inner leadership, outer change

OVER ONS

Onze mensen


Ton Keunen

Owner | Trainer | Coach

Meer informatie

“Gedurende mijn leven ben ik groepen gaan observeren. De ervaring die ik opdeed met die observaties, zet ik nu in. Als ik kijk naar teams en teamleden, vind ik binnen luttele momenten de crux waarom een team niet effectief functioneert.

Ik heb jarenlang gewerkt in verschillende management posities (HR/Sales/Directie/Operations), als acteur, trainer en verandermanager gespecialiseerd in cultuur.

Door mijn ervaring aan de andere kant van het bureau, weet ik hoe de hazen lopen. Daarbij heb ik geleerd dat bijna niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. In mijn visie zijn mensen vaak groter dan ze zelf denken. Daarom luister ik echt naar mensen en vooral ook naar wat ze niet zeggen. Ik zoek creatieve oplossingen buiten bestaande kaders. Daar kun je op rekenen”

Bas Keyser

Owner | Trainer | Coach

Meer informatie

Mijn hele leven al ben ik benieuwd naar het onbekende. Verwondering zie ik als belangrijkste voorwaarde om te blijven leren. Ik geniet intens van alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft, ben constant in verbinding met anderen en dit altijd op een waarderende manier.

Ieder mens, elk team en elke organisatie heeft de vrijheid om zelf te kiezen hoe zij zich willen ontwikkelen, willen groeien; daarvan ben ik overtuigd. Als ervaren trainer, coach en begeleider van leer- en veranderprocessen heb ik vele organisaties begeleid in hun zoektocht naar talentontwikkeling en werkgeluk. Geen sector of cultuur is mij vreemd; een rijke ervaring, waar ik trots op ben.

Mijn motto: ‘We bouwen de brug terwijl we erover lopen’. Ik loop dan graag mee als vertrouwde partner om, met inzet van mijn enorme dosis positieve energie, individu, teams en de gehele organisatie te begeleiden bij het ontwikkelen van hun eigen kompas. Zodat ze vervolgens durven doen waar ze écht van dromen.

Anne Poelstra

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Al van jongs af aan ben ik geinteresseerd in hoe het komt dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen. De studie Psychologie paste dan ook goed bij mij. Daarna ben ik als trainer/coach/consultant werkzaam geweest bij de TU Delft en Schouten & Nelissen. Zeker vanuit die laatste organisatie heb ik met veel verschillende organisaties, teams en individuen gewerkt.

Dat is ook precies waar ik energie van krijg: verbinding maken. Mensen en organisaties bewust maken van hun talenten. Wat zijn deze en hoe kan je deze nog meer inzetten? Ik heb een waarderende, zorgvuldige en enthousiaste stijl. Als dit je aanspreekt neem dan gerust contact met me op!

Marjolein de Boer

Consultant | Trainer

Meer informatie

Elk individu is uniek. Het is mijn uitdaging om mensen in hun kracht te zetten. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten om in te zetten en werkgeluk te vergroten. Mijn persoonlijke drijfveer is een bijdrage te leveren aan ontwikkeling en persoonlijke groei.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik mijn talenten aanwenden mensen op een ontspannen manier nieuwe vaardigheden te leren. Ik houd een spiegel voor om hun bewustwording te stimuleren.

Door mijn energie ben ik resultaatgericht, zeg waar het op staat, praktisch, positief en integer. Ik heb gevoel voor relaties en geef eerlijke feedback

Teun Giljamse

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

In de drie totaal verschillende organisaties waarin ik de afgelopen 20 jaar werkte, merkte ik hoezeer de uitdagingen van mensen in die organisaties overeenkomen. Mensen zijn op hun best als er balans is tussen persoonlijke kracht, professionele uitdaging en gevraagd leiderschap. En dat laatste is overigens niet voorbehouden aan bazen. Leiderschap is ‘inzien waar je bijdrage aan het grotere geheel wordt gevraagd en het lef en vermogen hebben dat ook te doen’, hoorde ik iemand ooit zeggen. Ik vind dat een goeie definitie.

Waar de tent op zijn kop gaat, de collega’s niet meer te pruimen zijn, de klant andere eisen stelt of de organisatiecultuur de mensen niet meer vertegenwoordigt (of andersom) ontstaat er stress. En stress is vervelend gedoe, waarin teams veranderen in comités, de processen stokken en klanten en afnemers balen of weglopen.

