inner leadership, outer change

Zelfdiscipline Coaching

Jezelf iets voornemen en dat dan ook doen. Onverschrokken werken aan doelen die voor jou belangrijk zijn. Zelfdiscipline opbouwen, bekrachtigende gewoonten ontwikkelen en meer energie krijgen. Uitstelgedrag de baas worden en minder piekeren over wat er in het verleden fout ging. Dat zijn allemaal resultaten van het ontwikkelen van je persoonlijke kracht.


Dit zelfdiscipline coaching traject is geschikt voor jou als je meer resultaat wilt boeken, zonder jezelf voorbij te lopen. Het is voor mensen die meer in hun kracht willen werken zodat het werk minder moeite kost en de resultaten beter zijn. Tot slot is het uiteraard uitstekend geschikt voor mensen die meer zelfdiscipline willen krijgen.

In de gesprekken brengen we je waarden, doelen en acties op één lijn (zie onderstaande afbeelding). Dat zorgt er voor dat je gemotiveerd aan het werk gaat en helder hebt wat je wilt bereiken. Voor elke inspanning is echter zelfdiscipline nodig en we geven heldere tips over hoe je dat het best kunt inzetten.

zelfdiscipline coaching
Wist je bijvoorbeeld dat:

1. zelfdiscipline als een spier is. Als je er vaker gebruik van maakt, zal deze steeds sterker worden.
2. zelfdiscipline niet oneindig is. Je kunt er maar beter niet teveel op vertrouwen.
3. je minder zelfdiscipline nodig hebt voor een taak als je sterk gemotiveerd bent.

Hoe je deze en andere kennis over persoonlijke effectiviteit in klinkend resultaat kan omzetten, leer je tijdens de zelfdiscipline coaching gesprekken.

Direct Beginnen

Het traject bestaat meestal uit 6 gesprekken en heeft doorgaans een doorlooptijd van ongeveer 2,5 maand. De gesprekken worden gehouden op onze locatie in Amsterdam en worden verzorgd door een van onze coaches.

We werken met een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of onze manier van werken je aanspreekt. Mocht je na dit gesprek niet door willen gaan met de coaching, dan hoef je ook niet te betalen. Als je wel besluit door te gaan, geldt het als het eerste gesprek.

In de meeste gevallen kun je binnen vijf dagen nadat je contact hebt opgenomen beginnen met de coaching. Je kunt ons contacteren op 0202604050 of via het formulier hiernaast. 

Contactformulier