Wij zijn Brout

En we brengen awareness.

Het begint met bewustwording. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. In een driehoek: jij, jouw context en wij.

Brout is caring

We houden je een spiegel voor. Altijd vanuit liefde en respect. Niet oordelend, soms wel confronterend.

Brout is daring

We durven te doen. We stellen onszelf kwetsbaar op en we nodigen jou uit hetzelfde te doen.

Brout is playful

We gaan op onderzoek. We zijn het ondeugende jongetje in de klas: speels en eigenzinnig. We houden het graag luchtig. Verandering is spannend, maar vaak ook komisch.

Onze Brouteers

Ton Keunen

CEO, Founder en leadership developer

Ton gelooft dat niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. Daarvoor neemt hij jou, je team en je organisatie mee naar de échte pijnpunten. Met Ton blijf je niet snel aan de oppervlakte, daar neemt hij geen genoegen mee ;). hij legt blokkades bloot en ontwikkelt samen met jou en je team adequate stappen, richting beter en groei!

LinkedIn

Bas Keyser

Founder en leadership developer

Werken met Bas doe je als je wilt durven doen waar je van droomt. Hij helpt jou, je team en je organisatie om dat kompas te ontwikkelen en te vertalen naar kleine impactvolle stappen: je bouwt de brug terwijl je erover loopt. Bas benadert mensen vanuit de overtuiging dat het potentieel er altijd is.

LinkedIn

Sander Vuurmans

Proud innovator

Sander houdt van authenticiteit. Hij gelooft in een wereld waarin mensen zichzelf durven te zijn, durven te laten zien én daar verantwoordelijkheid voor nemen. Hij is vernieuwend en denkt groots.

LinkedIn

Lizette Cohen

Trainer, coach

Lizette is het liefst een partner. Samen met jou kijkt ze wat jij wilt betekenen voor jouw mensen, organisatie en wereld. Wat krachtig is, maakt ze sterker. Wat tegenhoudt, haalt ze weg. Ze biedt daarbij een veilige omgeving.

LinkedIn

Thijs van Wersch

Trainer, coach

Thijs houdt ervan om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Hij daagt je uit om uit je comfort zone te stappen en actie te ondernemen. Hij gelooft dat je alles al in je hebt om je doelen te bereiken. Hij helpt het eruit te halen.

LinkedIn

Monica Keunen

Trainer, coach

Monica houdt van hard werken en resultaten behalen. Ze maakt in je wakker wat jij de wereld te bieden hebt. Ze spiegelt liefdevol, speelt altijd op de bal en is confronterend waar nodig. En lachen mag ook!

LinkedIn

Marly Teunissen

Trainer, coach

Ben jij de beste versie van jezelf? Marly neemt je graag mee op reis om jouw beste versie te ontdekken. Ze is blij als ze ervaart dat jij en je organisatie je best doen. Ze is nog blijer als jij (en je team) je in staat en gemachtigd voelt om structureel op zoek te gaan naar het beste. Je ‘beste’ gebeurt tijdens het proces van Inzicht krijgen, Impact maken en Invloed ervaren!

LinkedIn

Joost Agterberg

Trainer, coach

Joost gelooft in jou! Jij kunt positieve veranderingen brengen. Of dit nu in je leven, team of organisatie is. Hij luistert, stelt confronterende vragen en houdt je een spiegel voor. Altijd vanuit respect en met de intentie je te laten groeien. Hij daagt je uit tot actie.

LinkedIn

Pieter Enkelaar

Trainer, coach

Pieter gelooft in rust, humor en gelijkwaardigheid. Hij ondersteunt en helpt je bij een verandering van perspectief. Jij bent in de lead, maar hij loopt graag met je mee.

LinkedIn

Mathijs Ummels

Trainer, coach

Mathijs komt snel en makkelijk tot de kern. Confronterend, maar altijd respectvol. Hij laat je de beste versie van jezelf zien. Wie je kunt zijn, wat je belemmert en hoe je kunt groeien.

LinkedIn

Joanie van der Sande

Trainer, coach

Joanie benadert mensen vanuit persoonlijke integriteit: wie ben jij en waar sta jij voor? Ze helpt je om te ontdekken hoe je in alle gebieden van je leven en in al je relaties jezelf kunt zijn én jezelf kunt eren.

