Leading Organizations

Intensive

Nieuwe dimensies voor managers en directeuren

Leid je een afdeling, grote divisie of gehele organisatie en wil je nieuwe perspectieven rondom leiderschaps- en organisatieontwikkeling verkennen? Deze INTENSIVE is een awareness programma voor managers en directeuren, waarin je opnieuw herijkt wat van waarde is: voor jouzelf én voor de organisatie.

Kosten:

€ 2.650,- excl. BTW

5-daagse training

Locatie:

D’Alijo, Noord-Portugal

Brochure aanvragen  Waarom?

  Als leider ben je drager van de cultuur van de organisatie. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Jij zet de toon in wat belangrijk is en waar de organisatie voor staat.

  • Je vormt een nieuwe visie op de ontwikkeling van organisaties. Je vertaalt inzichten naar jouw praktijk en vormt een bron van vernieuwing en inspiratie voor anderen.
  • Je herijkt wat True Leadership voor jou betekent. Je levert een bijdrage aan de organisatie en haar omgeving vanuit jouw essentie: jouw waarachtigheid nodigt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen.
  • Je focust op zaken waar je werkelijk waarde toevoegt. Je hebt het doel helder voor ogen. Dit stelt je in staat om te kiezen en je energie gericht in te zetten. Voor anderen ben je een krachtig voorbeeld.

  Voor wie?

  Je hebt minimaal 10 jaar leidinggevende ervaring. Je wilt reflecteren op je leiderschap en jouw rol in ontwikkelingen van de organisatie. Je wilt impactvol zijn en inzicht krijgen in wat er nodig is om anderen mee te nemen in de beoogde verandering. De Intensive biedt jou de mogelijkheid om – verstoken van de waan van de dag – samen met andere leiders te focussen op wat aandacht nodig heeft en daar een verdiepingsslag in te maken.

  Programma

  Je volgt deze INTENSIVE als onderdeel van het programma LEADING ORGANIZATIONS of als een op zichzelf staande training. Op de eerste dag reis je af naar D’Alijo in het Noorden van Portugal. Vanaf dat moment dompel je jezelf onder in een aaneenschakeling van avonturen. Afwisseling in werkvormen, binnen en buiten, groep en individueel, gastronomie, natuur en vakkundige begeleiding staan garant voor een intense belevenis. Een ervaring die ertoe doet en het verschil maakt. Op de laatste dag reis je na het ontbijt weer af naar huis.

  Intake

  We starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je leerdoelen en de details van het programma.

  Dag 1

  Vuur

  In de ochtend reis je af naar Portugal. ’s Middags is er tijd en ruimte om rustig aan te komen bij D’Alijo en in te checken. Het programma start om 17.00 uur met VUUR. Je ontmoet de andere deelnemers en begeleiders tijdens een intensieve kennismaking.

  Dag 2

  Aarde

  De dag begint vroeg met een hike door de bergen. Onderweg reflecteer je op de vragen die je bezighouden rondom jouw leiderschap en organisatie. In de middag zoomen we in op nieuwe dimensies in organisatieontwikkeling. Samen met de anderen pas je deze nieuwe perspectieven toe op je eigen situatie.

  Dag 3

  Water

  In de ochtend volg je een workshop over energiebanen. Daarna krijgt je een introductie over True Leadership. Je onderzoekt wat dit voor jou betekent. Deze dag staat in de gelegenheid van experimenteren met nieuwe dimensies van jouw leiderschap.

  Dag 4

  Lucht

  De dag begint met een oefening voor lichaam en geest: je maakt contact met jouw potentieel. Er is groepssessie rondom het thema purpose. In de middag is er ruimte voor individueel werk. Je maakt een wandeling die in het teken staat van loslaten en vastpakken. Je deelt jouw inzichten en voorgenomen acties met de groep.

  Dag 5

  Afsluiting

  Het einde is in zicht en je gaat goed uitgerust terug naar de wereld van alledag. Er is tijd voor een laatste vraag, opmerking en uitwisseling. Na het ontbijt neem je afscheid.

  Leading Organizations Intensive

  Leading Organizations INTENSIVE vindt plaats in oktober 2021 en maart 2022.

  route brout
  Intake

  Oktober

  Dag 1

  13 Oktober

  Dag 2

  14 Oktober

  Dag 3

  15 Oktober

  Dag 4

  16 Oktober

  Dag 5

  17 Oktober

  Intake

  Maart

  Dag 1

  21 Maart

  Dag 2

  22 Maart

  Dag 3

  23 Maart

  Dag 4

  24 Maart

  Dag 5

  25 Maart

  Kosten en locatie

  Kosten:

  € 2.650,- excl. BTW exclusief vervoer.

  5-daagse training

  Locatie:

  D’Alijo, Noord-Portugal - 13 t/m 17 oktober 2021

  Meer weten? Vraag de brochure aan.   Leading Organizations regular

   Leid je een afdeling, grote divisie of gehele organisatie en wil je jouw impact vergroten? Of voel je een plafond en heb je behoefte aan een klankbord of spiegel? Leading organisations is een awareness programma voor managers en directeuren met meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring. Leer mensen en organisaties te bewegen naar jouw bedrijfsdoel.

   De locatie

   Het verblijf op D’Alijo is een belangrijk onderdeel van deze INTENSIVE. Omgeven door bergen en natuurlijk bronnen, waan je jezelf in het paradijs. Alles is gericht op het faciliteren van jouw ontwikkeling. In the Mainhouse tref je elkaar voor maaltijden en een borrel. Tussen de activiteiten door kun je je terugtrekken in je hotelkamer of cabin, ontspannen bij de pool of genieten van een massage. Voor meer informatie kijk op: www.dalijoyogaretreats.com.