Persoonlijke idealen en professionele verwachtingen zijn in de passende organisatiecultuur te realiseren. En dan is er ‘flow’. Dan werkt het lekker, is er plezier en een beetje mildheid naar en begrip voor elkaar. Daarvoor zet ik mij met ziel en zaligheid in. Confronterend, vertrouwenswekkend en met het oog op langere termijn ontwikkelingen. Door elkaar beter te leren begrijpen. Elkaar niet tegen maar bij te staan. Elkaar niet uit maar ín positie te brengen.

Als sportparachutist heb ik de afgelopen jaren gerealiseerd dat spanning en veiligheid elkaar stimulerende grootheden zijn. Zonder spanning is veiligheid saai en zonder veiligheid wordt spanning roekeloos. Ik geef impulsen om concreet te groeien als individu, team en organisatie. Zodat samenwerking aan diensten en producten voldoening, erkenning en plezier geeft.

Sierdjan Westen

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Ondanks alle plannen die ik vroeger had, en dankzij de dromen die ik toen had, ben ik interventiekundige geworden. Want nu doe ik waar ik toen van droomde: ik combineer mijn passies voor persoonlijke ontwikkeling, organisaties en improvisatie.

Of het nu gaat om bewustwording of het aanleren van een nieuwe vaardigheid: ik werk vanuit de vraag van de ander: persoonlijke kracht en wens staan centraal. Mijn waarden: autonomie, openheid, verbinding en positiviteit.

Mijn kracht: ik communiceer open en eerlijk, en ben analytisch en kritisch. Mijn oordeel stel ik uit, waardoor ik oprecht kan aansluiten bij de ander.

“In theory there is no difference between theory and practice, in practice there is.” – Jan L. A. van de Snepscheut

Monica Keunen

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Bent u de leider en de professional die u kunt en wilt zijn? Ik coach en train om uw eigen identiteit te (her)ontdekken en te zijn. Handelen vanuit uw eigen kwaliteit en authenticiteit. Met mij haalt u het optimale uit uzelf én uw organisatie. Het maakt u gelukkig. En uw organisatie beter.

Ik richt me vooral op de leiders en de C-level van een organisatie want zij zetten de toon, zijn het lichtend voorbeeld en inspirator voor identiteit en succes van hun organisaties. Dat ik me thuis voel bij juist deze groep, komt door mijn jarenlange ervaring als ondernemer op het gebied van corporate identities en authenticiteit van bedrijven. Mijn coaching richt zich op het (her)nemen van de regie en de beste én gelukkigste leider te zijn die u kunt zijn. Ik houd van hard werken en resultaten behalen, speel altijd op de bal en ben confronterend als het nodig is.

Joanie van der Sande

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

De rode draad in mijn leven is dingen doen waar ik blij van word. Is dat niet (meer) het geval dan is het tijd om het leuk te maken of iets anders te vinden wat ik wel leuk vind.

Dat resulteert in zeer veelzijdige ervaringen waarbij ik op dat moment niet bezig was met welke logica dan ook. Die zou pas later blijken. Begonnen als leerkracht basisonderwijs, eigenaar van een discotheek,  20 jaar sales ervaring, 10 jaar evenementen organisatie gedaan. In 2009 voor mezelf begonnen als trainer/coach in Persoonlijk Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling, Sales, Service & Hospitality. Hier vallen de puzzelstukjes op hun plek.

Mijn unieke bijdrage?

Dat ik mensen in hun kracht breng door middel van liefdevol fileren. Zodat ze kunnen zijn wie ze werkelijk zijn. En met minder geen genoegen nemen.

Daar sta ik voor.

Robbert van Ede

Trainer | Coach

Meer informatie

Mijn filosofie: Ieder individu, team, organisatie heeft het potentieel in zich om zijn/haar authentieke definitie van succes te overstijgen. Mijn definitie van succes, de reden dat ik vanochtend ben opgestaan, is persoonlijke transformaties faciliteren:
– Bevrijding van beperkende emoties en overtuigingen.
– Zelfwaardering onafhankelijk maken van externe factoren, en zelfs, elke situatie en uitkomst zien als een kans om te groeien.
– Opnieuw verliefd worden op jezelf en het leven, van hieruit als een volle emmer die overvloeit onconditioneel waarde toevoegen aan organisatie(s) waarmee je werkt, jouw geliefden, en vele anderen.

Training geven en coachen begon al op mijn 16e. Bedenken en uitvoeren van ontwikkelprogramma’s op maat is mijn uit de hand gelopen hobby. Eeuwenoude wijsheden, wetenschappelijk onderzoek, sporters, CEO’s, en andere leiders inspireren mij. De principes die zij mij leren combineer en vertaal ik door naar de praktijk. In het verleden heb ik verschillende sporten beoefend op topniveau, een berg aan levenslessen. De transitie van wielrennen naar rugby opende mijn ogen en leerde mij wat teamwork, in extreme omstandigheden, werkelijk is.

