0346 237140 [email protected]

De Brout lab

Wij doen dat dus samen, très Broutesque!

Wij maken nooit een programma alleen, die arrogantie hebben we niet.
Wij kunnen niet bepalen wat goed is voor onze klant. Dat doen wij samen. In de Brout lab.

In de Brout Lab ontwikkelen wij samen met onze klant het passende programma dat het meeste impact gaat maken. Omdat onze klant de organisatie kent. En wij expert zijn in creatieve, duurzame interventies zoals training, coaching, HRD Expertise, cultuur- en teamontwikkelingsprogramma’s. De teamleider, manager of directeur is daar, op welke manier dan ook, altijd bij aanwezig. Omdat wij geloven dat het alleen werkt als we haar of zijn buy in hebben.

Brout of the box


Het Brout lab is het hart van onze organisatie. Hier creëren wij onze programma’s en die zijn altijd uniek, anders en creatief. Dat noemen wij Brout of the box!


Er zit altijd een verrassingselement in onze programma’s, iets dat je niet verwacht of iets dat je niet had zien aankomen. Of iets dat je nog niet kende. Iets nieuws.


Elk Brout programma heeft dit element en daaraan is onze signatuur te herkennen.


Ton Keunen
Owner | Trainer | Coach
t • 0346 237140
e • [email protected]

Een aanpak die past bij de vraag

Wij geloven dat ontwikkeling van organisaties en mensen meetbaar is en dat het succes ervan groter wordt door impactvolle, creatieve programma’s die gestoeld zijn op beleving!

Wij geloven dat mensen gedrag pas kunnen aanpassen als zij INZICHT hebben in hun eigen gedrag, de IMPACT van dit gedrag ervaren of voelen en zelf INVLOED ontwikkelen om het gedrag daadwerkelijk te kunnen veranderen of transformeren. Wij geloven niet in trucjes maar wel in intrinsieke en duurzame oplossingen die wat ons betreft alleen maar behaald kunnen worden als wij dit samen met onze klanten verzinnen, uitvoeren en evalueren.

Pas dan maken wij impact. En dat is precies wat en wie we willen zijn.

Impact belofte


Als wij de impact niet halen, een “nee” van jou is daarin voldoende, dan ontvang je 20% korting op de trainingsprijs.

Halen wij die impact wel, en een “ja” daarbij volstaat, verzoeken we de klant naast de afgesproken betaling ons te introduceren bij twee bekende organisaties uit hun netwerk.

Brout, Impact voor impact.


Bas Keyser
Owner | Trainer | Coach
t • 0346 237140
e • [email protected]

Proud to be Brout

Wij beloven impact. ALTIJD.
In een ontmoeting. Een gesprek. Een training. Een presentatie. Een kop koffie. In persoonlijke aandacht. Onze manier van doen. Alles wat wij doen vertalen wij naar impact. Voor onze klanten en de mensen die er werken.
”ik heb veel meegemaakt, maar dit…..”

Wij doen het samen. ALTIJD.
De gewenste bring out spreken we van te voren af. Samen met de klant zoeken we naar zijn of haar Burning Platform om inzicht in de noodzaak van verandering te krijgen, de impact of het gevolg van dit inzicht te ervaren en voelen en de klant invloed te geven dit te veranderen. Zo maken we impact en daar willen we op beloond worden.

Onze ontwikkelprogramma’s zijn creatief en (BR)out of the Box. ALTIJD.
One size never fits all. Elk team, elk mens en elke organisatie is uniek en daar past wat ons betreft alleen een uniek programma bij. Elk programma heeft een nieuw, verrassend element dat de training uniek en onvergetelijk maakt.

Het Brout Lab

Brout

Brout

Het Brout Lab

Het Brout Lab

Brout

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op