Wij zijn Brout

En we brengen awareness.

Het begint met bewustwording. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. In een driehoek: jij, jouw context en wij.

Brout is caring

We houden je een spiegel voor. Altijd vanuit liefde en respect. Niet oordelend, soms wel confronterend.

Brout is daring

We durven te doen. We stellen onszelf kwetsbaar op en we nodigen jou uit hetzelfde te doen.

Brout is playful

We gaan op onderzoek. We zijn het ondeugende jongetje in de klas: speels en eigenzinnig. We houden het graag luchtig. Verandering is spannend, maar vaak ook komisch.

Onze Brouteers

Ton Keunen

CEO, Founder en leadership developer

Ton gelooft dat niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. Daarvoor neemt hij jou, je team en je organisatie mee naar de échte pijnpunten. Met Ton blijf je niet snel aan de oppervlakte, daar neemt hij geen genoegen mee ;). hij legt blokkades bloot en ontwikkelt samen met jou en je team adequate stappen, richting beter en groei!

LinkedIn

Stephanie Mattei

Business Development Manager

Stephanie gaat voor verbinding. Mens en vraag, zorg en oplossing. Haar energie haalt zij uit waardevolle gesprekken die ergens toe leiden. Lachen beschouwt zij als levenselixer en deze drank deelt zij graag met anderen. Zij staat voor authentiek gedrag: doe wat je zegt, zeg wat je doet. En dan graag open en (h)eerlijk.

 

LinkedIn

Merijn van Bussel

Business Development Manager

 

LinkedIn

Sander Vuurmans

Proud innovator

Sander houdt van authenticiteit. Hij gelooft in een wereld waarin mensen zichzelf durven te zijn, durven te laten zien én daar verantwoordelijkheid voor nemen. Hij is vernieuwend en denkt groots.

LinkedIn

Lizette Cohen

Trainer, coach

Lizette is het liefst een partner. Samen met jou kijkt ze wat jij wilt betekenen voor jouw mensen, organisatie en wereld. Wat krachtig is, maakt ze sterker. Wat tegenhoudt, haalt ze weg. Ze biedt daarbij een veilige omgeving.

LinkedIn

Thijs van Wersch

Trainer, coach

Thijs houdt ervan om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Hij daagt je uit om uit je comfort zone te stappen en actie te ondernemen. Hij gelooft dat je alles al in je hebt om je doelen te bereiken. Hij helpt het eruit te halen.

LinkedIn

Nathalie Paulussen

Trainer, coach

Nathalie moedigt jou aan om uitdagingen die op je pad komen, aan te gaan. En daarbij te vertrouwen op de kracht van energiestromen. Dat geeft rust, kracht en vrijheid om waarde toe te voegen aan jouw omgeving. Wat haar drijft? Haar diepe interesse in mensen: hoe ontwikkelden ze zich tot wie ze nu zijn en hoe gaan ze om met de grote thema’s van het leven.

LinkedIn

Monica Keunen

Trainer, coach

Monica houdt van hard werken en resultaten behalen. Ze maakt in je wakker wat jij de wereld te bieden hebt. Ze spiegelt liefdevol, speelt altijd op de bal en is confronterend waar nodig. En lachen mag ook!

LinkedIn

Marly Teunissen

Trainer, coach

Ben jij de beste versie van jezelf? Marly neemt je graag mee op reis om jouw beste versie te ontdekken. Ze is blij als ze ervaart dat jij en je organisatie je best doen. Ze is nog blijer als jij (en je team) je in staat en gemachtigd voelt om structureel op zoek te gaan naar het beste. Je ‘beste’ gebeurt tijdens het proces van Inzicht krijgen, Impact maken en Invloed ervaren!

LinkedIn

Joost Agterberg

Trainer, coach

Joost gelooft in jou! Jij kunt positieve veranderingen brengen. Of dit nu in je leven, team of organisatie is. Hij luistert, stelt confronterende vragen en houdt je een spiegel voor. Altijd vanuit respect en met de intentie je te laten groeien. Hij daagt je uit tot actie.

LinkedIn

Pieter Enkelaar

Trainer, coach

Pieter gelooft in rust, humor en gelijkwaardigheid. Hij ondersteunt en helpt je bij een verandering van perspectief. Jij bent in de lead, maar hij loopt graag met je mee.

LinkedIn

Mathijs Ummels

Trainer, coach

Mathijs komt snel en makkelijk tot de kern. Confronterend, maar altijd respectvol. Hij laat je de beste versie van jezelf zien. Wie je kunt zijn, wat je belemmert en hoe je kunt groeien.

