Leading Others

Voor teamleiders en managers.

Hoe kan je anderen optimaal motiveren? En hoe zorg je ervoor dat iedereen hard werkt, maar zichzelf niet voorbijloopt? Leading others geeft je inzicht in de dynamiek van jouw team. Ontdek prachtige tools en eenvoudige technieken die je direct kunt inzetten. Je leert welke fases jouw team doorloopt, hoe je deze herkent en hoe je hier (nog) beter op kunt inspelen. Dit programma is vooral geschikt voor teamleiders en managers met 3-10 jaar leidinggevende ervaring.

Kosten:

€ 2.995,- excl. BTW

6-daagse training incl. overnachting en terugkomdag

Locatie:

House of Brout, Breukelen

We boeken een hotel voor je in de buurt

Brochure aanvragenWaarom?

  • Je leert jezelf kennen als leider. Hierdoor weet je de juiste snaar te raken en breng je anderen in beweging.
  • Je creëert een gezamenlijk doel. En je creëert draagvlak daarvoor. Hierdoor gaat de wereld om je heen als vanzelf bewegen.
  • Je krijgt krachtige tools. Hiermee kun je anderen doorgronden en naar het gezamenlijke doel bewegen.

Programma

Leading Others bestaat uit een kick off, drie modules en een afsluitende dag. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met jouw buddy en met jouw mentor. Elke dag heeft een duidelijke focus. Het gehele programma, van intake tot en met afsluiting, beslaat 7 maanden.

Intake

We starten met een kennismaking. Ook vul je een vragenlijst in zodat wij jouw Insights Discovery profiel kunnen ontwikkelen. Daarnaast voeren we een intakegesprek waarin jij een aantal mensen uitnodigt die heldere input kunnen en willen geven ten behoeve van jouw ontwikkeling. Zij zijn een belangrijke katalysator voor jouw groei.

Kick off

Je maakt kennis met de andere deelnemers. Daarnaast leggen we een stevige basis voor de volgende bijeenkomsten. Je ontvangt jouw Insights Discovery profiel en gaat hiermee in gesprek over jezelf. Ook leer je impactvolle gesprekken voeren met de andere deelnemers. Hierbij maken we steeds een koppeling naar jouw team en doelen. Na de kick off heb je meer scherpte in jouw ontwikkelplan en weet je welke stappen je gaat zetten.

Module 1

Teamdynamiek begrijpen

Wat werkt wel en wat niet? Je krijgt inzicht in de dynamieken van (dis)functionele teams. Met voorbeelden, filmmateriaal en door middel van gesprekken, leer je hoe je jouw team optimaal kan laten functioneren.

Module 2

Effectiviteit vergroten

Van beter moeten naar beter willen. De relatie tussen jou en je team is essentieel voor het bereiken van jullie doelen. Je leert hoe je jouw team intrinsiek aanspoort tot effectiever gedrag. Dit doe je door in te spelen op drie basisbehoeften: autonomie van het team, gevoel van competentie en sociale verbondenheid. Ook kijk je tijdens deze bijeenkomst in de keuken bij iemand die 5-10 jaar geleden stond waar jij nu staat.

Module 3

Transformaties versnellen

Als mens én als team groeien! Dat is uiteindelijk het doel. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van je teamleden: zowel individueel als onderling. Dit inzicht gebruik je om ze als mens en samen als team te laten groeien. Je weet nu wat er van jouw leiderschap nodig is om deze transformatie te starten. Daardoor kun je jouw inzichten vertalen naar een helder actieplan.

Intervisie

Een belangrijk onderdeel van het programma is de onderlinge intervisie. Tijdens de kick off stellen we intervisiegroepen samen en maak je kennis met een aantal intervisietechnieken. Als intervisiegroep organiseer je zelfstandig bijeenkomsten die plaatsvinden tussen de modules. Tijdens de intervisie bespreken en verankeren jullie opgedane inzichten.

Leading Others

Leading Others start in oktober 2020april 2021 en oktober 2021.
Bekijk alle data hieronder.

Intake & 360 call

Oktober 2020

Kick off

10 en 11 november 2020

Module 1

13 januari 2021

Module 2

4 maart 2021

Module 3

14 april 2021

Afsluiting

9 juni 2021

Intake & 360 call

April 2021

Kick off

19 en 20 mei 2021

Module 1

23 juni 2021

Module 2

8 september 2021

Module 3

6 oktober 2021

Afsluiting

3 november 2021

Intake & 360 call

Oktober 2021

Kick off

4 en 5 november 2021

Module 1

12 januari 2022

Module 2

9 maart 2022

Module 3

12 april 2022

Afsluiting

18 mei 2022

Kosten en locatie

Kosten:

€ 2.995,- excl. BTW

6-daagse training incl. overnachting en terugkomdag.

Locatie:

House of Brout, Breukelen

We boeken een hotel voor je in de buurt

Meer weten? Vraag de brochure aan.Verdiepend programma: Coaching in en als beroep (CIEAB)

Coaching in en als beroep (CIEAB) is een verdieping op Leading self. Tijdens deze driedaagse stoomcursus leer, oefen en ervaar je wat coaching écht is. Je wordt volledig ondergedompeld in het vak. Je krijgt je eerste coachees, maar wordt zelf ook gecoacht. De cursus biedt een basis om als coach aan de slag te gaan.

Verdiepend programma: Leading Across Cultures and Countries

Leading Across Cultures and Countries (LACC) is een verdieping op Leading others. Tijdens deze driedaagse training verdiep je het zelfbewustzijn van jouw persoonlijke cultuur. Je vergroot het begrip van cross-culturele waarden en houdingen binnen teams. Ook leer je duurzame cross-culturele relaties aangaan. De training is geschikt voor managers van interculturele teams of samenwerking, professionals die internationale organisaties aansturen of managers die werken in het buitenland.