Genoeg over mij, laten wij aan de slag gaan!

Betje Koolhaas

Trainer | Trainingsacteur

Meer informatie

Ik hou van communiceren en verdieping in contact.

Vooral op momenten van persoonlijk betekenis, wanneer het werkelijk belangrijk is om begrepen te worden of de ander te bereiken.

Neem als voorbeeld een moment waarbij je je grens wilt aangeven en waarbij angsten of bezwaren dat in de weg staan. Van jongs hebben deze “schurende momenten” me bezig gehouden. Ik stelde soms pijnlijke vragen, waarbij mijn nieuwsgierigheid en vertrouwen dat het goed zou komen, groter waren dan het ongemak van de situatie”

“Als trainer en acteur werk in met persoonlijke en concrete situaties. Door te oefenen, vinden we een ingang om dat wat lastig is, krachtig te maken. Met mijn grote ervaring als acteur en trainingsacteur, kan ik me gemakkelijk verplaatsen in alle mogelijke omstandigheden en personen en deze realistisch en herkenbaar neerzetten.

Door heldere feedback te geven en met concrete tips aan de slag te gaan, zorg ik ervoor dat iemand beter beslagen ten ijs komt.

Marike op den Akker

Trainer | Trainingsacteur

Meer informatie

Ik ben van jongs af aan al nieuwsgierig naar hoe het hoofd en lichaam van een mens met elkaar verbonden zijn.

Dat is waarom ik Psychologie ging studeren in Amsterdam en daarna een opleiding volgde tot fysiek actrice waarin die verbinding voor mij nog sterker werd gelegd.

Mijn missie als (yoga)coach, trainer én acteur is om mensen een ervaring te geven die actief beklijft in hart, hoofd én lichaam.

In de trainingen en workshops die ik geef, daag ik mensen graag op speelse wijze uit om ook in de onderzoekstand te komen. Ik ben ervan overtuigd dat als je je oefent om actief aanwezig te kunnen zijn in het hier en nu, je eerst contact kunt maken met je eigen lichaam en adem en van daaruit met ieder ander: je collega’s, je partner, je manager of een klant.

Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren en mezelf op die manier te ontwikkelen, zodat ik in mijn werk als trainer en coach ook kan inspireren vanuit mijn eigen ontwikkeling. Ik doe dat vanuit humor en lichtheid.

Marie Marcelle Stadhouders

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Direct na mijn studie Rechten ben ik gestart bij  een bureau waarin ik mij ontwikkelt heb als adviseur – trainer op het gebied van mens- en organisatie ontwikkeling. Via diverse stappen in mijn loopbaan als adviseur HR, coach, manager en werk als vrijwilligster in Rwanda en Oeganda ben ik heel blij met mijn huidige werk.

Ik geniet ervan als mensen en organisaties keuzes durven te maken die bijdragen aan een fitte en wendbare organisatie. En als medewerker kunt zijn wie je bent en zo gelukkig als mogelijk bent in je werk.

Ik begeleid mensen met werk en loopbaanvragen, geef workshops met als thema’s waarden, omgaan met veranderen, werken & overgang en adviseer organisaties over hoe je met de medewerkers vitaal kunt zijn in alle levensfasen.

Naast mijn werk bij BROUT, werk ik als mantelzorger bij Senior Service.

Ik wordt omschreven als een persoon die goed kan luisteren, buiten de kaders denkt, humor heeft en  gedegen te werk gaat.

Jeroen Wijnhorst

Trainer | Trainingsacteur

Meer informatie

De behoefte om het ongezegde te benoemen, ken ik al sinds mijn jeugd. Daarin schuilt vaak de kern en authenticiteit. Met mijn achtergrond in theater en mijn expertise als trainingsacteur zet ik groepen aan tot verandering. Met veel plezier demonstreer ik nieuw gedrag en bied de gelegenheid om er mee te oefenen. Het verbeelden van aktie en reaktie zorgt voor een leerzame dynamiek. Door bewustwording en het bespreekbaar maken van drijfveren, gedrag en communicatie, maak ik ruimte voor ontwikkeling.

Mijn empathisch vermogen en compassie zijn hierin leidend.