LinkedIn

Joanie van der Sande

Trainer, coach

Joanie benadert mensen vanuit persoonlijke integriteit: wie ben jij en waar sta jij voor? Ze helpt je om te ontdekken hoe je in alle gebieden van je leven en in al je relaties jezelf kunt zijn én jezelf kunt eren.

LinkedIn

Ingeborg Smal

Trainer, coach, mediator

Ingeborg weet als geen ander: de sleutel voor het succes van elke verandering is de mens.  In al haar werk staat dan ook de focus op inzicht in (eigen) gedrag, houding, communicatie èn talent centraal. Ingeborg nodigt je uit om in veiligheid die eerste stap te zetten, (weer) te spelen, (weer) kwetsbaar te zijn, opdat weerstand plaatsmaakt voor vertrouwen en verbinding. Ingeborg spiegelt, stimuleert, confronteert en staat altijd naast je.

LinkedIn

Sylvia Weijmer

Trainer, coach

Sylvia stimuleert belangrijke onuitgesproken zaken en gevoelens binnen organisatie en teams bespreekbaar en/of kenbaar te maken. Zij helpt daar waar moeilijke vraagstukken of dilemma’s aanwezig zijn, die vragen om een oplossing die beklijft en waar een ieder zich uiteindelijk in kan vinden.

LinkedIn

Niels Dengel

Trainer

Kenmerkend voor Niels zijn zijn enthousiasme & energie. Met compassie weet hij in teams en bij individuen het vertrouwen te winnen om aan die zaken te werken die er echt toe doen. Zijn motto? Waar een wil is, is een weg.

LinkedIn

Teun Giljamse

Trainer, coach

Teun is vrolijk en serieus, helder en doortastend, pakt aan en is genuanceerd. Hij schuwt de confrontatie niet, maar bouwt eerst aan vertrouwen. Teun werkt met individuen en teams die willen groeien, het helpt dan jezelf en elkaar écht te kennen en erkennen. Daarom gaat Teun voor openheid, reflectie, actie en volharding.

LinkedIn

Jeannette Beelen

coach en trainer

Jeannette’s missie is je te laten groeien en vertrouwen geven in eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Zodat je de regie weer (of meer) in handen durft en kan nemen.

LinkedIn

Moniek Hermans

Office master mind 

Moniek is de spin in het web, ze is gedreven, energiek en zorgzaam. Ze houdt van regelen, organiseren, verzorgen en aanpakken, dat geeft haar energie en maakt haar op haar best. Onze gasten komen door haar niets te kort. 

LinkedIn

Thijs Brans

  Manager Operations   

Thijs zorgt ervoor dat alles smooth verloopt. Hij wil de hoogst mogelijke kwaliteit met maximale efficiency. Hij creëert de beste randvoorwaarden om iedereen te laten excelleren: opdrachtgevers, deelnemers, coachees en leveranciers.

LinkedIn

Lieke Stam

Programma manager

Lieke is de organisatie genius rondom trainingen. Zij regelt alles achter de schermen: van werkmap tot hotelovernachting. Ze geniet ervan als ze mensen een stap voor is! Haar gevleugelde uitspraak: ‘heb ik al geregeld!’

LinkedIn

Mick van Abeelen

Studio technicus

Mick is regisseur van de Brout studio. Hij begeleidt bij alle online trainingen. Hij zorgt voor een aangename setting en maakt dat alles smooth verloopt. En trouwens, alle leuke broutfilmpjes zijn ook van zijn hand! Of hij van zijn vak houdt? Mick: ‘Het maken van toffe content is wat ik doe! Het liefst ben ik de hele dag creatief bezig!’

LinkedIn

Marlies van Plateringen

lovely lunch lady van Brout

Marlies legt onze gasten in de watten. Zij zorg dat iedereen zich thuis voelt in House of Brout. Haar missie is geslaagd wanneer mensen met een glimlach vertrekken.

Mieke van Winden

Food and more

Mieke houdt van mensen en van goed en mooi eten. Happy food! Ze is blij hier geland te zijn na 35 jaar in de lucht te hebben gewerkt. Haar filosofie? Leef en eet goed!

Jeroen Wijnhorst

Acteur

Jeroen daagt je uit om te experimenteren. Omdat je meer in je hebt dan je in zet is zijn overtuiging. Met Jeroen vertaal je inzichten naar nieuw gedrag.

LinkedIn

Guusje Slagter

Grafisch vormgever 

Guusje is degene die Brout aankleedt met een jas, passend bij wat Brout doet. Guusje is creatief, ze houdt ervan om buiten de gebaande paden te kijken om te zien wat er nog meer mogelijk is.  

LinkedIn