Leading Self

Voor professionals.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al langer onderweg bent naar een werkgelukkiger versie van jezelf: als professional heb je veel mogelijkheden. Kansen, maar ook behoorlijk wat vragen. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat wil ik niet? Wat is de volgende stap? Met die vragen kun je lang rondlopen, maar je kunt er ook iets aan doen. Wij helpen je orde op zaken stellen.

Schrijf je direct in
Inschrijven met STAP-budget

Meer informatie in onze brochure  Waarom?

  • Je leert jezelf écht kennen. Hierdoor kun je effectiever met jezelf en met de wereld omgaan.
  • Je ontdekt wat je wilt. Nu en in de toekomst. Je kiest welk pad je gaat bewandelen.
  • Je krijgt krachtige tools. Daarmee kun je een impactvolle leider in jouw leven zijn.

  Programma

  Leading Self bestaat uit een intake, vier trainingsdagen, een overnachting en een individueel coachgesprek. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met je buddy. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, beslaat 4 maanden.

  Intake

  Voor we echt gaan starten met het programma, nodigen we je uit om online een aantal vragen te beantwoorden. Deze vragen gaan over jouw leerdoelen en motivatie om mee te doen met Leading self. Vervolgens plan je een online intakegesprek met een van de trainers. Tijdens dit gesprek maak je kennis met elkaar, je staat stil bij jouw leerdoel en er is ruimte eventuele vragen.

  Module 1

  Wat wil ik echt? 

  Je maakt kennis met de andere deelnemers. Je gaat aan de slag met je dromen, idealen en doelen. Jouw persoonlijke verhaal staat centraal. We helpen je inzien dat je soms iets wilt, omdat anderen het willen. Of juist andersom. Je ontdekt wat écht belangrijk voor jou is en waarom. Met hulp van je buddy, intervisiegroep en de trainers kom je tot de kern. Je loopt naar buiten met een helder actieplan. Het is jouw kompas voor de rest van het programma.

  Individuele coaching

   

  Tijdens module 1 heb je verschillende inzichten gekregen. Met individuele coaching (45 minuten) neem je je doelen nog eens onder de loep en stel je ze scherp(er) op basis van deze inzichten.

  Module 2 

  Ik en de ander 

  Je bent verbonden met jezelf en leert nu ook hoe je een ander mee krijgt vanuit verbinding. Dus hoe zorg je dat je krijgt wat je echt wilt, terwijl je anderen ook geeft wat zij willen.

  Module 3 

  Hoe houd ik de regie?

  Ben je je bewust van jouw blokkades die de weg naar je doel kunnen saboteren? In welke situaties val je in je valkuilen en hoe klim je hier weer uit? Je krijgt handvatten hoe jij aan het stuur blijft over wat jij wilt in het leven. Na deze module is jouw toolbox gevuld en behoud je makkelijker regie.

  Intervisie

  Een belangrijk onderdeel van het programma is de onderlinge intervisie. Tijdens Module 1 stellen we intervisiegroepen samen en maak je kennis met een aantal intervisietechnieken. Als intervisiegroep organiseer je zelfstandig bijeenkomsten die plaatsvinden tussen de modules. Tijdens de intervisie bespreken en verankeren jullie opgedane inzichten.

  Leading Self

  Leading Self start meerdere keren per jaar.
  Bekijk alle data hieronder.

  Intake

  Maart 2023

  Module 1

  5 en 6 april 2023

  Individuele coaching

  april 2023

  Module 2

  3 mei 2023

  Module 3

  1 juni 2023

  Intake

  Mei 2023

  Module 1

  24 en 25 mei 2023

  Individuele coaching

   juni 2023

  Module 2

  22 juni 2023

  Module 3

  13 juli 2023

  Intake

  September 2023

  Module 1

  20 en 21 september 2023

  Individuele coaching

   oktober 2023

  Module 2

  18 oktober 2023

  Module 3

  15 november 2023

  Intake

  November 2023

  Module 1

  22 en 23 november 2023

  Individuele coaching

    december 2023

  Module 2

  20 december 2023

  Module 3

  24 januari 2024

  Kosten en locatie

  Kosten:

  € 2.095,- excl. BTW

  4 daagse training met één overnachting en een individueel coachgesprek

  Locatie:

  House of Brout, Maarssen

  Meer weten? Vraag de brochure aan.   Krijg subsidie via het STAP-budget

   Heb je dit jaar al gebruik gemaakt van het STAP-budget? Dit is een subsidie van het UWV tot wel € 1.000 euro voor een opleiding of training naar keuze. Ook met dit programma van Brout maak je kans op deze meevaller. Meer weten? Lees dan verder.