inner leadership, outer change

Vitaliteitcoaching

Vitaliteitscoaching voor problemen met Stress, Burnout en een verstoorde work-life balance

Langdurig bevlogenheid, dat is wat we in ons werk zoeken. Als je gemotiveerd bent om het beste van jezelf te geven in je werk, zul je beter presteren en zal het je bovendien minder moeite kosten. Bij inspanning hoort echter ook dat je op tijd rust neemt en dat je voldoende plezierige activiteiten ontplooit naast je werk.

De inhoud

Vitaliteitscoaching is geschikt voor mensen die overspannen zijn, waren of dreigen te worden. Het is geschikt voor mensen die minder stress willen, zonder op lange termijn in te leveren op hun prestaties. Als je teveel betrokken bent bij je werk en er door opgeslokt dreigt te worden. Of als je de motivatie begint te verliezen doordat je constant brandjes aan het blussen bent en niet meer toekomt aan die aspecten van je werk die je voorheen zo inspireerden.

In het coachingstraject richten we ons op het vergroten van je vitaliteit en je weerbaarheid. Daarnaast streven we ernaar dat je het plezier weer terugvindt in je werk. We zorgen dat je energieniveau weer op peil komt en dat je in de toekomst beter om kunt gaan met stress. Afhankelijk van je klachten, kunnen de volgende punten aan bod komen:

  • goede balans tussen inspanning en rust
  • stress herkennen en er mee om leren gaan
  • ontdekken wat je energie kost en wat energie levert
  • weten wat je krachten zijn en daar meer op aansturen
  • (her)ontdekken wat je inspireert aan je werk
  • op een andere manier leren kijken naar stressfactoren op het werk

The magic starts here

Direct contact

We werken met een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of onze manier van werken je aanspreekt. Mocht je na dit gesprek niet door willen gaan met de coaching, dan hoef je ook niet te betalen. Als je wel besluit door te gaan, geldt het als het eerste gesprek.

In de meeste gevallen kun je binnen vijf dagen nadat je contact hebt opgenomen beginnen met de coaching. Je kunt ons contacteren op 0202604050 of op via het contactformulier hiernaast. 

Contactformulier