertrouwen in je eigen capaciteiten en het hebben van een hoge eigenwaarde. Als een van beide ontbreekt kan dat leiden tot faalangst, perfectionisme en een laag zelfbeeld. Wanneer beide onderdelen in balans zijn, sta je ontspannen in het leven en kun je beter omgaan met tegenslag en kritiek.


Sociale Vaardigheden

Ontspannen zijn in de omgang met anderen. Het kunnen opzetten en onderhouden van een groot netwerk. Overtuigingskracht hebben en koel kunnen blijven in een discussie. Charisma hebben. Het zijn allemaal voorbeelden van sociaal vaardig gedrag. Wij helpen je om meer op je gemak te zijn in sociale situaties en daardoor meer effectief te zijn.

Persoonlijke Kracht

Het verhelderen van je waarden, doelen en acties. Ervoor zorgen dat je minder tijd besteedt aan nutteloze energievreters en juist meer aandacht geeft zaken die voor jou belangrijk zijn. Gedisciplineerder en effectiever omgaan met je tijd. Deze soort begeleiding is perfect voor mensen die nu eindelijk hun doelen willen bereiken.

The magic starts here

Brout

Het is niet per se de bedoeling dat je al helemaal helder hebt wat je coachingsvraag is. Tijdens het intakegesprek kunnen we bekijken wat er speelt. In een coachingstraject kunnen alle bovenstaande onderwerpen tegelijkertijd aan bod komen bovendien.

Ons intakegesprek is vrijblijvend. Als je besluit om na dit gesprek door te gaan, betaal je het regulier tarief. als je besluit om niet te starten met het coachingstraject, hoef je ook niet voor dit gesprek te betalen.

Over het algemeen kun je binnen vijf werkdagen bij ons terecht. Voor overleg of om een afspraak te maken kun je ons bereiken op 0202604050 of via het formulier hiernaast.

Contactformulier