Wie is Ton Keunen?

Ton Keunen is eigenaar van Brout, een bedrijf dat mensen en bedrijven helpt in (persoonlijk) leiderschap. Ook coacht hij de deelnemers aan het tv-programma Blind Getekend.

lijstjenieuw 07 e1665388489558

De missie van Ton

Ton leert mensen de regie te pakken over hun leven. Zonder slachtoffergedrag, schuld of schaamte. Op confronterende en humoristische wijze leidt hij deelnemers naar de enige vraag die ze gaat helpen: “Wat doe ik dat dit gebeurt?”

Het is Tons missie om voor 1 miljoen mensen het verschil te maken in werk, leven en liefde. Want als iedereen zijn eigen rol pakt, doet waar ze blij van wordt en gevoelens uitspreekt, ziet de wereld er een stuk mooier uit.

Ton over Brout

“Iedereen kan persoonlijk leiderschap laten zien. Bij Brout leren we je dat door te confronteren, te spiegelen en samen te lachen. We geloven niet in trucjes, alleen in intrinsieke motivatie. Alles zit al in jou, wij halen het er samen uit. We br(ing) out your best for the world!”

Lees hier meer over Brout

Ton over Blind Getekend

“Als je écht vast zit in je werk, gaat een loopbaancoach alleen het niet oplossen. De oorzaak zit dieper, bij aangeleerde gedragspatronen. Ik help deelnemers in het televisieprogramma Blind Getekend om daar inzicht in te krijgen en de impact van hun gedrag te voelen. Dat is waar blijvende verandering begint.”

Bekijk hier de afleveringen van Blind Getekend

De kronkelige carrière van Ton

Wie zegt dat een carrièrepad een rechte lijn moet zijn? Als we leren en groeien, ontdekken we soms ook dat we iets anders willen.

Ton zelf is bijvoorbeeld ook steward en acteur geweest. Hij speelde onder meer in Goede Tijden Slechte Tijden en stond op de planken van het Beatrix Theater. Maar het applaus voor de hoofdrol bracht hem niet de voldoening waar hij op hoopte.

Een baan bij Manpower bracht Ton op het spoor van learning & development, waar hij zijn liefde voor verandermanagement, coaching en leiderschap ontdekte. Na diverse (interim) functies in die sfeer, richtte hij in 2018 met een compagnon Brout op. En de rest is geschiedenis. Of toekomstmuziek?

Neem contact op

0346-237140
goingbrout@brout.nl