Are you ready to go brout?

Waarom we Brout heten? We bring out your best.

We voegen niets toe, maar halen het eruit. Door onze sterke groei zijn we vaak op zoek naar nieuwe brouteers.

Naar vacatures

Wat we doen

 

We begeleiden organisaties in het (terug)nemen van de regie. We creëren ontwikkelprogramma’s voor (grote) organisaties, bieden vaste programma’s en geven coaching en training voor elke functie en op elk niveau: individu, teams en organisaties.

Wie we zijn

 

Going Brout betekent kiezen voor professioneel met een rebels randje en altijd op zoek naar goud.. Met een team van ruim 25 collega’s lopen we voorop in de ontwikkelingen op trainingsgebied. Of je nu op locatie werkt, thuis of bij ons House of Brout in Maarssen: je bent onderdeel van het team.

Onze cultuur

 

We zijn confronterend als het moet, luchtig als het kan. We vieren successen en spreken elkaar aan. Er verdwijnt niets onder het spreekwoordelijke vloerkleed. Brouteers zijn enthousiastelingen die samen zorgen voor een fijne werkomgeving en een goede sfeer.

Wil je Brouter worden?

Waar wacht je op? Bring out your best en zet de volgende stappen.

1. Stuur een korte mail met een toelichting op de volgende vraag: “Waarom doe ik wat ik doe? En waarom doe ik dat bij Brout?”
2. Voeg een filmpje toe van maximaal drie minuten:  “Wat maakt jou uniek? En welke verandering in je leven heeft het meest voor je betekent? Wat heb je daar van geleerd?”
3. Stuur dit naar hello@brout.nl. Leuk om je te ontmoeten!

Onze vacatures

Staat er geen vacature voor je bij? Als je jezelf een echte brouter vindt, stuur dan een open sollicitatie naar Hello@brout.nl. Je weet nooit of we binnenkort of stiekem nu al op zoek zijn naar jou!

Medewerkers aan het woord