Werkwijze

Maatwerk en hard waar nodig. Dat is the Brout way

Take the risk or lose the chance

Van uitdagingen worden wij enthousiast. Het liefst komen we in beeld op het moment dat het probleem eigenlijk nog niet helder is. Brout helpt om de pijnpunten bloot te leggen en een passende oplossing te ontwikkelen.

Is dat makkelijk? Nee, als je Brout binnenhaalt ‘beginnen de problemen pas echt’. Tegelijk is dat noodzakelijk om stappen te zetten richting oplossingen. Richting beter.

Maatwerk is onze standaard

Onze oplossingen zijn altijd maatwerk. Vaak bouwen we deze op uit elementen die zich in de praktijk al hebben bewezen. Veel organisaties worstelen immers met vergelijkbare problematiek. De oplossing is vrijwel altijd een combinatie van advies, training en coaching. Gebaseerd op de vraag, onze ervaringen en de laatste wetenschappelijke inzichten, stellen we samen een uniek programma op. Daarbij is ieder contactmoment een belevenis.

Altijd lief zijn is wreed

Hoewel de mensen van Brout direct en confronterend kunnen zijn, dat achten wij noodzakelijk,  werken we altijd vanuit respect. We geloven dat iedereen met aandacht kan groeien. Bovendien gaan we voor echt resultaat. Blijft dat uit, dan zien wij iets over het hoofd. Indien nodig stellen we onze strategie bij en gaan door totdat verandering, een blijvende verbetering is.

Klanttevredenheid

%

95% van onze klanten beveelt Brout aan bij vrienden of familie

%

65% van de deelnemers heeft meer dan één Brout-programma gevolgd

Krachten vrijmaken

Geen enkele organisatie en situatie is hetzelfde.

Om de kracht van een organisatie en haar mensen naar boven te brengen, levert Brout altijd maatwerk. Wij opereren daarbij op drie niveaus:

1. Managementteam

Ben je een doeltreffend leider? Meet je met de menselijke maat? Gebruik je jouw vaardigheden optimaal? Weet je organisatie en omgeving in beweging te krijgen om je ambities te realiseren?

2. Leiderschap

Krijg je de doelen van de organisatie goed vertaald naar het team? Wat heeft het team nodig heeft om de doelen te bereiken en waar sta je zelf? Weet je in hoeverre klanten de inspanningen van jouw organisatie waarderen?

3. Samenwerkers

Wordt er naar je geluisterd? Zijn de ambities van de organisatie helder? Ben je met plezier aan het werk? Zijn de organisatiestructuren belemmerend of juist stimulerend? Is er voldoende ruimte voor ontwikkeling? 

De Brouters

Brout werkt in verschillende disciplines met fantastische mensen.

Trainingsacteur

Coaches

Trainers

Consultants

Aan de slag!

Denken gaat altijd samen met doen. We kunnen lang praten over veranderen, aan de slag gaan is beter.

Brout levert ontwikkelprogramma’s, HRD Expertise en coaching op maat. Vaak maken we gebruik van elementen die zich in de praktijk al bewezen hebben.

Contact

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact op.Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op