Neem in 3 dagen de regie over je leven

Leading Self

The Deep Dive

Graaf diep in jezelf, ontdek je kracht en bepaal je eigen koers. Na dit leiderschapsprogramma neem je afstand van patronen die je tegenhouden, loop je weg met hernieuwde vastberadenheid en zet je kennis om in concrete resultaten.

Prijs
€3.200 ex. btw

Het is tijd om eruit te halen wat erin zit

Je hebt persoonlijke ontwikkelingstrajecten gedaan, maar bent nog niet waar je wil zijn. Je zoekt meer vrijheid, daadkracht en betekenis in je leven en weet dat er patronen zijn die je blijven belemmeren in je groei. Met Leading Self The Deep Dive helpen we je je volledige potentieel te ontdekken, zodat je deze volledig kan omarmen.

Ben jij dit?

Dan is het tijd voor een Deep Dive

Je voelt dat er meer in je zit dan er uitkomt

zowel in je relaties als in je werk.

Je verslindt alle zelfhulpboeken en -podcasts

maar je ziet niet de verandering die je hoopt te zien.

De uitdagingen in je relatie(s) blijven bestaan

en je vraagt je af waarom je ze niet opgelost krijgt.

Je voelt je losgekoppeld van je waarden

en zoekt concrete tools om een authentiek leven te leiden.

De échte reden dat je nog niet bent waar je wil zijn

Persoonlijk leiderschap speelt een grote rol in je leven. Je leest de boeken, luistert de podcasts en hebt de nodige trainingen en cursussen gevolgd. Je werkt aan je routines en hebt grote dromen voor de toekomst. Maar hoe hard je ook werkt, het lukt je niet je doelen te behalen of je gedrag te veranderen. Je zit vast en mist voldoening in je leven.

De realiteit is dat je nog niet diep genoeg gaat. En écht naar jezelf kijkt. Het vergt ook moed om niet alleen na te denken over wie je bent en wat je wil, maar dit te voelen en te ervaren. Dat leer je niet uit boeken. Durf jij diep te duiken in jezelf?  Droom jij ervan een duidelijke missie te voelen en te leven naar jouw waarden? Dan is het tijd om dit nu te realiseren.

Leading Self The Deep Dive is voor jou als je...

 • Streeft naar een leven volgens jouw visie en waarden
 • Diep wil duiken in jezelf én concrete resultaten zoekt
 • Vastbesloten bent om patronen te doorbreken
 • Inzichten wil omzetten in blijvende veranderingen in je relaties
 • Meer voldoening zoekt in zowel je werk als privéleven
 • Niet alleen praat over verdieping, maar het ook echt wil ervaren
 • Klaar bent om eruit te halen wat erin zit
I am ready

Bring Outs

Aan het einde van dit programma

 • Weet je hoe je wil leven volgens jouw missie en waarden
 • Ben je je bewust van jouw invloed op situaties
 • Heb je een nieuwe kijk op het leven
 • Voel je weer eigenaarschap binnen je werk en privéleven
 • Heb je de tools om je relaties te verdiepen en te verbeteren
 • Heb je een concreet stappenplan voor een gelukkiger leven
 • Gebruik je jouw interne kompas om richting te geven aan je leven
 • Herken je waar je weerstand voor verandering vandaan komt en leer je die te tackelen

Het programma

Leading Self The Deep Dive bestaat uit een intake, 3,5 trainingsdag op een mooie locatie in de natuur, 3 overnachtingen en een individueel coachingsgesprek na afloop.

Je start met een intake

Voor je start met het programma, nodigen we je uit om online een aantal vragen te beantwoorden. Deze vragen gaan over jouw leerdoelen en motivatie om mee te doen met Leading Self The Deep Dive. Daarna plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de trainer, sta je stil bij jouw leerdoel en is er ruimte voor vragen.

Aankomst:

Kennismaking

Je bent vanaf 17:00 welkom op de locatie. Je kan je spullen vast naar je kamer brengen en even rustig landen. Om 18:00 starten we met een heerlijk diner. Je maakt kennis met de andere deelnemers en na het diner trappen we de 3 dagen af. We gaan elkaar nog beter leren kennen en je deelt je intentie voor de komende dagen met de groep.

Dag 1:

Deep Dive in jezelf

Je gaat aan de slag met je dromen, idealen en doelen. Jouw persoonlijke verhaal staat hierbij centraal. We helpen je ontdekken wat écht belangrijk voor jou is en waarom. Met hulp van de andere deelnemers en de trainers kom je tot de kern. Na deze dag heb je helder welke acties je te ondernemen hebt in de relatie met jezelf.

Dag 2: 

Deep Dive in je relaties

Vanuit de verbinding met jezelf gaan we ontdekken wat er gebeurt in de relatie met anderen. Wanneer ga je af van wat jij echt wilt en hoe blijf je trouw aan jezelf zonder uit verbinding te gaan met de ander? We helpen je ontdekken wat hieronder zit zodat je weet welke keuzes je te maken hebt.

