Wat we doen

Experts in awareness.

Going Brout betekent kiezen voor awareness. Leiderschap begint namelijk altijd met wérkelijk bewust zijn. We begeleiden organisaties in het (terug) nemen van de regie. We creëren ontwikkelprogramma’s voor (grote) organisaties, bieden vaste programma’s en geven coaching en training op elk niveau en voor elke functie: individu, teams en organisaties.

Wat we doen

Brout Tailor-made

brout tailormade

Kiezen voor maatwerk. Iedere organisatie is anders. Samen ontdekken we de krachten en uitdagingen van jouw organisatie. We doen dat in het Broutlab. Hier maken we een ontwikkelprogramma met impact. We zijn er bij elke stap!

Meer informatie

Brout School

brout school

Open inschrijving. Effectiever én met meer plezier leiding nemen. Drie slimme programma’s op elk niveau: leading self, leading others en leading organisations. Aangevuld met tijdelijke pop-up programma’s die inspelen op een specifieke vraag.

Meer informatie

Brout Support

brout open

(Individuele) coaching, intervisie en Insights Discovery zijn vaak modules in onze programma’s. Natuurlijk kun je ook onze support krijgen zonder deelname hieraan. We hebben hoog opgeleide professionals met allemaal hun eigen expertise. Je krijgt één-op-één begeleiding op een manier die bij jou of jouw team past.

Meer informatie