Leiderschapstrainer C-level

Are you ready to go Brout?

Bij Brout zijn we op zoek naar een Senior Trainer in Leiderschap. Een trainer die niet alleen maar traint. We hebben iemand nodig die de klant door en door kent. Die zélf precies weet welke vragen er spelen bij het bedrijf of de teams. En ja, daar bedenk jij vervolgens de meest slimme trainingen voor.

Zo zorg je voor trainingen die precies aansluiten de vraagstukken van onze klanten en zorg jij op weergaloze wijze voor een blijvende verandering. Want alleen dan kan je als trainer écht waarde toevoegen aan onze klanten.

Ben jij die consultant, ontwerper van trainingen en trainer ineen?

Solliciteer direct

Welkom bij Brout

Going Brout betekent kiezen voor professioneel met een rebels randje en altijd op zoek naar goud. We begeleiden organisaties in het (terug)nemen van de regie. We creëren ontwikkel-programma’s voor (grote) organisaties, bieden vaste (leiderschap) programma’s en geven coaching en training voor elke functie en op elk niveau: individu, teams en organisaties.
Met een team van ruim 30 collega’s lopen we voorop in de ontwikkelingen op trainingsgebied. Samen zijn we Brout en met elkaar steken we de handen uit de mouwen. Er is veel ruimte voor reflectie en de ontwikkeling van zowel jezelf als anderen. Leren doen wij in het werk met collega’s en tijdens onze gezamenlijke momenten. Ons House of Brout in Maarssen aan de Vecht is onze thuisplek.

Salaris, mobiliteit, werk-privé en arbeidsvoorwaarden? Daar zijn we modern en marktconform in. Je krijgt van ons een mooi salaris. We bespreken graag met je op welke manier we de samenwerking vormgeven.

Wat kan je verwachten?

De meeste trainingen vinden plaats in ons House of Brout in Maarssen. Een prachtige werkplek aan de Vecht. Maar soms rijd je ook vele kilometers door het land. Het is een mooie mix van zelfstandig werken en samen met andere Brouteers slimme ontwerpen in elkaar zetten.

 • Je draait grotere maatwerk leiderschapsprogramma’s voor organisaties;
 • Je coacht managementteams en directies en soms ook individuele leiders;
 • Je bent onderdeel van het Leading Organizations-team, een open programma waar directeuren van verschillende organisaties zich voor inschrijven.
 • Je trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op onze Brout way of Working.

Welk beeld hebben we van jou?

 • Als Senior trainer voer je gesprekken met klanten, je zoekt naar de vraag achter de vraag. Je gaat immers voor meetbare resultaten.
 • Met die kennis ontwerp en bedenk je trainingen. Je doet dat zelf, samen met andere Brouteers. Jouw trainingen zijn spraakmakend. Jou vergeten ze niet snel!
 • Dat komt ook door jouw creatieve en slimme input. Je denkt en bouwt mee aan onze leermaterialen.
 • En last but not least… je begeleidt ook andere Brout-trainers.

Hier herken jij je in

 • Je bent een doorgewinterde trainer met ervaring in verandertrajecten en het coachen van teams en leiders;
 • Je weet precies hoe de dynamiek op dit niveau werkt en bent thuis in het gesprek over het aansturen van een team, organisatie verandermanagement en effectief leiderschap;
 • Je doet dat met respect doch doelgericht: je durft te confronteren en haalt ‘dat wat niet gezegd wordt’ naar boven;
 • Je hebt een veelzijdig leer repertoire en bent daarin creatief;
 • Je wilt graag (weer) onderdeel zijn van een organisatie en warm team;
 • Je leeft (persoonlijk) leiderschap;
 • Je bent ondernemend, hebt lef en durft jezelf kwetsbaar op te stellen.
visualssummerschool 06

Interesse?

Wil jij én het echte gesprek voeren met je klanten én ontwerpen én trainen? Dan horen we graag van je. Solliciteer onderaan deze pagina voor deze functie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Merijn van Bussel via merijn@brout.nl

kerstkaart 07