Leading Organizations

The Intensive

Uncover your leadership essence.

Ben jij ambitieus als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling? Ben je toe aan het verkennen van nieuwe dimensies in jouw leiderschap? The Intensive, ons impactvolle leiderschapsprogramma, nodigt je uit om een transformatieve reis te maken die niet alleen je professionele groei zal aanscherpen, maar waarin je ook tot in de kern ontdekt wie jij bent als leider.

Let op: inschrijvingen van dit programma gaan snel. Wees er snel bij!

Direct inschrijven

Kosten:

€ 4950,- excl. BTW

6-daagse training

Locatie:

D’Alijo, Noord-Portugal

Waarom?

In de wereld van managers, directeuren, bestuurders en ondernemers, waar elke beslissing een impact heeft, is leiderschap geen keuze maar een verantwoordelijkheid. En dat geldt professioneel, maar zeker ook persoonlijk. Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.

  • Daag jezelf uit en creëer een diepere verbinding met jouw authentieke leiderschapsstijl.
  • Verlaat je comfortzone en overwin obstakels die jouw leiderschapskwaliteiten ontgrendelen.
  • Breng focus aan op zaken waar je werkelijk waarde toevoegt.
  • Richt je aandacht en energie op heldere doelen.
  • Wees dat krachtige voorbeeld voor anderen.

Voor wie?

The Intensive is een transformatieve leiderschapsinterventie, met gelijkgestemde mensen, die de ambitie delen het verschil te willen maken. Of je nu de koers van een multinational bepaalt, de strategische visie van een organisatie vormgeeft, of als onafhankelijke ondernemer de grenzen van innovatie verlegt, hier vind je een gemeenschap die jou begrijpt.

Waarom instappen?

  1. Persoonlijke Groei: Het programma biedt een unieke gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. Waar in de praktijk vaak je focus ligt op anderen, kan deze ervaring de kans bieden om dieper in te gaan op persoonlijke doelen en waarden.
  2. Leiderschapsontwikkeling: Het programma belooft nieuwe inzichten in leiderschapsontwikkeling. Dit is een waardevolle kans om frisse perspectieven op leiderschap te verkennen.
  3. Vernieuwing en Inspiratie:Het aanbod van diverse activiteiten, zowel binnen als buiten, kan inspirerend zijn. De omgeving en de interactie met andere ervaren deelnemers kunnen vernieuwende ideeën en inspiratie genereren.
  4. Maatwerk in Leren:Het programma biedt ruimte voor maatwerk in het leerproces, wat kan inspelen op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Dit aspect van individuele aandacht kan de ervaring extra waardevol maken.
  5. Strategisch Denken: Door even afstand te nemen van de dagelijkse drukte kun je strategisch denken en jouw visie op jouw leiderschap en context herijken. Dit kan leiden tot nieuwe strategieën en benaderingen voor groei en ontwikkeling.

Programma

Op dag één vertrek je richting D’Alijo in het Noorden van Portugal. Vanaf dat moment dompel je jezelf onder in een aaneenschakeling van fysieke en mentale avonturen. De thema’s authenticiteit, verbinding en transformatie staan centraal in het hele programma. Het is de dynamische mix in werkvormen, zowel binnen en buiten, in groepsverband en individueel, die ervaring transformatief en impactvol maken. De gastronomie, de waanzinnige natuur en de vakkundige begeleiding staan garant voor een bijzondere belevenis. Op de laatste dag reis je na het ontbijt of na de lunch (dat is afhankelijk van de vluchtschema’s) weer af naar huis.

Intake

We starten met een kennismakingsgesprek in de maand voorafgaand aan de Intensive. Tijdens dit gesprek bespreken we je leer- en ontwikkeldoelen. Het gesprek vindt online plaats.

Dag 1

Zondag

Overdag reis je af naar Portugal. Je bent vanaf 14.00 uur welkom op D’Alijo. Je kunt vast het terrein verkennen en even rustig acclimatiseren. Om 17.00 uur start het programma en ontmoeten we elkaar in The Mainhouse. Na de briefing nemen we ruim de tijd om kennis te maken en verkennen we elkaars intenties. We sluiten de eerste dag af met een heerlijk diner.

