Brout School

Groeien in awareness.

Gaan dingen niet zoals je het graag zou zien? Wil je iets in jouw leven, team of organisatie veranderen, maar weet je niet hoe? Brout School biedt drie vaste programma’s persoonlijk leiderschap. Op elk niveau: teamspelers, leidinggevenden én directies. We helpen met inzicht in je gedrag, je ontdekt de impact van jouw handelen en leert invloed ontwikkelen om te kunnen veranderen. Samen met mensen met dezelfde uitdagingen, maar uit andere organisaties.

Zes slimme programma’s

Leren op het gebied dat jij wil ontwikkelen. Met mensen op jouw level.

Leading self

Zijn je ambities in werk, leven en liefde lastig te combineren? Denk je weleens: ‘Wat nu?’ of ‘Hoe dan?’ Ontdek wie je bent en wat je écht wilt. We helpen knopen ontwarren. En we leren je dat elke keuze consequenties heeft en hoe je die kunt aanvaarden.

Voor wie?

Teamspelers

Leading others

Hoe kan je anderen optimaal motiveren? En hoe zorg je ervoor dat iedereen hard werkt, maar zichzelf niet voorbijloopt? Krijg meer inzicht in de dynamiek van jouw team. Je krijgt praktische tools en leert eenvoudige technieken die je direct kunt inzetten.

Voor wie?

Leidinggevenden

Leading organizations

Leid je een afdeling, grote divisie of organisatie en wil je jouw impact vergroten? Of heb je behoefte aan een klankbord en spiegel? Krijg inzicht in jouw gedrag als leider. Ontdek wat wel en niet werkt. En leer bouwen aan een optimale cultuur in jouw organisatie.

Voor wie?

Directie en managers

Coaching in en als beroep

Coaching in en als beroep (CIEAB) is een stoomcursus coaching. Je leert, oefent en ervaart tijdens deze driedaagse training wat coaching is. Je wordt volledig ondergedompeld in het vak. Ook krijg je je eerste coachees. Daarnaast neem je stof tot nadenken over jezelf mee. Je wordt namelijk zelf ook gecoacht.

Voor wie?

Leidinggevenden

Trainersopleiding

Op een authentieke wijze een positief verschil maken in het leven van anderen. Haal het beste uit mensen, maak écht impact en krijg ze in beweging. Dat leer je tijdens de Brout Trainersopleiding. Niet door trucjes te leren. Je ontdekt je eigen stijl van trainen en hoe je die optimaal inzet in het vak.

Voor wie?

Trainers (in spé)

Brout Coaching

Wil je krachtig en effectief functioneren? Of meer plezier in je werk? Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe gaat, vraagt om stilstaan en reflectie. Wat doe ik dat dit gebeurt? Wij zijn hartelijk waar het kan en confronterend waar nodig. Samen gaan we voor jouw doel.

Voor wie?

Iedereen