Wat speelt er onder de motorkap van jouw team?

Doe de Team APK

De Team APK is een tool waarmee je even onder de motorkap kunt kijken van je team. Draait alles nog goed? Moet er iets vervangen worden? Heeft de motor wat olie nodig? Signaleer problemen op tijd, houd je team op conditie en weet zeker dat jouw team haar bestemming bereikt! De team APK is gebaseerd op de vijf (dys)functies van teams van Patrick Lencioni.

Bekijk hoe het werkt

Investering:

Gratis tot 1 juni 2023

De Team APK is inclusief:

  • De team-APK test
  • Een teamscan
  • Een visuele rapportage
  • Een 45 min adviesgesprek
Team APK aanvragen

De meeste auto-eigenaren kennen het wel: autopech… Het ene moment leek er niets aan de hand te zijn. Het andere moment val je ineens stil. Daar sta je dan, langs de kant van de weg…

Autopech zie je niet aankomen. Je weet namelijk onvoldoende wat er speelt onder de motorkap. Daarom is het ook zo’n onaangename verrassing. In teams werkt het net zo! Als je niet weet wat er onder de motorkap gebeurt, wordt het probleem pas zichtbaar als het al te laat is. Zonde, kostbaar en onnodig!

homepaginaillustratie Tekengebied 1

Waarom een Team APK?

✔ Je team wordt gecheckt op de vijf (dys)functies van teams van Patrick Lencioni;
✔ Je krijgt een visuele rapportage en concrete tools om mee te sleutelen;
✔ Je leert waar jullie het als team over eens zijn, waarover niet en waarom;
✔ Je voorkomt dat je met pech langs de weg komt te staan;

Meer info

Hoe ziet het proces eruit?

Wij leren geen nieuwe trucjes of ingewikkelde methodes. Wij geloven dat verandering ontstaat wanneer mensen inzicht hebben in hun gedrag, de impact daarvan ervaren en invloed ontwikkelen om te veranderen. We helpen mensen in de spiegel kijken. Naar zichzelf én naar de organisatie. Zo is Brout de ontsteking om de superkrachten die al aanwezig zijn, naar buiten te brengen.

stap-1

Stap 1

Je vraagt de Team APK test aan via de gele button.

stap-1

Stap 2

We sturen de APK-test naar je inbox. Elk teamlid maakt de test afzonderlijk van elkaar via een online vragenlijst.

stap-1

Stap 3

We checken jouw team op vijf thema's en sturen een visuele rapportage naar je inbox.

stap-1

Stap 4

Een Brout-adviseur neemt contact met je op voor een gratis adviesgesprek. Hij neem het rapport met je door en geeft advies.

Klaar voor stap 1?

APK aanvragen
route brout

Enkele pagina’s uit een Team APK rapport

Cases

foto1

Tim Span, Heijmans

“De Team APK heeft inzicht gegeven in de status van het team en waar we op moeten focussen om de teamprestatie te verbeteren. Het goed doordachte format helpt om de juiste gesprekken te voeren met elkaar en concrete verbeteracties te benoemen. De eerste successen zijn al geboekt. Kortom, mijn team en ik raden de Team APK ten zeerste aan!”

Loes Amsterdam UMC e1622204504267

Loes van Haren

“De Team APK rapportage is zeer volledig en raakt alles dat belangrijk is de teamsamenwerking. Ondanks dat wij relatief hoog scoorden, maakte het rapport direct duidelijk wat ons grootste ontwikkelpunt is. De Team APK is een effectief startpunt om te bepalen waar je als team aan wilt werken. Ik kan het ieder team aanbevelen!”

Alrik

Alrik Kielman, Boretti

“De Team APK heeft in ons team zeer waardevolle gesprekken op gang gebracht. Het rapport maakte duidelijk dat wij op verbinding nog veel winst kunnen behalen én dat daar ook behoefte aan was. We zijn nu al hechter geworden als team en kijken des te meer uit naar de tweedaagse die binnenkort op de planning staat!”