Brout School

Groeien in awareness.

Gaan dingen niet zoals je het graag zou zien? Wil je iets in jouw leven, team of organisatie veranderen, maar weet je niet hoe? Brout School biedt drie vaste programma’s persoonlijk leiderschap. Op elk niveau: teamspelers, leidinggevenden én directies.

visualssummerschool 07

Ontdek onze programma’s

We helpen met inzicht in je gedrag, je ontdekt de impact van jouw handelen en leert invloed ontwikkelen om te kunnen veranderen. Samen met mensen met dezelfde uitdagingen, maar uit andere organisaties.

Leading Self

Leading Self The Fundamentals

Neem regie over wat je doet en hoe je leeft. Na dit leiderschapsprogramma weet je wat je echt belangrijk vindt, hoe je jouw talenten inzet én hoe je effectief met de mensen om je heen communiceert.

Naar de training

Leading Others

Starten met Leidinggeven

Deze training is een schatkist vol inzichten over jezelf en de kunst van leiderschap. Een leerervaring die je uitrust met de tools om als startende leidinggevende een vliegende start te maken.

Naar de training

Leading Others The Deep Dive

Als leidinggevende wil je impact maken. In deze training leer je kritisch kijken naar jezelf, ontdek je hoe teams zich ontwikkelen en je hier zo op inspeelt dat je het beste uit jouw team naar boven haalt.

Naar de training

Leading Organizations

Leading Organizations

Dit programma is voor ondernemers, bestuurders en directeuren. Voor de leiders die reflecteren op hun leiderschap en visie, zich bewust zijn van hun impact en de moed hebben om te veranderen.

Naar de training

Leading Organizations The Intensive

Ben je toe aan het verkennen van nieuwe dimensies in jouw leiderschap? Ga mee op een reis die je professionele groei aanscherpt en waarin je tot in de kern ontdekt wie jij bent als leider.

Naar de training

Leading Organizations Female Leaders

Dit intensieve awareness & experience programma is voor vrouwelijke professionals, die hun feminiene kwaliteiten willen onderzoeken en meer integreren in hun leiderschap.

Naar de training

Trainersopleiding en Brout Coaching

Trainersopleiding

Het beste uit mensen halen en hen écht in beweging krijgen? Dat leer je tijdens de Brout Trainersopleiding. Niet door trucjes aan te leren, maar je eigen authentieke stijl te ontdekken en te leren hoe je deze optimaal inzet als trainer.

Naar de training

Brout Coaching

Wil je krachtig en effectief functioneren? Of meer plezier in je werk? En ben je bereid om in de spiegel te kijken? Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe gaat, vraagt om stilstaan en reflectie. Samen gaan we voor jouw doel.

Naar de training