Coaching

Welk coachprogramma past het best bij jou?

Brout coaching

Coaching maakt vaak onderdeel uit van ontwikkelprogramma’s voor onze klanten. Individuele coachgesprekken met medewerkers helpen om leerprocessen te versnellen en de gewenste ontwikkeling kracht bij te zetten.

Vanzelfsprekend kun je ook zonder een ontwikkelprogramma gebruik maken van onze zeer ervaren coaches. Kijk hier voor meer informatie over onze coaches.
En last but not least leren we professionals coachingsvaardigheden, om meer coachend te werken of leiding te geven. Kijk hier voor de open programma’s basis, advanced en teams.

Career Coaching

Waar wil je naartoe en hoe kun je daar komen? Dat zijn in een notendop de vragen die spelen bij loopbaancoaching. We zijn graag je gesprekspartner als je wilt weten welk werk geschikt voor jou is, of in het kader van outplacement.
 

Vitaliteits Coaching

Je vraagt meer van jezelf dan dat je aankunt of er wordt meer van je gevraagd. In onze coaching zoeken we naar de juiste verhouding tussen presteren en ontspannen. We vergroten je vitaliteit en je weerbaarheid zodat je  beter kunt presteren.

English Coaching

We at Brout are fully aware that non-Dutch speakers (e.g. expats) also have a need for coaching. Maybe especially so. Therefore, all of our coaching services are available in English.
 
 

★★★★☆

Coaching in en als beroep

9 op de 10 deelnemers zou de training aanbevelen

In de opleiding coaching in en als beroep wordt je in twee dagen voorbereid om praktische coachingsvaardigheden in jouw functie te kunnen inzetten.  

In deze populaire coachingsopleiding komen de basisbeginselen van coaching aan bod. Goed luisteren, de coachvraag verhelderen, het coachcontract afsluiten etc. Daarnaast krijg je in vogelvlucht een inleiding in de meest bruikbare coachingsmodellen. We maken gebruik van RET, het grow model en Transactionele analyse.

Personal Coaching

Heb je het gevoel dat er meer inzit in jouw leven dan dat je er nu uithaalt? In dat geval is personal coaching iets voor jou.
Onze specialiteiten zijn het versterken van zelfvertrouwen, productiviteit en sociale vaardigheden.

Corporate coaching

Managers, leidinggevenden en talentvolle starters zien al snel dat je zelf je belangrijkste instrument bent. Wij helpen je met alle uitdagingen die je kunt tegenkomen in de praktijk. Door coaches die daar zelf ook ervaring mee hebben.

Individuele coachingsgesprekken zetten we in om veranderingen te bewerkstelligen en leerprocessen te versnellen. We gebruiken het als onderdeel van ontwikkelprogramma’s, maar bieden het ook als zelfstandige dienst aan. Daarnaast leren we coachingsvaardigheden aan professionals.

Brout werkt onder andere voor:

Contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.