Leading Organizations

Overzicht van onze programma’s

Leid je een afdeling, grote divisie of hele organisatie en wil je jouw impact vergroten? Voor directeuren, ondernemers en bestuurders is leiderschap een belangrijk thema. In verschillende programma’s bieden wij leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Hieronder zie je een overzicht van de programma’s binnen Leading Organizations.

Leading Organizations: programma's op een rij

Ontdek en creëer jouw horizon als mens en leider. Start met ‘Regular’ en volg de opvolgende programma’s om stap voor stap meer impact te maken met jouw leiderschap.

Regular

Dit is een leiderschaps- en organisatieontwikkeling programma voor managers en directeuren. We houden je een spiegel voor en helpen je ontdekken waar je met jouw organisatie naartoe wilt én hoe je daar komt.

Intensive

De Intensive is een awareness programma voor managers en directeuren, waarin je opnieuw herijkt wat van waarde is: voor jouzelf én voor de organisatie. Dit doe je in een unieke omgeving voor een intense beleving.

Intensive Advanced

Spring opnieuw in het diepe met andere leiders. Pak de draad weer op en sta stil bij de organisatie van de toekomst. Ontdek wat jouw rol is in de ontwikkeling van je organisatie en ga voor een ‘next leven experience’ als leider.

The Sequel

The Sequel is dé plek voor leiders die zichzelf willen blijven ontwikkelen en van gedachten willen wisselen met hun peers. Tijdens deze dag staan hot topics centraal die in elke organisatie van groot belang voor succes.