0346 237140 [email protected]

Werkwijze

The Brout way

Take the risk or lose the chance

Van uitdagingen worden wij enthousiast. Het liefst komen we in beeld op het moment dat nog niet helemaal helder is wat het probleem nu eigenlijk is. Brout helpt om de pijnpunten bloot te leggen en een adequate oplossing te ontwikkelen.

Is dat makkelijk? Nee, als je Brout binnenhaalt ‘beginnen de problemen pas echt’. Tegelijkertijd is dat noodzakelijk om stappen te zetten richting oplossingen, richting beter.

Maatwerk is onze standaard

Die oplossing is altijd maatwerk. Vaak bouwen we deze op uit elementen die zich in de praktijk al bewezen hebben. Immers, vele organisaties worstelen met vergelijkbare problematiek. De oplossing is vrijwel altijd een combinatie van advies, training en coaching. Gebaseerd op de vraag, onze ervaringen en de laatste wetenschappelijke inzichten, stellen we samen een uniek programma op voor jouw organisatie, waarbij je ervan op aankunt dat ieder contactmoment een belevenis is.

Altijd lief zijn is wreed

Hoewel de mensen van Brout direct en confronterend kunnen zijn – wat wij noodzakelijk achten – werken wij altijd vanuit respect. Wij geloven dat iedereen met echte aandacht kan groeien en spelen op de bal, niet op de persoon. Bovendien gaan we voor echt resultaat. Blijft dat uit, dan zien wij iets over het hoofd. Indien nodig stellen we onze strategie bij en gaan door totdat een verandering, een blijvende verbetering is.

Klanttevredenheid

%

95% van onze klanten zou Brout aanbevelen aan vrienden of familie

%

65% van de deelnemers heeft meer dan één Brout-programma gevolgd

Krachten vrijmaken

Geen enkele organisatie en situatie is hetzelfde.

Om de kracht en waarde van een organisatie en haar mensen naar boven te brengen, levert Brout altijd maatwerk. Wij opereren daarbij op drie niveaus:

1. Managementteam

Bent u een doeltreffend leider? Meet u met de menselijke maat? Gebruikt u uw vaardigheden optimaal? Weet u organisatie en omgeving in beweging te krijgen om uw ambities te realiseren?

2. Leiderschap

Krijgt u de doelen van de organisatie goed vertaald naar het team? Weet u waar u staat en wat het team nodig heeft om de doelen te bereiken? Weet u in hoeverre de klanten de inspanningen van uw organisatie waarderen?

3. Samenwerkers

Zijn de ambities van de organisatie helder? Bent u met plezier aan het werk? Zijn de organisatiestructuren belemmerend of juist stimulerend? Is er voldoende ruimte voor ontwikkeling? Wordt er naar u geluisterd?

The Brouters

Brout werkt met fantastische individuen met verschillende disciplines.

Trainingsacteur

Coaches

Trainers

Consultants

Aan de slag!

Doen is het nieuwe denken. We kunnen lang praten over veranderen, we kunnen beter aan de slag.

Brout levert Ontwikkelprogramma’s, HRD Expertise en Coaching op maat. Vaak maken we gebruik van elementen die zich in de praktijk al bewezen hebben.

Contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op