Wij zijn Brout

En we brengen awareness.

Het begint met bewustwording. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. In een driehoek: jij, jouw context en wij.

Brout is caring

We houden je een spiegel voor. Altijd vanuit liefde en respect. Niet oordelend, soms wel confronterend.

Brout is daring

We durven te doen. We stellen onszelf kwetsbaar op en we nodigen jou uit hetzelfde te doen.

Brout is playful

We gaan op onderzoek. We zijn het ondeugende jongetje in de klas: speels en eigenzinnig. We houden het graag luchtig. Verandering is spannend, maar vaak ook komisch.

Onze Brouteers

Ton Keunen

Founder en leadership developer

Ton gelooft dat niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. Door zijn ervaring aan de andere kant van het bureau, weet hij hoe de hazen lopen.

LinkedIn

Bas Keyser

 Founder en leadership developer

Bas ziet training en coaching altijd als een zoektocht naar talentontwikkeling en (werk)geluk. Hij begeleidt organisaties met leer- en veranderprocessen.

LinkedIn

Sander Vuurmans

Proud innovator

Sander houdt van authenticiteit. Hij gelooft in een wereld waarin mensen zichzelf durven te zijn, duren te laten zien én daar verantwoordelijkheid voor nemen. Hij is vernieuwend en denkt groots.

LinkedIn

Lizette

Trainer, coach

Lizette is het liefst een partner. Samen met jou kijkt ze wat jij wilt betekenen voor jouw mensen, organisatie en wereld. Wat krachtig is, maakt ze sterker. Wat tegenhoudt, haalt ze weg. Ze biedt daarbij een veilige omgeving.

LinkedIn

Thijs van Wersch

Trainer, coach

Thijs houdt ervan om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Hij daagt je uit om uit je comfort zone te stappen en actie te ondernemen. Hij gelooft dat je alles al in je hebt om je doelen te bereiken. Hij helpt het eruit te halen.

LinkedIn

Monica Keunen

Trainer, coach

Monica houdt van hard werken en resultaten behalen. Ze maakt in je wakker wat jij de wereld te bieden hebt. Ze spiegelt liefdevol, speelt altijd op de bal en is confronterend waar nodig. En lachen mag ook!

LinkedIn

Gerben Willemse

Business Developer

Gerben kijkt hoe hij jouw business kan ondersteunen of verder kan laten groeien. Samen met jou maakt hij een impactvol traject. Hij staat naast je, houdt je een spiegel voor en houdt altijd het doel voor ogen.

LinkedIn

Thijs Brans

  Manager Operations   

Thijs zorgt ervoor dat alles smooth verloopt. Hij wil de hoogst mogelijke kwaliteit met maximale efficiency. Hij creëert de beste randvoorwaarden om iedereen te laten excelleren: opdrachtgevers, deelnemers, coachees en leveranciers.

LinkedIn

Joost Agterberg

Trainer, coach

Joost gelooft in jou! Jij kunt positieve veranderingen brengen. Of dit nu in je leven, team of organisatie is. Hij luistert, stelt confronterende vragen en houdt je een spiegel voor. Altijd vanuit respect en met de intentie je te laten groeien. Hij daagt je uit tot actie.

LinkedIn

Guusje Slagter

creative social genius 

Guusje is degene die Brout aankleedt met een jas, passend bij wat Brout doet. Guusje is creatief, ze houd ervan om buiten de gebaande paden te kijken om te zien wat er nog meer mogelijk is.  

LinkedIn

Moniek Hermans

Office master mind 

Moniek is de spin in het web, ze is gedreven, energiek en zorgzaam. Ze houdt van regelen, organiseren, verzorgen en aanpakken, dat geeft haar energie en maakt haar op haar best. Onze gasten komen door haar niets te kort. 

LinkedIn

Mathijs Ummels

Trainer, coach

Mathijs komt snel en makkelijk tot de kern. Confronterend, maar altijd respectvol. Hij laat je de beste versie van jezelf zien. Wie je kunt zijn, wat je belemmert en hoe je kunt groeien.

LinkedIn

Marlies

lovely lunch lady van Brout

Marlies legt onze gasten in de watten. Zij zorg dat iedereen zich thuis voelt in House of Brout. Haar missie is geslaagd wanneer mensen met een glimlach vertrekken.

Pieter Enkelaar

Trainer, coach

Pieter gelooft in rust, humor en gelijkwaardigheid. Hij ondersteunt en helpt je bij een verandering van perspectief. Jij bent in de lead, maar hij loopt graag met je mee.

LinkedIn

Ivor Beem

Coach

Ivor is betrokken, direct en resultaatgericht. Hij houdt ervan om je met humor en stevige vragen uit te dagen. Zo helpt hij jou om zelf je antwoorden en oplossingen te vinden.

LinkedIn

Anne Poelstra

 Trainer, coach

Anne combineert rust met enthousiasme. Ze helpt je zoeken naar wat jou energie geeft en wat niet. Zo ontdek je jouw kernwaarden, talenten en belemmerende overtuigingen.

LinkedIn

Nicole Lam

Trainer, coach

Nicole gelooft in aandacht, rust en humor. Ze geniet ervan wanneer mensen door nieuwe inzichten (weer) keuzes kunnen én durven maken. Je kunt van haar scherpe observaties en verrassende invalshoeken verwachten.

LinkedIn

Jeannette Beelen

coach en trainer

Jeannette’s missie is je te laten groeien en vertrouwen geven in eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Zodat je de regie weer (of meer) in handen durft en kan nemen.

LinkedIn

Marie-Marcelle Stadhouders

Trainer, coach

Marie-Marcelle kan goed luisteren, buiten de kaders denken, heeft humor en werkt gedegen. Ze geniet ervan wanneer mensen écht keuzes durven te maken en daarbij soms afwijken van het ‘standaard’ pad. Ze begeleidt mensen met werk- en loopbaanvragen.

LinkedIn

Michelle Peters

administratieve powervrouw

Michelle is onze administratieve powervrouw, maar let op: zij is ook diegene die belt als je de factuur niet op tijd betaalt. Het goede nieuws, ze doet dat respectvol en ze is zeer punctueel in de gemaakte afspraken.

LinkedIn