Female Leaders

Integreer je feminiene kwaliteiten in je leiderschap.

Let op: inschrijvingen van dit programma gaan snel. Wees er snel bij!

Direct inschrijven

Kosten:

€ 3.350,- excl. BTW

6-daagse training

Locatie:

D’Alijo, Noord-Portugal

Waarom?

Na Leading Organizations Female Leaders ervaar je een nieuwe balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke leiderschapskwaliteiten. Een vrouw met vertrouwen in haar feminiene krachten kan haar mannelijke kwaliteiten vrijuit, op een gezonde en gebalanceerde manier, inzetten.

Rust en vertrouwen

Je bent meer vanuit uit rust en vertrouwen aanwezig in plaats van dat je handelt vanuit daadkracht en overtuigingskracht.

Zachte kracht

Je manifesteert jezelf vanuit een zachte kracht in je werk en leven, waardoor je trouw bent aan je eigen essentie en ontvankelijker bent voor de essentie van de mensen om je heen.

Energieker en effectiever

Je bent energieker en effectiever in je leiderschap, omdat je minder kracht zet op oude overlevingsmechanismen vanuit een overontwikkeld mannelijke principe, zoals te hard werken, te zeer gehecht zijn aan succes en te weinig genieten.

Dompel jezelf onder en kom herboren boven

Female Leaders

Feminine Empowerment

Female Leaders is een intensief awareness & experience programma voor vrouwelijke professionals, die hun feminiene kwaliteiten willen onderzoeken en meer integreren in hun leiderschap. Deze Intensive staat geheel in het teken van Feminine Empowerment.

Tijdens dit programma verblijf je met negen vrouwen bij het immer mooie D’Alijo in Noord-Portugal. Het werk wat we doen is krachtig, het vraagt moed en jouw volle aanwezigheid. Tegelijkertijd is er de zachtheid van de vrouwen samen, omsloten in de bedding van deze mystieke plek.

Wat krijg je in dit Female Leaders programma?

Een vrouw met vertrouwen in haar feminiene krachten kan haar mannelijke kwaliteiten vrijuit, op een gezonde en gebalanceerde manier, inzetten. Een vrouw, die geankerd is in het vrouwelijke principe:

 • Is in contact met haar innerlijke kracht;
 • Heeft een sterk bewustzijn van wie ze is;
 • Weet wat waar is en wat niet en is moedig daarnaar te leven;
 • Bekijkt dingen op objectieve en rationele manier;
 • Weet haar eigen weg te gaan;
 • Sluit compromissen waar nodig;
 • Maakt keuzes vanuit een vrije beweging;
 • Is in staat om aan haar eigen overtuigingen te twijfelen;
 • Luistert naar haar innerlijke ingevingen en vertaalt die naar de werkelijkheid;
 • Is in contact met haar ontvankelijke, sensitieve stroom en haar vermogen tot relateren, terwijl ze wint aan daadkracht en effectiviteit.

Programma

Op de eerste dag reis je af naar D’Alijo in het Noorden van Portugal. Vanaf dat moment dompel je jezelf onder in een cadans van voedende ervaringen en verrijkende inzichten. ‘Laat het maar over je heenkomen’, is het motto. Het onbekende en het onverwachte zijn hier je vrienden. We gaan de dingen doen, die je normaal niet doet, maar die gegarandeerd bijdragen aan. De ontwikkeling van jouw feminine empowerment. Je gaat genieten! Female Leaders is een ervaring die ertoe doet en het verschil maakt. Op de laatste dag reis je na het ontbijt weer af naar huis.

(Trauma) Constellations

Systeemopstellingen bieden je een diepgaande kijk op de verbondenheid tussen ervaringen en de impact daarvan op jouw persoonlijkheid. Door symbolische opstellingen wordt het web van bijvoorbeeld trauma zichtbaar, wat helpt bij het begrijpen, helen en transformeren van deze complexe emotionele patronen.

Initiation Stories

Initiatieverhalen vangen de essentie van persoonlijke groei en verandering, waarbij personages door uitdagende omstandigheden gaan, hun capaciteiten ontwikkelen en een hernieuwde versie van zichzelf ontdekken. Deze verhalen belichten de kracht van zelfontdekking en de universele menselijke veerkracht die schuilt in de overgang van het bekende naar het onbekende.