Dag 2

Maandag 

07.30 uur: Vandaag starten we in de studio op de yogamat. Je lichaam als bron van energie, dat is de inzet. Als beloning wacht het fijne ontbijt op je.

10.00 uur: We verzamelen in de Studio. Nu gaan we echt van start! We beginnen met het onderzoeken van jouw leervragen. Wat is het belangrijkste wat jij moet leren om waarachtig te zijn, als mens en als leider? Hoe breng jij verbinding tot stand: met jezelf, met anderen, en ook tussen mensen onderling? Hoe voeg jij waarde toe aan jouw omgeving, en wat is daarvoor nodig.

14.00 uur: Na de lunch is er ruimte voor vertraging en verstilling. Dit is nodig om de blik naar binnen te richten. Hoe je dat invult? Dat is aan jou. Je kunt een wandeling maken naar een natuurlijke bron, je laten masseren of een plons wagen in het zwembad.

16.00 uur: In de namiddag onderzoeken we wat True Leadership inhoudt én wat dat voor jou betekent. Oefeningen, gesprekken, spel en reflectie dagen je uit om nieuwe perspectieven ten aanzien van je eigen persoonlijkheid te verkennen. We duiken verder de diepte in. Welke patronen zijn ingesloten in jouw gedrag als mens en leider? Bewust en onbewust. Je onderzoekt het systeem waarbinnen je bent opgegroeid en oude overlevingsmechanismen nog steeds doorwerken in het hier en nu.

19.30 uur:  We sluiten de dag af met een heerlijk diner in The Main Restaurant.

Dag 3

Dinsdag 

07.30 uur: Ook vandaag starten we op de yoga mat, met aansluitend een heerlijk ontbijt.

10.00 uur: We borduren voort op de ervaring en inzichten van de vorige dag. Welke gebeurtenissen zijn bepalend geweest in jouw leven. Hoe hebben deze jouw persoonlijkheid gevormd?  Welke overtuigingen zijn als het ware vastgeroest en moet je loslaten om te groeien in jouw leiderschap?

14.00 uur: Na de lunch is er ruimte voor vertraging en verstilling. Dat is nodig om de blik naar binnen te richten. Hoe je dat invult? Dat is aan jou. Je kunt een wandeling maken naar een natuurlijke bron, je laten masseren of een plons wagen in het zwembad.

16.00 uur: Deze middag staat in het teken van de dynamiek tussen jou en de ander. Wat kom jij steeds weer tegen in relatie tot andere mensen? Wat is jouw eerste, vaak instinctieve beweging, en wat zou je daarnaast aan ander gedrag willen zetten? Spannend! Je oefent in het benoemen van de onderstroom en het blootleggen van jouw schaduw. Om van daaruit rustiger en vrijer te kunnen voortbewegen.

19.30 uur:  We sluiten de dag af met een heerlijk diner in The Main Restaurant.

Dag 4

Woensdag

07.30 uur: Ook vandaag starten we in de studio op de yogamat. Na de geestelijke en fysieke stretch, wacht het ontbijt op je.

10.00 uur: De eerste helft zit erop. Deze ochtend werken we met persoonlijke leervragen. Maatwerk dus. Aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen, samen én apart, onderzoek je op welke gebieden je werkelijk wilt transformeren en hoe je dat doet. Het gebeurt al in het moment.

14.00 uur: Na de lunch gaan we op pad. Afhankelijk van de mogelijkheden van het seizoen stort je jezelf samen de groep omlaag door de rivier, vlieg je door de lucht of klauter je over rotspartijen.

19.30 uur:  Je bent ruim op tijd terug om je op te frissen voor het diner. We sluiten de dag af in The Main Restaurant.

Dag 5

Donderdag

07.30 uur: Inmiddels begint het te wennen en kijk je er zelfs naar uit. We stretchen onszelf onder bezielende begeleiding en genieten er vol van.