Dag 3:

Sprong in de toekomst

Ben je je bewust van jouw blokkades die de weg naar jouw doel kunnen saboteren? In welke situaties trap je in je valkuilen en hoe klim je hier weer uit? Je krijgt handvatten hoe jij aan het stuur blijft over wat jij wilt in het leven. We maken een sprong in de toekomst zodat je heel helder krijgt wat je te doen hebt en hoe je dat gaat aanpakken. Aan het einde van de dag is jouw toolbox gevuld en behoud je makkelijker regie over je eigen leven. Op deze laatste dag ronden we om 17:00u af.

Coachingsgesprek

Een paar weken na de training op locatie, volgt een online coachingsgesprek. Welke verandering heb je opgemerkt sinds je leeft naar je waarden en missie? En welke keuzes maak je nu? Samen reflecteer je op je stappenplan en wat er nodig is zodat je altijd Brout bent; keep bringing out your best!

Meerdere startmomenten per jaar

Bekijk alle data hieronder

route brout
Aankomst

21 januari 2025,
tussen 17:00-18:00 uur

Dag 1

22 januari 2025

Dag 2

23 januari 2025

Dag 3

24 januari 2025

Aankomst

20 mei 2025,
tussen 17:00-18:00 uur

Dag 1

21 mei 2025

Dag 2

22 mei 2025

Dag 3

23 mei 2025

Persoonlijk leiderschap van binnen naar buiten

Vaak is het niet de kennis die je dichter bij je ware zelf laat komen, maar de tijd en ruimte nemen om te voelen wat je diep van binnen wil. Pas dan ervaar je waar je heen wil bewegen. Je zult misschien wel anders gaan denken over je werk, of misschien zelfs wel over heel je leven. Misschien zal je de wereld om je heen wel met andere ogen gaan bekijken. Je komt er hoe dan ook achter dat je eigenlijk alleen maar jezelf kunt zijn. Pas dan kun je regie nemen over je leven. Van binnen naar buiten.

In 3 dagen verandering

Een concreet stappenplan

Richting in je werk en privéleven

Leef naar jouw waarden

Voor de changemakers

Jij voelt aan alles dat het tijd is voor verandering. Je snakt naar een authentiek leven. Een leven waarin je je niet alleen bewust bent van het gedrag wat je nu nog tegenhoudt, maar waarin je ervoor kiest het anders te doen. Je hebt al persoonlijke ontwikkelingstrajecten gedaan, maar wil nu een stap verder. Meer de diepte in. Je wil ontdekken waar je echt gelukkig van wordt en een positief verschil maken in jouw leven en dat van anderen. Met een concreet stappenplan neem jij weer regie over je leven.

Dit wil ik

Op een rijtje:

 • Prijs: €3.200 ex. btw
 • Voertaal: Nederlands
 • Duur: 3,5 dag, inclusief eten en 3 overnachtingen
 • Extra: Intake en coachingsgesprek
 • Locatie: Een inspirerende locatie in de natuur in Nederland
 • Aantal deelnemers: Maximaal 16
Trainer en coach

Joost Agterberg

Joost gelooft in jou! Jij kunt positieve veranderingen brengen. Of dit nu in je leven, team of organisatie is. Hij luistert, stelt confronterende vragen en houdt je een spiegel voor. Altijd vanuit respect en met de intentie je te laten groeien. Hij daagt je uit tot actie.

Trainer en coach

Marloes van der Logt

Marloes is warm, open en persoonlijk. Met haar kennis, ervaring en haar nieuwsgierigheid helpt ze je het beste in jezelf naar boven te halen. Ze onderzoekt samen met jou wie je bent, wat je drijft en welke overtuigingen er in jou leven, waardoor je jezelf nog beter leert kennen en begrijpen. Ze is liefdevol en confronterend waar nodig.

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd of Leading Self The Deep Dive iets voor jou is en wil je meer weten? Plan dan een online persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we je vragen en adviseren we je over welk programma het beste aansluit bij jouw situatie, wensen en doelen.

Plan een online afspraak in de agenda

Ontdek onze programma's

Leading Self The Fundamentals

Neem regie over wat je doet en hoe je leeft. Na dit leiderschapsprogramma weet je wat je echt belangrijk vindt, hoe je jouw talenten inzet én hoe je effectief met de mensen om je heen communiceert.

Naar de training

Starten met Leidinggeven

Deze training is een schatkist vol inzichten over jezelf en de kunst van leiderschap. Een leerervaring die je uitrust met de tools om als startende leidinggevende een vliegende start te maken. 

Naar de training

Leading Others The Deep Dive

Als leidinggevende wil je impact maken. In deze training leer je kritisch kijken naar jezelf, ontdek je hoe teams zich ontwikkelen en je hier zo op inspeelt dat je het beste uit jouw team naar boven haalt.

Naar de training

Stay in the know

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen rond onze programma’s? Of lees je graag inspirerende artikelen over persoonlijk leiderschap? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! 

Yes! Ik wil inspiratie in de mail