Hoe werkgelukkig is mijn organisatie?

De Brout Werkgeluk 10-daagse als meetinstrument

Wat kun je als organisatie, CEO, bestuurder of HR-professional doen om het werkgeluk van jouw werknemers te vergroten? De Werkgeluk 10-daagse is ontwikkeld als een gebruiksvriendelijk en informeel meetinstrument. In deze korte periode kunnen organisaties op alle bedrijfsniveau’s inzicht krijgen in het werkgeluk van hun werknemers.

Onderzoek laat er geen twijfel over bestaan. Werkgeluk wérkt: het leidt tot een hogere productiviteit, meer creativiteit, lager verzuim en nog tal van andere positieve effecten. Inmiddels zijn steeds meer managers overtuigd van het belang om werk te maken van werkgeluk!​

Maak een belafspraak

Gratis en vrijblijvend


Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op over het werkgeluk in jouw team of organisatie.  Wat is werkgeluk?

  Werkgeluk is voor werknemers meer dan hun werk ‘leuk’ vinden. Werkgeluk betekent ook dat zij voldoening halen uit hun baan, geprikkeld worden en intrinsiek gemotiveerd zijn. Werkgeluk ligt deels bij de werknemers zelf, maar in grote mate wordt werkgeluk beïnvloed door de organisatie, de manager en het team waarin zij werken.​

  werkgeluklogo 02 02

  Maak werk van werkgeluk

  Je weet inmiddels dat werkgeluk leidt tot tal van positieve effecten op de mensen in je organisatie. Maar waar moet je beginnen? Een goed begin is de Werkgeluk 10-daagse. Een meetinstrument waarmee je het werkgeluk van jouw team of organisatie in kaart brengt.

  ✔ Je team of organisatie wordt gecheckt op de acht belangrijkste beïnvloeders van werkgeluk​;
  ✔ Je krijgt een rijke rapportage met resultaten, inzichten en adviezen​;
  ✔ Je wordt op weg geholpen door een werkgeluk specialist van Brout​;
  ✔ Je bent in staat om (zelf) werk te maken van werkgeluk in jouw team of organisatie​;
  ✔ De Brout Werkgeluk 10-daagse kan in samenwerking met Brout tailormade worden gemaakt. Denk aan extra workshops, (team)trainingen en (social) content.

  Tijdens de Werkgeluk 10-daagse ontvangen je werknemers inspiratie over (dis)happifiers van werkgeluk. Filmpjes, voorbeelden, korte opdrachten en vragen. Elke dag zijn zij maximaal 5 minuten bezig met werkgeluk. Nieuwsgierig? Klik verder voor een overzicht van deze tien dagen.

  Inzicht in de Werkgeluk 10-daagse

  Hoe ziet het proces eruit?

  We maken van jou en de mensen in de organisatie werkgeluk-specialisten. De werknemers krijgen persoonlijk inzicht in wat hun werkgelukkig maakt en waar werkgeluk ‘weglekt’. En het helpt jou om te bepalen waar je het beste (eerst) aandacht aan kunt besteden.

  stap-1

  Stap 1

  ​Je vraagt een belafspraak aan over de Werkgeluk 10-daagse voor jouw team of organisatie.​

  stap-1

  Stap 2

  ​Een Brout specialist neemt contact met je op en vertelt je meer over dit instrument en hoe we zorgen voor het meest werkgelukkige jaar ooit!​

  stap-1

  Stap 3

  We zorgen er samen voor dat je team of organisatie aan de slag gaat met de Werkgeluk 10-daagse. ​

  stap-1

  Stap 4

  We verzamelen alle gegevens en koppelen de resultaten aan je terug in een werkgeluk-rapportage.​

  Sneak peak van de rapportage

  Klik op de afbeelding hieronder om een sneak peak te krijgen van de werkgeluk-rapportage. Krijg inzicht in het werkgeluk van je werknemers én ontdek wat jij kan doen om het werkgeluk van je team of organisatie te vergroten!