Leiderschapstrainer C-level

Are you ready to go Brout?

Bij Brout zijn we op zoek naar een Leiderschapstrainer C-level om het team dat ons succesvolle programma Leading Organizations draagt, te komen versterken. Leading Organizations is Brouts leiderschaps- en organisatieontwikkeling programma voor managers en directeuren. Je begrijpt dat het gedrag van een organisatie een reflectie is van het gedrag van de directie. Je stuurt aan op het in beweging brengen van het gedrag van de toplaag van organisaties omdat je de juiste ervaring hebt om met respect en doelgericht te confronteren, inspireren en motiveren.

Solliciteer direct

Welkom bij Brout

Going Brout betekent kiezen voor professioneel met een rebels randje en altijd op zoek naar goud. We begeleiden organisaties in het (terug)nemen van de regie. We creëren ontwikkel-programma’s voor (grote) organisaties, bieden vaste (leiderschap) programma’s en geven coaching en training voor elke functie en op elk niveau: individu, teams en organisaties.

Met een team van ruim 25 collega’s lopen we voorop in de ontwikkelingen op trainingsgebied. Of je nu op locatie werkt, thuis of bij ons House of Brout in Maarssen: je bent onderdeel van het team.

Brout is caring, daring en playful. Confronterend als het moet, luchtig als het kan.

Dit ga je doen als Leiderschapstrainer C-level

Als Senior Trainer bij Brout houd je je bij voornamelijk bezig met het geven van leiderschapstrainingen op C-level bij onze klanten. Je committeert je aan het beste in organisaties naar boven halen door de effectiviteit van directies te vergroten op het gebied van gedrag. Jouw missie is om leiders te creëren, die vanuit integriteit en authenticiteit een organisatie willen neer zetten.

Je weet precies hoe de dynamiek op dit niveau werkt en bent thuis in het gesprek over het aansturen van een organisatie, verandermanagement en effectief leiderschap. Je denkt en bouwt mee aan nieuwe programma’s voor onze trainingen, onderhoudt contact met klanten en ontdekt nieuwe wegen om te bewandelen. Uit op impact!

Hier herken jij je in

 • Sterk ervaren in het trainen van gedrag op C-level(+7 jr).
 • Thuis in verandermanagement en borgen van organisatiecultuur.
 • Je wilt graag (weer) onderdeel zijn van een organisatie en warm team.
 • Je leeft (persoonlijk) leiderschap.
 • Je durft te confronteren en haalt ‘dat wat niet gezegd wordt’ naar boven.
 • Je bent ondernemend, hebt lef en durft jezelf kwetsbaar op te stellen.

Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris.
 • Je wordt onderdeel van het Brout team, samen maken we impact.
 • Alle ruimte voor jouw creativiteit.
 • Je wordt ontzorgd door projectmanagers, designers en learning & development specialisten, waardoor jij precies kunt doen waar je goed in bent.
 • Wij bespreken graag met je op welke manier we de samenwerking vormgeven.