Brout support

Ontwikkelen doe je niet alleen.

Jouw groei kun je op verschillende manieren versnellen. Je kunt ervoor kiezen om coaching, intervisie en andere werkvormen te volgen als onderdeel van een programma van Brout School. Natuurlijk kun je onze support ook krijgen zonder deelname hieraan. We bieden diverse hoog opgeleide professionals met allemaal hun eigen expertise. Via Brout Support krijg je één-op-één begeleiding op een manier die bij jou of jouw team past.

Brout support

coachingweb Tekengebied 1 1

Coaching

Onze coaches helpen bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. We coachen onder andere op het gebied van communicatie, samenwerken, stress en werkdruk, (persoonlijk) leiderschap, assertiviteit, omgang met conflict en weerstand, vitaliteit en carrière. Bij Brout Support staat jouw leervraag centraal.

Voor wie
Elke professional

intervisieweb Tekengebied 1

Intervisie

Als collega’s kun je van én met elkaar leren. Tijdens een intervisiebijeenkomst gaan 5 tot 6 medewerkers met elkaar in gesprek over uitdagingen op de werkvloer. Onder begeleiding van een Brout coach probeer je samen tot oplossingen te komen.

Voor wie
Teams

insightsweb Tekengebied 1

Insights Discovery

Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel dat inzicht geeft in jezelf en in anderen. Via een persoonlijk profiel ontdek je jouw voorkeuren in denken en doen. Die kennis wordt gebruikt om prettiger en effectiever te kunnen samenwerken, relaties op te bouwen en mensen aan te sturen.

Voor wie
Elke professional

assesmentsweb Tekengebied 1

Assessments

Brout verzorgt voor werkgevers en haar medewerkers selectie- en ontwikkelassessments. Hiermee krijg je inzicht in de capaciteiten en talenten die een kandidaat voor een bepaalde rol reeds bezit en welke nog verder ontwikkeld kunnen worden. Daarbij gebruiken we capaciteitentesten, persoonlijkheidsvragenlijsten, een diepte-interview en praktijksimulaties. Als afronding worden de resultaten met de kandidaat besproken. Ook volgt een rapport met een al dan niet positief advies.

Voor wie
Elke professional