Summer School 2021

Recharging your leadership.

Waren de afgelopen maanden voor jou ook pittig? En wil je graag met een leeg hoofd de zomer in? Brout Summer School 2021 is een tweedaagse awareness training. Je neemt jouw leiderschap onder de loep, groeit én laadt jezelf op. Allemaal in een relaxte, zomerse setting. Zo kun je na de vakantie fris starten en er weer echt zijn voor jouw mensen.

Kosten:

€ 695,- voor de 2-daagse Summer School

€ 995,- voor de 3-daagse Summer School

De bedragen zijn excl. btw, incl. maaltijden.

Locatie:

House of Brout, Breukelen

Brochure aanvragen  Waarom?

  • Je krijgt meer inzicht in jezelf en jouw organisatie. Je reflecteert op de afgelopen periode en weet welke aspecten en lessen je in de toekomst wilt voortzetten.
  • Je leert nieuwe vaardigheden. Je weet hoe je deze aspecten en lessen groter kunt maken in de organisatie. Je bent er klaar voor om tot actie over te gaan.
  • Je krijgt meer vertrouwen. Je ervaart dat je alles in huis hebt om met de nieuwe werkelijkheid om te gaan. En je durft te laten zien wat je als leider in huis hebt.
  • Je leert effectiever leiding geven. Je bent klaar om jouw leiderschap op jouw unieke manier, met meer impact in te zetten.
  • Je maakt meer impact. Door jouw leiderschap groeien mensen en resultaten.

  Programma

  Brout Summer School 2021 bestaat uit 2 aaneengesloten dagen. Tijdens de training maak je een actieplan dat je in de weken daarna gaat uitvoeren. De eerste dag volgen we allemaal hetzelfde programma. De tweede dag kun je kiezen tussen twee verdiepingsprogramma’s: persoonlijk leiderschap of leiden van anderen. Het is ook mogelijk een (aaneengesloten) extra dag aan jouw Summer School toe te voegen en beide verdiepingsprogramma’s te volgen.

  Dag 1:
  Versterk jouw leiderschap

  We beginnen met een kennismaking. Daarna start het ochtendprogramma: Hoe ga je krachtig om met transitie? We werken op zo’n manier dat je jouw nieuwe inzichten op een later moment kunt doorgeven aan de mensen met wie je werkt. Na de lunch volgt het middagprogramma: Wat wil je laten groeien in jouw leiderschap? We onderzoeken wat je de afgelopen tijd in jouw leiderschap hebt laten zien dat waardevol was en hoe je dit verder kunt versterken. Welke kleinst mogelijke verandering heeft de grootst mogelijke impact op de mensen om je heen en op de resultaten in de organisatie? Aan het einde van de middag proosten we met een smoothie en eten we een zomerse maaltijd. Daarna volgt het avondprogramma: Wat maakt dat je je leiderschap niet altijd ten volle laat zien? We houden onvergetelijke dialogen bij de vuurkorf!

  Dag 2:
  Bring out your best for the world

  De tweede dag heeft een dynamische opzet die bestaat uit twee inspirerende  verdiepingsprogramma’s met verschillende thema’s. We werken op een intense manier met een groep van vijf deelnemers. De inhoud is volledig toegespitst op jouw individuele behoefte. In programma persoonlijk leiderschap ontdekken we hoe je jouw awareness een boost kunt geven. In programma leiden van anderen richten we ons op de vraag hoe je je team hoger laat vliegen. Aan het eind van de dag maken we met elkaar het actieplan. Dit is jouw kompas om je nieuwe inzichten toe te passen in de praktijk.

  Kies je voor de upgrade naar een 3-daags programma? Dan volg je de tweede dag het programma persoonlijk leiderschap en de derde dag het programma leiden van anderen.

  Out-take

  Vier weken na de Brout Summer School 2021 volgt een out-take gesprek van een half uur. We bespreken jouw actieplan en je resultaten. Ook kijken we hoe je de impact van jouw leiderschap nog verder kunt vergroten.

  Data

  Brout Summer School 2021: Persoonlijk Leiderschap

  • Maandag 16 en dinsdag 17 augustus

  Brout Summer School 2021: Leiden van anderen

  • Dinsdag 17 en woensdag 18 augustus

  Combinatie

  • Woensdag 18 augustus, donderdag 19 augustus en vrijdag 20 augustus

  Kosten en locatie

  Kosten:

  € 695,- voor de 2-daagse Summer School

  € 995,- voor de 3-daagse Summer School

  De bedragen zijn excl. btw, incl. maaltijden.

  Locatie:

  House of Brout, Breukelen

  Meer weten? Vraag de brochure aan.