inner leadership, outer changeZin In Dertig


PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
VOOR JONGE PROFESSIONALS

Drie dagen die gaan over jou.


UNIEK COACH PROGRAMMA OVER
WERK, LEVEN EN LIEFDE

Jonge professionals van tussen de 25 en de forty-something zitten in een levensfase vol mogelijkheden, met genoeg kansen, maar ook met behoorlijk wat vragen. De eerste successen zijn er, en zo ook de katers.

Veel dertigers hebben al heel wat bereikt en denken: wat nu?  Keuzes maken. Dilemma’s. Levensvragen waar je in kunt vastlopen. Je dertiger jaren zijn turbulente tijden en voor sommigen iets té. Herkenbaar? 

Je bent niet de enige professional die ontdekt dat ambities in werk, leven en liefde soms lastig te combineren zijn. Wij gaan je helpen om knopen te ontwarren zodat je door de bomen het bos weer ziet. En we leren je dat elke keuze consequenties heeft, en hoe die te aanvaarden.

Wat levert het mij op? 

Wat zit er in je rolkoffer als je weer naar huis gaat? Meer bagage en minder ballast!

  1. Persoonlijk leiderschap: meer regie op je leven.
  2. Je ontdekt wat echt belangrijk voor jou is: in werk, leven en liefde.
  3. We geven je instrumenten om keuzes te maken: je maakt die keuzes ook
  4. Je zult iets in gang zetten dat onomkeerbaar is: jij bepaalt wat dat is
  5. We helpen je zicht te krijgen op ballast waar je vanaf kunt: je gaat opruimen


Wat is Zin in Dertig? 

We bieden jonge professionals een uniek coach programma om orde op zaken te stellen. We gaan je helpen met Persoonlijk Leiderschap. Want die levensvragen, daar kun je nog jaren mee rond blijven lopen. Je kunt er ook wat aan doen. Heb jij zo’n vraag waarmee je in cirkels blijft ronddraaien?

  • Mijn carrière gaat top… of moet ik eindelijk gaan reizen?
  • Enthousiast aan iets beginnen okay… waarom maak ik niets af?
  • Ik hou van mijn partner… maar wil ik daar ook kinderen bij?
  • Als ik de zaak overneem… voor wie doe ik dat eigenlijk?
  • Wat voor moeder kan ik zijn… die ook een eigen bedrijf wil?

Wat is dit juist niet? 

Zin in Dertig is een coach programma. Het is dus geen therapie. We vragen je om open naar jezelf te kijken. Het programma (en wij ook) staat met beide benen op de grond. Geen zweverig gedoe, wel praktische vaardigheden en inzichten krijgen. Het kan confronterend worden, maar je zult niets opgedrongen krijgen. En: het is serieus maar zeker niet zwaar en saai. Er mag gelachen worden! Ons doel is dat jij (weer) zin in dertig krijgt.

 Voor wie is het precies? 

Voor jonge professionals. De leeftijd maakt niet zoveel uit, het gaat erom dat je je herkent in het bovenstaande. Verder vragen we mensen met echte vragen en echte leerdoelen. Op de tribune zitten is er niet bij. We zullen vooraf een korte intake met je doen, en daarna samen met jou beslissen of je gaat deelnemen.

 Unieke opzet 

We gaan tijdens 3 dagen, 30 uur met 30 mensen aan de slag. Elke dag heeft een duidelijke focus. Waar kom ik vandaan? Waar wil ik naar toe? Wat staat mij nu te doen? Wij beloven dat je naar huis gaat met gemaakte keuzes. Je hebt iets concreets in gang gezet en je voelt je lichter. Je hebt een aantal vaardigheden in huis waar je dagelijks plezier van zult hebben. Zoals: Het Keuzekruispunt!

 Jouw trainers 

Ton Keunen is eigenaar van Brout, en Martijn Vroemen is de oprichter van Teamchange. Zij helpen talloze organisaties en mensen bij verandering en staan dus dagelijks in de praktijk. Ton is gespecialiseerd in coaching, Martijn meer in teamcoaching. Ton en Martijn zijn vrienden en collega’s. Zij maken aan den lijve mee wat het vraagt om werk en leven te combineren.

 


Brochure Aanvragen:De investering 

Het cursusgeld voor dit programma is 1950 euro. Dit is inclusief drie dagen volledige verzorging en twee overnachtingen. Als je dit uit eigen zak moet betalen, dus niet via een werkgever of je eigen bedrijf kan doen: dan nemen wij de verblijfskosten à 360 euro voor onze rekening, dus dan is dat je korting! Het programma kost jou dan 1590. En: als je dat wilt kunnen wij deze opleiding BTW-vrij aanbieden.

 Tijd en plaats 


Zin in Dertig 2010: nieuwe data zijn 9,10,11 januari en 10,11&12 april. Avondprogramma en overnachtingen horen erbij. De eerste dag is er inloop vanaf 09.00 uur en beginnen we om 10.00. De derde dag zijn we om 16.00 uur klaar.

​Ja, ik ben nieuwsgierig

Heb je nog vragen? Bel Ton: 0641039118 of Martijn: 0653214501.
Of: Laat je naam en telefoon/email achter op het formulier hiernaast en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Liever mailen? Dat kan ook naar [email protected]

Contactformulier