Leading Organizations

Intensive

Nieuwe dimensies voor managers en directeuren

Leid je een afdeling, grote divisie of gehele organisatie en wil je nieuwe perspectieven rondom leiderschaps- en organisatieontwikkeling verkennen? Deze INTENSIVE is een awareness programma voor managers en directeuren, waarin je opnieuw herijkt wat van waarde is: voor jouzelf én voor de organisatie.

Let op: de inschrijvingen van dit programma gaan snel. In oktober 2022 en maart 2023 zitten we al vol. De volgende optie is oktober 2023. Wees er snel bij!

Kosten:

€ 3.950,- excl. BTW

5-daagse training

Locatie:

D’Alijo, Noord-Portugal

Brochure aanvragen  Waarom?

  Als leider ben je drager van de cultuur van de organisatie. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Jij zet de toon in wat belangrijk is en waar de organisatie voor staat.

  • Je vormt een nieuwe visie op de ontwikkeling van organisaties. Je vertaalt inzichten naar jouw praktijk en vormt een bron van vernieuwing en inspiratie voor anderen.
  • Je herijkt wat True Leadership voor jou betekent. Je levert een bijdrage aan de organisatie en haar omgeving vanuit jouw essentie: jouw waarachtigheid nodigt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen.
  • Je focust op zaken waar je werkelijk waarde toevoegt. Je hebt het doel helder voor ogen. Dit stelt je in staat om te kiezen en je energie gericht in te zetten. Voor anderen ben je een krachtig voorbeeld.

  Voor wie?

  Leading Organizations Intensive is een dynamisch programma voor C-level Executives. Je hebt minimaal tien jaar ervaring in leidinggevende posities en wilt reflecteren op jouw leiderschap en jouw visie voor de organisatie. De Intensive biedt jou de kans om – verstoken van de waan van de dag – samen met andere leiders te focussen op wat écht aandacht nodig heeft. Zo kun je een extra verdiepingsslag maken.

  Programma

  Je volgt deze INTENSIVE als onderdeel van het programma LEADING ORGANIZATIONS of als een op zichzelf staande training. Op de eerste dag reis je af naar D’Alijo in het Noorden van Portugal. Vanaf dat moment dompel je jezelf onder in een aaneenschakeling van avonturen. Afwisseling in werkvormen, binnen en buiten, groep en individueel, gastronomie, natuur en vakkundige begeleiding staan garant voor een intense belevenis. Een ervaring die ertoe doet en het verschil maakt. Op de laatste dag reis je na het ontbijt weer af naar huis.

  Intake

  We starten met een kennismakingsgesprek in de maand voorafgaand aan de Intensive. Tijdens dit gesprek bespreken we je leer- en ontwikkeldoelen. Het gesprek vindt online plaats.

  Dag 1

  Introductie

  ’s Ochtends reis je af naar Portugal. Het programma start om 13.00 uur met een lunch. Daarna kun je kort acclimatiseren tot aan de eerste sessie waar we starten met het onderzoeken van jouw leiderschap. Welke overtuigingen zitten er onder jouw stijl van leiderschap en waar komen die vandaan?

  Dag 2

  Leading Self

  07.30 uur: De dag begint vroeg met een hike door het magische berglandschap van Noord-Portugal. Onderweg pauzeren we voor een meditatieoefening. Food for body & soul! Na het ontbijt sta jij als mens en als leider centraal. In het gesprek leer je andere deelnemers beter kennen en herken je elkaars vraagstukken. Het leren is begonnen!

  14.00 uur: Na de lunch is er ruimte voor vertraging en verstilling. Dit is nodig om de blik naar binnen te richten. Hoe je dat invult? Dat is aan jou. Je kunt een wandeling maken naar een waterval, je laten masseren of een persoonlijk gesprek vragen met een van de begeleiders.

  16.00 uur: In de namiddag onderzoeken we wat True Leadership inhoudt én wat dat voor jou betekent. Oefeningen, gesprekken, spel en reflectie dagen je uit om nieuwe perspectieven ten aanzien van jezelf te verkennen.