10.00 uur: In de studio wacht een verrassing. Aan de hand van een ludieke oefening experimenteer je met een aantal aspecten van leiderschap. We lopen langs vier belangrijkste thema’s: macht, succes, verticaliteit en ordening. Opnieuw werken met de groepsdynamiek en persoonlijke leervragen en dilemma’s.

14.00 uur: Na de lunch is er ruimte voor vertraging en verstilling. Dit is nodig om de blik naar binnen te richten. Hoe je dat invult? Dat is aan jou. Je kunt een wandeling maken naar een natuurlijke bron, je laten masseren of een plons wagen in het zwembad.

16.00 uur: In de middag kijken we vooruit. Je begint met het visualiseren van jouw taak en rol. Wat is écht de essentie van wie je bent? Wat karakteriseert jou? Je ontdekt jouw potentieel en krijgt zicht op hoe je waarde wilt toevoegen. Deze pas je toe op jouw eigen situatie. Een checklist helpt je daarbij.

19.30 uur:  We sluiten de dag af met een heerlijk diner in The Main Restaurant. 

Dag 6

Vrijdag

7.30 uur: In The Mainhouse staan fruit en yoghurt klaar. We vertrekken om 7.30 uur voor een hike door de bergen. Onderweg stoppen we op een waanzinnige plek om de reis samen af te sluiten met ritueel.

11.30 uur: Bij terugkomst staat de brunch klaar. Het zit erop. Een laatste lach en een traan worden gedeeld.  Na de lunch of brunch (afhankelijk van de vluchttijden) word je opgehaald door bus, waarna iedereen zijn of haar eigen weg vervolgt.

Leading Organizations Intensive

route brout

De trainingsdata voor in je agenda

Voordat het programma start, is er een intake met een begeleider van het programma. Hierna volgende de onderstaande trainingsdata.

Deze editie van Leading Organizations The Intensive zit vol!

100%
Dag 1

6 oktober 2024

Dag 2

7 oktober 2024

Dag 3

8 oktober 2024

Dag 4

9 oktober 2024

Dag 5

10 oktober 2024

Dag 6

11 oktober 2024

De trainingsdata voor in je agenda

Voordat het programma start, is er een intake met een begeleider van het programma. Hierna volgende de onderstaande trainingsdata.

13 plekken beschikbaar

15%
Dag 1

2 maart 2025

Dag 2

3 maart 2025

Dag 3

4 maart 2025

Dag 4

5 maart 2025

Dag 5

6 maart 2025

Dag 6

7 maart 2025

De trainingsdata voor in je agenda

Voordat het programma start, is er een intake met een begeleider van het programma. Hierna volgende de onderstaande trainingsdata.

16 plekken beschikbaar

1%
Dag 1

16 maart 2025

Dag 2

17 maart 2025

Dag 3

18 maart 2025

Dag 4

19 maart 2025

Dag 5

20 maart 2025

Dag 6

21 maart 2025

Wat deelnemers zeggen

Kosten en locatie

Kosten:

€ 4950,- excl. BTW exclusief vervoer.

6-daagse training

Locatie:

D’Alijo, Noord-Portugal

Leading Organizations

Leid je een afdeling, grote divisie of gehele organisatie en wil je jouw impact vergroten? Of voel je een plafond en heb je behoefte aan een klankbord of spiegel? Leading organisations is een awareness programma voor managers en directeuren met meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring. Leer mensen en organisaties te bewegen naar jouw bedrijfsdoel.

De locatie

Het verblijf op D’Alijo is een belangrijk onderdeel van deze INTENSIVE. Omgeven door bergen en natuurlijk bronnen, waan je jezelf in het paradijs. Alles is gericht op het faciliteren van jouw ontwikkeling. In the Mainhouse tref je elkaar voor maaltijden en een borrel. Tussen de activiteiten door kun je je terugtrekken in je hotelkamer of cabin, ontspannen bij de pool of genieten van een massage. Voor meer informatie kijk op: www.dalijoyogaretreats.com.