House of Brout

Huur een meeting ruimte

We zetten ons pand open voor een kleine kring partners waar we mee samenwerken. Om gebruik te maken van onze prachtige locatie langs de Vecht, huiselijk ingerichte ruimtes en het heerlijke eten uit eigen keuken van Mieke en haar collega ́s.

Dus wil jij een ruimte huren met team of een zakenrelatie? Bekijk de brochure en neem contact met ons op. Caring is sharing!

Brochure House of Brout

Kijkje in ons House of Brout

De geur van bananencake en heerlijke koffie komen je tegemoet wanneer je binnenkomt op Buitenplaats Cromwijck (1674). Er hangt een ontspannen sfeer, er zijn gesprekken in de tuin en mensen voelen zich thuis.

Een eigentijds ingerichte locatie in een historisch pand. Met vijf grote trainingsruimtes, drie coachkamers, een grote lunchkamer, een enorme presentatie-zolder, een prachtige keuken en genoeg werkplekken.

We hebben ruimtes tot 12 personen met natuurlijk een flipover en een scherm. En alle andere zaken die je nodig hebt voor een efficiënte en succesvolle dag in ons House of Brout.

leadingothers Tekengebied 1 04

Huiselijk ingericht

Een plek waar jij je thuisvoelt. Gewoon jezelf kunt zijn en rondloopt als je er al jaren komt.

bord 04

Heerlijk eten

Mieke en haar collega’s zorgen voor lekkere lunch, diner of borrelhapjes. Vers uit onze eigen keuken.

context e1686069640854

Prachtige locatie

Een tuin aan de Vecht in Maarssen op een rustige plek met voldoende parkeergelegenheid.

Extraatje voor onze partners

Onze partners krijgen een speciale huurprijs. Met daar bovenop nog een extraatje: je mag gebruik maken van instrumenten die Brout ontwikkelde om een waardevolle meeting te garanderen. Om een brainstorm in goede banen te leiden of deelnemers met elkaar te verbinden. 

Verzorging voor onze gasten

Als je een ruimte bij ons komt huren, zorgen we ook graag dat onze gasten niets te kort komen. Laat ons weten met hoeveel personen je komt en waar je trek in hebt. Mieke en haar collega’s zorgen met alle liefde voor een verse huisgemaakte lunch, een borrel en zelfs een 3-gangen diner.

Bekijk de brochure en neem contact met ons op. Tot snel!

Brochure House of Brout
illustraties neeske Tekengebied 1 04