LinkedIn

Ingeborg Smal

Trainer, coach, mediator

Ingeborg weet als geen ander: de sleutel voor het succes van elke verandering is de mens.  In al haar werk staat dan ook de focus op inzicht in (eigen) gedrag, houding, communicatie èn talent centraal. Ingeborg nodigt je uit om in veiligheid die eerste stap te zetten, (weer) te spelen, (weer) kwetsbaar te zijn, opdat weerstand plaatsmaakt voor vertrouwen en verbinding. Ingeborg spiegelt, stimuleert, confronteert en staat altijd naast je.

LinkedIn

Sylvia Weijmer

Trainer, coach

Sylvia stimuleert belangrijke onuitgesproken zaken en gevoelens binnen organisatie en teams bespreekbaar en/of kenbaar te maken. Zij helpt daar waar moeilijke vraagstukken of dilemma’s aanwezig zijn, die vragen om een oplossing die beklijft en waar een ieder zich uiteindelijk in kan vinden.

LinkedIn

Niels Dengel

Trainer

Kenmerkend voor Niels zijn zijn enthousiasme & energie. Met compassie weet hij in teams en bij individuen het vertrouwen te winnen om aan die zaken te werken die er echt toe doen. Zijn motto? Waar een wil is, is een weg.

LinkedIn

Teun Giljamse

Trainer, coach

LinkedIn

Anne Poelstra

 Trainer, coach

Anne combineert rust met enthousiasme. Ze helpt je zoeken naar wat jou energie geeft en wat niet. Zo ontdek je jouw kernwaarden, talenten en belemmerende overtuigingen.

LinkedIn

Nicole Lam

Trainer, coach

Nicole gelooft in aandacht, rust en humor. Ze geniet ervan wanneer mensen door nieuwe inzichten (weer) keuzes kunnen én durven maken. Je kunt van haar scherpe observaties en verrassende invalshoeken verwachten.

LinkedIn

Jeannette Beelen

coach en trainer

Jeannette’s missie is je te laten groeien en vertrouwen geven in eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Zodat je de regie weer (of meer) in handen durft en kan nemen.

LinkedIn

Marie-Marcelle Stadhouders

Trainer, coach

Marie-Marcelle kan goed luisteren, buiten de kaders denken, heeft humor en werkt gedegen. Ze geniet ervan wanneer mensen écht keuzes durven te maken en daarbij soms afwijken van het ‘standaard’ pad. Ze begeleidt mensen met werk- en loopbaanvragen.

LinkedIn

Marjolein de Boer

Trainer, coach

Marjolein houdt van een bijdrage te leveren aan persoonlijke ontwikkeling, waarbij jouw authenticiteit centraal staat.

LinkedIn

Thijs Brans

  Manager Operations   

Thijs zorgt ervoor dat alles smooth verloopt. Hij wil de hoogst mogelijke kwaliteit met maximale efficiency. Hij creëert de beste randvoorwaarden om iedereen te laten excelleren: opdrachtgevers, deelnemers, coachees en leveranciers.

LinkedIn

Moniek Hermans

Office master mind 

Moniek is de spin in het web, ze is gedreven, energiek en zorgzaam. Ze houdt van regelen, organiseren, verzorgen en aanpakken, dat geeft haar energie en maakt haar op haar best. Onze gasten komen door haar niets te kort. 

LinkedIn

Marlies van Plateringen

lovely lunch lady van Brout

Marlies legt onze gasten in de watten. Zij zorg dat iedereen zich thuis voelt in House of Brout. Haar missie is geslaagd wanneer mensen met een glimlach vertrekken.

Mieke van Winden

Food and more

Mieke houdt van mensen en van goed en mooi eten. Happy food! Ze is blij hier geland te zijn na 35 jaar in de lucht te hebben gewerkt. Haar filosofie? Leef en eet goed!

Guusje Slagter

creative social genius 

Guusje is degene die Brout aankleedt met een jas, passend bij wat Brout doet. Guusje is creatief, ze houd ervan om buiten de gebaande paden te kijken om te zien wat er nog meer mogelijk is.  

LinkedIn

Jeroen Wijnhorst

Acteur

Jeroen daagt je uit om te experimenteren. Omdat je meer in je hebt dan je in zet is zijn overtuiging. Met Jeroen vertaal je inzichten naar nieuw gedrag.

LinkedIn

Betje Koolhaas

Acteur

Betje gaat voor verbinding en openheid. Juist wanneer het lastig wordt omdat je geraakt wordt of bang bent de ander te kwetsen, zal ze je verder helpen.

LinkedIn

Jeroen van Venrooij

Acteur

LinkedIn