Art Work

Werken met kunst biedt een expressieve en introspectieve reis. Door creatieve uitingen kun je jouw diepste emoties verkennen, verborgen inzichten ontdekken en onbewuste processen blootleggen. Kunst fungeert als de spiegel van jouw innerlijke wereld, waarbij het proces zelf en het eindresultaat samen bijdragen aan jouw persoonlijke transformatie.

Visualisations

Visualisaties zijn mentale oefeningen waarbij je je verbeeldingskracht gebruikt om levendige beelden, gevoelens en situaties in je geest te creëren. Door de geest te leiden naar inspirerende mentale landschappen kun je je verbinden met jouw diepste verlangens, doelen en bronnen van kracht.

Body Work

Lichaamswerk omvat activiteiten die fysieke sensaties, bewegingen en bewustzijn van het lichaam integreren om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en jouw leiderschap. Denk hierbij aan technieken als yoga, ademhalingsoefeningen en aanraking.

Rituals

Rituelen zijn als betoverende poorten naar diepere betekenis en verbondenheid. Ze vormen ceremoniële wegen waarlangs je reist om momenten te markeren, intenties te versterken en transformatie te omarmen. Rituelen nodigen je uit tot reflectie, creëren een heilige ruimte voor groei en herinneren je eraan dat elke handeling een kans is om bewust, met bezieling en harmonie met jezelf en anderen te leven.

Meerdere startmomenten per jaar

Bekijk alle data hieronder

route brout

De trainingsdata voor in je agenda

Voordat het programma start, is er een intake met een begeleider van het programma. Hierna volgende de onderstaande trainingsdata.

Dag 1

13 oktober 2024

Dag 2

14 oktober 2024

Dag 3

15 oktober 2024

Dag 4

16 oktober 2024

Dag 5

17 oktober 2024

Dag 6

18 oktober 2024

De trainingsdata voor in je agenda

Voordat het programma start, is er een intake met een begeleider van het programma. Hierna volgende de onderstaande trainingsdata.

Dag 1

11 mei 2025

Dag 2

12 mei 2025

Dag 3

13 mei 2025

Dag 4

14 mei 2025

Dag 5

15 mei 2025

Dag 6

16 mei 2025

De trainingsdata voor in je agenda

Voordat het programma start, is er een intake met een begeleider van het programma. Hierna volgende de onderstaande trainingsdata.

Dag 1

12 oktober 2025

Dag 2

13 oktober 2025

Dag 3

14 oktober 2025

Dag 4

15 oktober 2025

Dag 5

16 oktober 2025

Dag 6

17 oktober 2025

Waar gaan we naartoe?

We gaan naar het prachtige D’Alijo in Porto, Portugal. De investering voor dit programma is €3.350,- ex. btw. Inbegrepen in deze prijs zijn het verblijf op D’Alijo, de maaltijden, begeleiding van Nathalie en Anna, yoga van Mikel, de materialen en de transfers van en naar D’Alijo vanaf airport Porto.

De vliegtickets naar Porto regel je zelf. Voor het programma in oktober 2024 sluiten de volgende KLM-vluchten aan op de groepstransfers:

 • Heenreis op 13 oktober: KL1573
 • Terugreis op 18 oktober: KL1574

Je verblijft op basis van shared facilities samen met twee andere vrouwen in een van de mountain lodges. Iedereen heeft een eigen slaapkamer.

Een voorproefje

Kosten en locatie

Kosten:

€ 3.350,- ex. btw, exclusief vluchten

6-daagse training

Locatie:

D’Alijo, Noord-Portugal

De locatie

Het verblijf op D’Alijo is een belangrijk onderdeel van deze INTENSIVE. Omgeven door bergen en natuurlijk bronnen, waan je jezelf in het paradijs. Alles is gericht op het faciliteren van jouw ontwikkeling. In the Mainhouse tref je elkaar voor maaltijden en een borrel. Tussen de activiteiten door kun je je terugtrekken in je hotelkamer of cabin, ontspannen bij de pool of genieten van een massage. Voor meer informatie kijk op: www.dalijoyogaretreats.com.