0346 237140 [email protected]

Zin in Dertig

Persoonlijk leiderschap voor jong professionals

Uniek coach programma over werk, leven en liefde

Jonge professionals van tussen de 25 en de forty-something zitten in een levensfase vol mogelijkheden, met genoeg kansen, maar ook met behoorlijk wat vragen. De eerste successen zijn er, en zo ook de katers.

Veel dertigers hebben al heel wat bereikt en denken: wat nu? Keuzes maken. Dilemma’s. Levensvragen waar je in kunt vastlopen. Je dertiger jaren zijn turbulente tijden en voor sommigen iets té. Herkenbaar?

Je bent niet de enige professional die ontdekt dat ambities in werk, leven en liefde soms lastig te combineren zijn. Wij gaan je helpen om knopen te ontwarren zodat je door de bomen het bos weer ziet. En we leren je dat elke keuze consequenties heeft, en hoe die te aanvaarden.

★★★★☆ (9,5)

Het programma

Zin in Dertig heeft een 9,5 score op Springest

Wat is Zin in Dertig?

We bieden jonge professionals een uniek coach programma om orde op zaken te stellen. We gaan je helpen met Persoonlijk Leiderschap. Want die levensvragen, daar kun je nog jaren mee rond blijven lopen. Je kunt er ook wat aan doen. Heb jij zo’n vraag waarmee je in cirkels blijft ronddraaien?

 • “Mijn carrière gaat top… of moet ik eindelijk gaan reizen?”
 • “Enthousiast aan iets beginnen okay… waarom maak ik niets af?”
 • “Ik hou van mijn partner… maar wil ik daar ook kinderen bij?”
 • “Als ik de zaak overneem… voor wie doe ik dat eigenlijk?”
 • “Wat voor moeder kan ik zijn… die ook een eigen bedrijf wil?”

Wat levert het mij op?

Wat zit er in je rolkoffer als je weer naar huis gaat? Meer bagage en minder ballast!

 1. Persoonlijk leiderschap: meer regie op je leven.
 2. Je ontdekt wat echt belangrijk voor jou is: in werk, leven en liefde.
 3. We geven je instrumenten om keuzes te maken: je maakt die keuzes ook
 4. Je zult iets in gang zetten dat onomkeerbaar is: jij bepaalt wat dat is
 5. We helpen je zicht te krijgen op ballast waar je vanaf kunt: je gaat opruimen

Wat is dit juist niet?

Zin in Dertig is een coach programma. Het is dus geen therapie. We vragen je om open naar jezelf te kijken. Het programma (en wij ook) staat met beide benen op de grond. Geen zweverig gedoe, wel praktische vaardigheden en inzichten krijgen. Het kan confronterend worden, maar je zult niets opgedrongen krijgen. En: het is serieus maar zeker niet zwaar en saai. Er mag gelachen worden! Ons doel is dat jij (weer) zin in dertig krijgt.

Voor wie is het precies?

Voor jonge professionals. De leeftijd maakt niet zoveel uit, het gaat erom dat je je herkent in het bovenstaande. Verder vragen we mensen met echte vragen en echte leerdoelen. Op de tribune zitten is er niet bij. We zullen vooraf een korte intake met je doen, en daarna samen met jou beslissen of je gaat deelnemen.

De aanpak

Drie dagen die gaan over jou.

Unieke opzet

We gaan tijdens 3 dagen, 30 uur met 30 mensen aan de slag. Elke dag heeft een duidelijke focus. Waar kom ik vandaan? Waar wil ik naar toe? Wat staat mij nu te doen? Wij beloven dat je naar huis gaat met gemaakte keuzes. Je hebt iets concreets in gang gezet en je voelt je lichter. Je hebt een aantal vaardigheden in huis waar je dagelijks plezier van zult hebben. Zoals: Het Keuzekruispunt!

De investering

Het cursusgeld voor dit programma is 1950 euro. Dit is inclusief drie dagen volledige verzorging en twee overnachtingen. Als je dit uit eigen zak moet betalen, dus niet via een werkgever of je eigen bedrijf kan doen: dan nemen wij de verblijfskosten à 360 euro voor onze rekening, dus dan is dat je korting! Het programma kost jou dan 1590. En: als je dat wilt kunnen wij deze opleiding BTW-vrij aanbieden.

Tijd en plaats

Belangrijke informatie

Data en locatie

10 – 12 april, Conferentiecentrum Woudschouten te Zeist,
18 – 20 juni, De Bergse Bossen te Driebergen,
8 – 10 oktober, Kaap Doorn te Doorn.

Investering

Jouw investering is eenmalig €1950,- excl. BTW.

Over de trainers

Ton Keunen

Ton Keunen is partner bij Brout werkt al jaren als (team)coach en heeft een bloeiende coachingspraktijk naast zijn werk als HR-directeur en trainer. Een expert in verandering, zowel voor individuen als voor organisaties. Direct en confronterend en altijd met compassie.

Ton is o.a. gecertificeerd aan het INSEAD in verandermanagement en geeft samen met Martijn Vroemen de training teamcoaching. Binnen Brout stuurt hij het team van ruim 20 coaches aan. Tijdens de training worden deze coaches ook ingezet om hun eigen visie en expertise in te brengen.

Martijn Vroemen

Martijn Vroemen is eigenaar en oprichter van Teamchange Talentontwikkeling. Martijn begeleidt organisaties en coacht teams in een context van verandering. Zijn uitgangspunt is dat werk en geluk samen kunnen gaan. Veranderen kan met minder geweld en samenwerken met meer verantwoordelijkheid.

Hij is een bevlogen adviseur die gemakkelijk de brug slaat tussen bestuur en werkvloer en er trots op is dat hij op op alle niveaus kan aansluiten. Martijn publiceert en blogt veel op het vakgebied zoals in zijn boeken Team op Vleugels en het Handboek Teamcoaching. Bekijk de LinkedIn van Martijn Vroemen.

Brochure aanvragen

Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter.
Brout stuurt jou direct de brochure toe voor Zin in Dertig.

Wat zeggen de deelnemers?

“Zin In Dertig is een absolute aanrader, juist ook als je denkt geen dertigersdilemma’s te hebben! De gegeven coaching is op zowel zakelijk als privé.”

“De training Zin in Dertig was wederom zeer waardevol en heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht die mij zullen helpen om er meer uit te halen. De dagen zijn zeer gestructureerd, persoonlijk en intensief.”

“Zin in dertig is een inhoudelijk sterk programma. Maar ik zie het zelf eigenlijk niet als programma, maar als een persoonlijke ontwikkelingsreis van 3 (bijzondere) dagen.”

Direct inschrijven

Zin in Dertig

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Datum en plaats

Data en locatie

 • 18 – 20 juni,
  De Bergse Bossen te Driebergen,
 • 8 – 10 oktober,
  Kaap Doorn te Doorn.

Investering
Eenmalig €1950,- excl. BTW.

Heb je nog vragen?
Bel Ton: 06-41039118 of Martijn: 06-53214501.

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op