Leading Self

Voor professionals.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al langer onderweg bent: als professional heb je veel mogelijkheden. Kansen, maar ook behoorlijk wat vragen. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat wil ik niet? Wat is de volgende stap? Met die vragen kun je lang rondlopen, maar je kunt er ook iets aan doen. Wij helpen je orde op zaken stellen.

Kosten:

€ 1.995,- excl. BTW

4 daagse training met terugkomdag

Locatie:

House of Brout, Maarssen

Brochure aanvragen  Waarom?

  • Je leert jezelf écht kennen. Hierdoor kun je effectiever met jezelf en met de wereld omgaan.
  • Je ontdekt wat je wilt. Nu en in de toekomst. Je kiest welk pad je gaat bewandelen.
  • Je krijgt krachtige tools. Daarmee kun je een impactvolle leider in jouw leven zijn.

  Programma

  Leading Self bestaat uit een intake, kick off, twee modules en een afsluitende dag. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met je buddy. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, beslaat 5 maanden.

  Intake

  Voor we echt gaan starten met het programma, nodigen we je uit om online een aantal vragen te beantwoorden. Deze vragen gaan over jouw leerdoelen en motivatie om mee te doen met Leading self. Vervolgens bespreken we in een online gesprek jouw antwoorden en maken we kennis.

  kickoffweb Tekengebied 1

  Kick off 

  Je maakt kennis met de andere deelnemers. Daarnaast leggen we een stevige basis voor de volgende bijeenkomsten. Jouw persoonlijke verhaal en doelen staan centraal. Met hulp van je buddy, je intervisiegroep en de trainers kom je tot de kern en loop je naar buiten met een helder actieplan. Dit plan is jouw kompas gedurende de rest van het programma.

  module1web Tekengebied 1

  Module 1

  Waar kom ik vandaan? 

  Groei begint met reflectie. Hoe kijk je naar de wereld en naar jezelf? Wat moet je allemaal van jezelf? Welke drempels heb je neergelegd en op wiens schouders sta je? Je krijgt inzicht in de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. En in welke keuzes je niet maakte.

  module2 Tekengebied 1 1

  Module 2

  Waar wil ik naartoe? 

  Dromen, idealen en doelen. Wat is het verschil? En wat kun je ermee? We helpen je inzien dat je soms iets wilt, omdat anderen het willen. Of juist andersom. Je ontdekt wat écht belangrijk voor jou is en waarom. Daarnaast leer je welke (verborgen) talenten je hebt om iets in beweging te zetten.

  module3web Tekengebied 1

  Module 3 

  Wat staat mij nu te doen? 

  We brengen je focus naar het hier en nu om keuzes te maken. Je leert dat er drie wegen naar geluk zijn. En één naar ongeluk. We helpen je om echt iets in gang te zetten. Door samen de randvoorwaarden scherp te stellen, maken we succes mogelijk. Hierdoor vertrek je met een gericht plan. En met minder ballast en meer bagage.

  pijl2

  Intervisie

  Een belangrijk onderdeel van het programma is de onderlinge intervisie. Tijdens de kick off stellen we intervisiegroepen samen en maak je kennis met een aantal intervisietechnieken. Als intervisiegroep organiseer je zelfstandig bijeenkomsten die plaatsvinden tussen de modules. Tijdens de intervisie bespreken en verankeren jullie opgedane inzichten.

  Leading Self

  visual agenda

  Leading Self start in oktober 2020, januari 2021, april 2021 en oktober 2021.
  Bekijk de startdata hieronder.

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Intake

  Oktober 2021

  Kosten en locatie

  Kosten:

  € 1.955,- excl. BTW

  4-daagse training en terugkomdag

  Locatie:

  House of Brout, Maarssen

  Meer weten? Vraag de brochure aan.   6850leadingself Tekengebied 1
   Verdiepend programma: Coaching in en als beroep (CIEAB)

   Coaching in en als beroep (CIEAB) is een verdieping op Leading self. Tijdens deze driedaagse stoomcursus leer, oefen en ervaar je wat coaching écht is. Je wordt volledig ondergedompeld in het vak. Je krijgt je eerste coachees, maar wordt zelf ook gecoacht. De cursus biedt een basis om als coach aan de slag te gaan.