Leading Others

Voor teamleiders en managers.

Hoe kan je anderen optimaal motiveren? En hoe zorg je ervoor dat iedereen hard werkt, maar zichzelf niet voorbijloopt? Leading others geeft je inzicht in de dynamiek van jouw team. Ontdek prachtige tools en eenvoudige technieken die je direct kunt inzetten. Je leert welke fases jouw team doorloopt, hoe je deze herkent en hoe je hier (nog) beter op kunt inspelen. Dit programma is vooral geschikt voor teamleiders en managers met 3-10 jaar leidinggevende ervaring.

Kosten:

€ 2.995,- excl. BTW

6-daagse training incl. overnachting en terugkomdag

Locatie:

House of Brout, Breukelen

We boeken een hotel voor je in de buurt

Brochure aanvragen  Waarom?

  • Je leert jezelf kennen als leider. Hierdoor weet je de juiste snaar te raken en breng je anderen in beweging.
  • Je creëert een gezamenlijk doel. En je creëert draagvlak daarvoor. Hierdoor gaat de wereld om je heen als vanzelf bewegen.
  • Je krijgt krachtige tools. Hiermee kun je anderen doorgronden en naar het gezamenlijke doel bewegen.

  Programma

  Leading Others bestaat uit een kick off, drie modules en een afsluitende dag. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met jouw buddy en met jouw mentor. Elke dag heeft een duidelijke focus. Het gehele programma, van intake tot en met afsluiting, beslaat 7 maanden.

  Intake

  We starten met een kennismaking. Ook vul je een vragenlijst in zodat wij jouw Insights Discovery profiel kunnen ontwikkelen. Daarnaast voeren we een intakegesprek waarin jij een aantal mensen uitnodigt die heldere input kunnen en willen geven ten behoeve van jouw ontwikkeling. Zij zijn een belangrijke katalysator voor jouw groei.

  Kick off

  Je maakt kennis met de andere deelnemers. Daarnaast leggen we een stevige basis voor de volgende bijeenkomsten. Je ontvangt jouw Insights Discovery profiel en gaat hiermee in gesprek over jezelf. Ook leer je impactvolle gesprekken voeren met de andere deelnemers. Hierbij maken we steeds een koppeling naar jouw team en doelen. Na de kick off heb je meer scherpte in jouw ontwikkelplan en weet je welke stappen je gaat zetten.

  Module 1

  Teamdynamiek begrijpen

  Wat werkt wel en wat niet? Je krijgt inzicht in de dynamieken van (dis)functionele teams. Met voorbeelden, filmmateriaal en door middel van gesprekken, leer je hoe je jouw team optimaal kan laten functioneren.

  Module 2

  Effectiviteit vergroten

  Van beter moeten naar beter willen. De relatie tussen jou en je team is essentieel voor het bereiken van jullie doelen. Je leert hoe je jouw team intrinsiek aanspoort tot effectiever gedrag. Dit doe je door in te spelen op drie basisbehoeften: autonomie van het team, gevoel van competentie en sociale verbondenheid. Ook kijk je tijdens deze bijeenkomst in de keuken bij iemand die 5-10 jaar geleden stond waar jij nu staat.

  Module 3

  Transformaties versnellen

  Als mens én als team groeien! Dat is uiteindelijk het doel. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van je teamleden: zowel individueel als onderling. Dit inzicht gebruik je om ze als mens en samen als team te laten groeien. Je weet nu wat er van jouw leiderschap nodig is om deze transformatie te starten. Daardoor kun je jouw inzichten vertalen naar een helder actieplan.

  Intervisie

  Een belangrijk onderdeel van het programma is de onderlinge intervisie. Tijdens de kick off stellen we intervisiegroepen samen en maak je kennis met een aantal intervisietechnieken. Als intervisiegroep organiseer je zelfstandig bijeenkomsten die plaatsvinden tussen de modules. Tijdens de intervisie bespreken en verankeren jullie opgedane inzichten.

  Leading Others

  Leading Others start in oktober 2021, januari 2022, april 2022 en augustus 2022.

  Bekijk alle data hieronder.

  Intake & 360 call

  Oktober

  Kick off

  4 en 5 november

  Module 1

  12 januari 2022

  Module 2

  9 maart 2022

  Module 3

  12 april 2022

  Afsluiting

  18 mei 2022

  Dag 1

  2 februari 2022

  Dag 2

  1 maart 2022

  Dag 3

  5 april 2022

  Dag 4

  10 mei 2022

  Dag 5

  7 juni 2022

  Dag 6

  5 juli 2022

  Dag 1

  17 mei 2022

  Dag 2

  21 juni 2022

  Dag 3

  19 juli 2022

  Dag 4

  30 augustus 2022

  Dag 5

  20 september 2022

  Dag 6

  25 oktober 2022

  Dag 1

  13 september 2022

  Dag 2

  11 oktober 2022

  Dag 3

  15 november 2022

  Dag 4

  13 december 2022

  Dag 5

  10 januari 2023

  Dag 6

  14 februari 2023

  Kosten en locatie

  Kosten:

  € 2.995,- excl. BTW

  6-daagse training incl. overnachting en terugkomdag.

  Locatie:

  House of Brout, Breukelen

  We boeken een hotel voor je in de buurt

  Meer weten? Vraag de brochure aan.   Verdiepend programma: Coaching in en als beroep (CIEAB)

   Coaching in en als beroep (CIEAB) is een verdieping op Leading self. Tijdens deze driedaagse stoomcursus leer, oefen en ervaar je wat coaching écht is. Je wordt volledig ondergedompeld in het vak. Je krijgt je eerste coachees, maar wordt zelf ook gecoacht. De cursus biedt een basis om als coach aan de slag te gaan.