  19.30 uur: We sluiten de dag af met een heerlijk diner in The Main Restaurant.

  Dag 3

  Leading Others

  7.30 uur: Opnieuw starten we de dag met bewegen. Je lichaam is een bron van energie. Die boren we aan in een dynamische workshop. Aansluitend ontbijten we samen. Opgeladen zoomen we in op de dynamiek in de organisatie. Welke boven- en onderstromen zijn er? En wat is jouw rol daarin? Met welke gedrag stel je – bewust of onbewust – steeds het voorbeeld?

  14.00 uur: We vertalen het terrein voor en begeven ons met z’n allen naar externe wateren. Je krijgt volop gelegenheid om te experimenteren met nieuwe dimensies van jouw leiderschap.

  19.30 uur: Tijdens het diner kun je bijkomen van alle ervaringen.

  Dag 4

  Leading Organizations

  7.30 uur: Vandaag kijken we vooruit. Je begint met het visualiseren van jouw taak en rol. Wat is écht de essentie van wie je bent? Wat karakteriseert jou? Je ontdekt jouw potentieel en krijgt zicht op hoe je waarde wilt toevoegen. Na het ontbijt verdiepen we ons in nieuwe inzichten rondom organisatieontwikkeling. Deze pas je toe op jouw eigen situatie. Een checklist helpt je daarbij.

  14.00 uur: Na de lunch is er weer ruimte voor vertraging en verstilling. Dit is nodig om de blik naar binnen te richten.

  16.00 uur: In de namiddag kun je jouw nieuwe inzichten en ervaringen toepassen in een uitdagend experiment. Leerzaam én lachen! We eindigen met het verzamelen en bespreken van de learnings – als groep en individueel.

  19.30 uur: We sluiten de avond spetterend af met een diner en meer!

  Dag 5

  Afsluiting

  7.30 uur: Vandaag ga je uitgerust en vol nieuwe inspiratie naar huis. Samen maken we de balans op. Wat neem je mee en wat laat je achter? Er is tijd voor een laatste vraag, opmerking en uitwisseling. Tijdens het ontbijt geniet je nog een laatste keer van het gezelschap en de prachtige omgeving. Hierna nemen we afscheid.

  Leading Organizations Intensive

  Leading Organizations INTENSIVE vindt plaats in maart en oktober 2022.

  route brout
  Intake

  Oktober

  Dag 1

  10 Oktober

  Dag 2

  11 Oktober

  Dag 3

  12 Oktober

  Dag 4

  13 Oktober

  Dag 5

  14 Oktober

  Intake

  Maart

  Dag 1

  20 Maart 2023

  Dag 2

  21 Maart 2023

  Dag 3

  22 Maart 2023

  Dag 4

  23 Maart 2023

  Dag 5

  24 Maart 2023

  Intake

  Oktober

  Dag 1

  9 Oktober

  Dag 2

  10 Oktober

  Dag 3

  11 Oktober

  Dag 4

  12 Oktober

  Dag 5

  13 Oktober

  Kosten en locatie

  Kosten:

  € 3.950,- excl. BTW exclusief vervoer.

  5-daagse training

  Locatie:

  D’Alijo, Noord-Portugal - 13 t/m 17 oktober 2021

  Meer weten? Vraag de brochure aan.   Leading Organizations regular

   Leid je een afdeling, grote divisie of gehele organisatie en wil je jouw impact vergroten? Of voel je een plafond en heb je behoefte aan een klankbord of spiegel? Leading organisations is een awareness programma voor managers en directeuren met meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring. Leer mensen en organisaties te bewegen naar jouw bedrijfsdoel.

   De locatie

   Het verblijf op D’Alijo is een belangrijk onderdeel van deze INTENSIVE. Omgeven door bergen en natuurlijk bronnen, waan je jezelf in het paradijs. Alles is gericht op het faciliteren van jouw ontwikkeling. In the Mainhouse tref je elkaar voor maaltijden en een borrel. Tussen de activiteiten door kun je je terugtrekken in je hotelkamer of cabin, ontspannen bij de pool of genieten van een massage. Voor meer informatie kijk op: www.dalijoyogaretreats.com.