Coaching in en als beroep

Meld je aan voor de gratis try out

Anderen laten groeien, dat vind jij het mooiste wat er is. Als leidinggevende, projectmanager, zelfstandige coach of simpelweg als steunpilaar. En op intuïtie lukt dat je ook best aardig. Maar echt impact maken en anderen in beweging krijgen, hoe doe je dat het best? Meld je nu aan voor de try out van Coaching in en als beroep.

  • Een online kennismaking. Vanuit de Brout Studio.
  • Ontmoet anderen. Zowel coaches als je eigen trainer.
  • Inzicht in je eigen leerdoel. Met een korte Brouteske oefening.
  • Laat je verrassen. We gaan net dat stapje verder.

Ontdek hoe we jou verder helpen

Tijdens een try out laten we je in zo’n 1,5 uur zien en voelen wat we voor jou kunnen betekenen. Hoe laat je mensen inzien dat zij zelf de enige belemmering vormen richting hun doel? En hoeveel zicht heb jij eigenlijk op je eigen belemmeringen? Om het beste uit jezelf en je coachees te halen. Na deze try out kan je beslissen of dit programma jou verder helpt in je ontwikkeling.

Programma

Dit zijn de onderwerpen die we samen met jou behandelen.

cieab fluit

De rol van de coach

Als coach ben je een ondersteuner – geen oplosser. Je bent vertrouwenspersoon – geen vriend. Je leert de juiste vragen stellen, zodat jouw coachee zelf zijn of haar antwoorden vindt.

cieab list

Het coachgesprek

Hoe bouw je een gesprek op? Wat is een coachcontract? En hoe creëer je een vertrouwde coachomgeving? Alle belangrijke zaken komen aan bod.

cieab vlag

Vaardigheden van een coach

Als coach moet je goed kunnen luisteren en begrijpen wat er wel én niet wordt gezegd (tussen de regels door lezen). Ook moet je jezelf kunnen beheersen. Zo krijg je inzicht in jezelf en gaat daarmee aan de slag.

cieab werstand

Weerstand

In bijna elk coachgesprek krijg je te maken met weerstand. Hoe ga je daar op een goede manier mee om? En wat moet je vooral niet doen? We geven je de juiste handvatten.

Onze klanten aan het woord

“De try-out van Coaching in en als beroep was zo’n andere aanpak dan ik bij andere trainingen had meegemaakt. Dat maakte me heel nieuwsgierig.” – Catrien