Welkom op de training- en ontwikkelingspagina voor United Legendz. Hier vind je meer informatie over de leiderschapsprogramma’s voor Young en Experienced Legendz.

Over Brout

Wie we zijn

Brout is expert in het begeleiden van mensen, teams en organisaties bij het (terug)nemen van de regie. We geloven dat mensen hun gedrag duurzaam veranderen als ze beschikken over de 3I’s: inzicht, impact en invloed. Verandering ontstaat wanneer iemand inzicht heeft in het eigen gedrag, de impact van de consequenties ervaart en invloed ontwikkelt om dit te veranderen. Zo komt verandering van binnen (inzicht) naar buiten (gedrag). Geen trucjes of ingewikkelde methodes. We voegen niets toe, maar trekken het eruit. We bring out your best.

Wat we doen

Kiezen voor Brout betekent kiezen voor inzicht. Inzicht in jezelf en jouw relatie tot anderen. Leiderschap begint namelijk altijd met wérkelijk bewust zijn. We doen dit door middel van leiderschap- en cultuur programma’s voor (grote) organisaties, individuele coaching, teamcoaching en organisatie advies.

Hoe we werken

Onze werkwijze is gebaseerd op confrontatie wanneer nodig en lichtheid wanneer mogelijk. Niets wordt onder het spreekwoordelijke tapijt geveegd. Onze Brout trainers, consultants en coaches zijn enthousiastelingen die even gepassioneerd zijn om het beste in jou naar boven te halen!

Word een Legend in vier stappen!

Ons aanbod voor

Ben je op zoek naar iets specifieks dat niet aangegeven staat in het menu? Of heb je een andere vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via goingbrout@brout.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!