Het Brout lab

Wij doen dat dus samen, très Broutesque!

Een programma maken we niet alleen. Wij kunnen niet bepalen wat goed is voor onze klant.
Daarom doen we dat altijd samen, in het Brout Lab.

Samen ontwikkelen we een passend programma met de meeste impact. Onze klant heeft kennis van de organisatie. En wij zijn expert in creatieve, duurzame interventies zoals training, coaching, HRD Expertise en cultuur- en teamontwikkelingsprogramma’s. De teamleider, manager of directeur is daar altijd bij aanwezig. Wij geloven dat het alleen werkt als we zijn of haar buy in hebben.

Brout of the box


Het Brout lab is het hart van onze organisatie. Hier creëren we programma’s die altijd uniek en creatief zijn. Dat noemen wij Brout of the box!


Onze programma’s zijn altijd te herkennen aan een verrassingselement, iets dat je niet had zien aankomen. Of iets dat je nog niet kende. Iets nieuws.


We werken altijd met een impactbelofte. Als wij de impact niet halen ontvang je 20% korting. Halen wij die impact wel, dan worden we graag geïntroduceerd bij twee andere organisaties.

Ton Keunen
Owner | Trainer | Coach
t • 0346 237140
e • startthemagic@brout.nl

Een aanpak die past bij de vraag

Wij geloven dat ontwikkeling van organisaties en mensen meetbaar is. Sterker nog, dat het succes ervan groter wordt door impactvolle, creatieve programma’s die gestoeld zijn op beleving!

Mensen passen hun gedrag aan als zij INZICHT hebben in hun eigen gedrag, de IMPACT van dit gedrag ervaren en zelf INVLOED ontwikkelen om het gedrag te veranderen. Wij geloven niet in trucjes maar in intrinsieke en duurzame oplossingen. Deze worden wat ons betreft alleen behaald als wij dit samen met onze klanten verzinnen, uitvoeren en evalueren.

Pas dan maken wij impact. En dat is precies wat we willen doen.

Bas Keyser
Owner | Trainer | Coach
t • 0346 237140
e • startthemagic@brout.nl

Proud to be Brout

Wij beloven impact. ALTIJD.
In een ontmoeting. Een gesprek. Een training. Een presentatie. Een kop koffie. In persoonlijke aandacht. Onze manier van doen. Alles wat wij doen vertalen wij naar impact. Voor onze klanten en de mensen die er werken.
We horen vaak: ”ik heb veel meegemaakt, maar dit…..”

Wij doen het samen. ALTIJD.
De gewenste resultaten spreken we van te voren af. Samen met de klant zoeken we naar zijn of haar meest dringende problemen. Zo krijgt een organisatie inzicht in de noodzaak tot verandering, ervaart het de impact van dit inzicht en krijgt het de invloed dit te veranderen. Zo maken we impact en daar willen we op beloond worden.

Onze programma’s zijn creatief. ALTIJD.
One size never fits all. Elk team, elk mens en elke organisatie is uniek en daar past wat ons betreft alleen een uniek programma bij. Elk programma heeft een nieuw, verrassend element dat de training uniek en onvergetelijk maakt.

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op