De podcast

Wat is kwetsbaarheid nou eigenlijk écht en wat vooral ook niet? Hoe ga je als directeur om met gevoel en wat durf je te laten zien? En hoe behoud je de verbinding met je medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het succes van de organisatie?

Luister naar openhartige, confronterende en altijd inspirerende gesprekken waarbij ook wordt ingegaan op een persoonlijke coachvraag. Over leiderschap met directeuren en bestuurders over hun visie, maar ook over hun valkuilen. 

‘Mijn podcast Directeuren Hebben Ook Gevoel maak ik omdat ik uit eigen ervaring weet dat een veilige, transparante werkplek begint bij een directeur die kwetsbaar durft te zijn. En dat is niet altijd even makkelijk. Met deze podcast wil ik leiders menselijk maken en luisteraars inspireren: het is mijn missie ervoor te zorgen dat mensen in organisaties zich goed voelen en daardoor het beste van zichzelf laten zien’.

Ton Keunen is CEO van Brout, Keynote speaker en Leadership Developer en begeleidt al 18 jaar organisaties, teams en dus ook directeuren in authentiek leiderschap.

Wil jij een update krijgen zodra de volgende aflevering online komt?

Meld je dan hier aan en krijg als eerste een update!