Young Legendz

Ontwikkelprogramma

Welkom bij het Young Legendz ontwikkelprogramma. Als jonge professional sta jij aan het begin van een opwindende reis naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit programma biedt jou een unieke kans om je leiderschapspotentieel te ontketenen en de vaardigheden te cultiveren die jou helpen om het maximale uit jezelf te halen binnen de organisatie.

Gedurende dit traject word jij begeleid door ervaren trainers en coaches die je inspireren, confronteren en uitdagen om je grenzen te verleggen. Schrijf je nu in en geef je carrière een boost. Samen creëren we een toekomst waarin jij als Young Legend niet alleen opvalt, maar ook een blijvende impact kunt maken.

united legendz liggend 1
Aanmelden

Waarom?

  • Je leert jezelf écht kennen. Hierdoor kun je effectiever met jezelf en met de wereld omgaan.
  • Je ontdekt wat je wilt. Nu en in de toekomst. Je kiest welk pad je gaat bewandelen.
  • Je krijgt krachtige tools. Daarmee kun je een impactvolle leider in jouw leven zijn.

Voor wie?

Je bent bereid om uit je comfortzone te stappen en vol in de actiestand te gaan. Je wilt reflecteren om te groeien en daarbij ben je kritisch op jezelf en anderen. Als je aan dit programma meedoet, maak je tijd vrij. Want dit is geen wandeling door het park. Jouw volledige commitment en focus is nodig om beweging te krijgen. Niet alleen tijdens, maar ook voor en na de trainingsmomenten.

Je krijgt opdrachten waarmee je jezelf EN de mensen in jouw omgeving in beweging zet. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag en leert daarvan. Wat doe je al heel goed? Waar zitten knelpunten? Wat kun je beter laten? Met de antwoorden op deze vragen helpen we jou om de beste versie van jezelf te worden.

Programma

Het programma bestaat uit vier losse dagen, verspreid over een periode van ongeveer 3 maanden. Verspreid over het hele jaar stellen we verschillende instroom momenten beschikbaar waarvoor jij je kunt aanmelden. De maximum capaciteit per groep is 10 deelnemers, dus zorg dat je snel een plekje reserveert in de groep die aansluit bij jouw agenda. Klik op de button om de verschillende groepen te zien en de bijhorende data. Je kunt je via de eventpagina aanmelden voor een groep.

Aanmelden