Tess Keijzer

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Het is mijn passie om samen met organisaties en hun mensen te werken aan het (weer) verbinden met hun kern en kracht, in beweging te komen en van daaruit grote resultaten te bereiken, doelen te behalen en dromen te verwezenlijken. Dit door passende, creatieve, ervaringsgerichte en inspirerende interventies te gebruiken.

Na mijn master in sociale psychologie: training & development werk ik de afgelopen 10 jaar als trainer en coach. Ik kom binnen veel verschillende soorten organisaties, zowel groot als klein, zowel profit als non-profit.

In mijn trainingen creëer ik gemakkelijk een veilige en tegelijkertijd uitdagende sfeer waarin de deelnemers kunnen onderzoeken en ontdekken, om vervolgens eigenaarschap te voelen en te tonen door te durven experimenteren met (nieuwe) gevoelens, gedachten en gedrag.

In mijn werk als coach voel ik aan en doe ik wat nodig is om in een team, of bij een individu een duurzame transformatie te ontlokken. Hierbij gebruik ik naast een diversiteit aan oefeningen en tools, mijzelf voortdurend als instrument. Met mijn openheid, empathie en humor durf ik mensen te confronteren door te benoemen wat er gebeurt of wat ik zie, ook als het lastig is. Altijd met zorgvuldig oog en gevoel voor wie ik voor mij heb, om zo samen tot de kern te komen, en vanuit daar verder te bewegen en ontwikkelen.

Paul Crone

Teamcoach | Coach

Meer informatie

Leef en werk vanuit je passie en je talent.

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel mensen kunnen coachen door het inzetten van mijn passie en talent.

Met mijn enthousiasme als coach win ik snel het vertrouwen van mensen omdat ik oprecht ben en geïnteresseerd.
Ik weet in gesprekken de juiste toon de raken en een veilige sfeer te creëren.
Mijn manier van communiceren is duidelijk en concreet. Alhoewel ik eindeloos kan luisteren, hou ik ook van aanpakken en doelgericht werken.
Mijn werkwijze is pragmatisch en gericht op de feiten. Ik hou niet van stilstand maar coach juist op het in beweging brengen van mensen.
Op een integere, positieve en stimulerende manier help ik je bij het bereiken van het gestelde doel.

Ingeborg Smal

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als professional en manager bij diverse (semi)-overheidsorganisaties als UWV, rechtbank en gemeente weet ik als geen ander: de sleutel voor het succes van elke verandering is de mens. Als  ervaren trainer, coach en mediator staat in al mijn werk dan ook de focus op bewustwording en inzicht in (eigen) gedrag, houding, communicatie, samenwerking èn talent centraal. Ik nodig je uit om in veiligheid die eerste stap te zetten, te durven te spelen, te durven kwetsbaar te zijn, opdat weerstand plaatsmaakt voor vertrouwen en verbinding. Ik spiegel, stimuleer, confronteer en sta naast je. Welk maatwerk ik ook lever, het zal altijd een combinatie zijn van theorie en praktijk – gebracht met aanstekelijk enthousiasme, betrokkenheid en bekendheid met de cultuur die ik begeleid.

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring binnen diverse (semi)-overheidsorganisaties, achtereenvolgens als professional (jurist), teamleider en manager. Inmiddels heb ik al weer ruim 8 jaar ervaring als trainer, coach en mediator. Ik train en coach zowel medewerkers, teamleiders als managers, van allerlei afdelingen, van handhaving tot beleid. Ik focus in mijn trainingen en coaching vooral op persoonlijk leiderschap -ken jezelf en (her)ken de ander-  en teamcommunicatie/teambuilding (open, oplossingsgerichte communicatie en samen staan en gaan voor het resultaat).

 

Karel Simons

Trainer | Coach

Meer informatie

Ik hou er van om mensen in hun kracht te kunnen zetten en daarbij de vraag te stellen wat kracht nou helemaal is. Door mijn levenslange ervaring in kung fu heb ik daar mijn specialiteit van gemaakt. Ik heb gemerkt dat veel concepten die belangrijk zijn in deze sport, toepasbaar zijn op het leven, ook op werkgebied. Wat doet de weerstand die je van iemand krijg met je en hoe kan je daar op een efficiënte en niet-agressieve manier mee omgaan? Wat is stevig in je schoenen staan en is dat hetzelfde als onbeweegbaar zijn? Dat zijn vragen die me bezig houden.

Na jarenlang als acteur in het theater te hebben gewerkt, besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Ik wilde meer samenwerken met mensen om ze te helpen verder te komen. Ik volgde een opleiding tot jongerencoach en werk nu veel in het praktijk- en speciaalonderwijs daar geef ik Kung Fu lessen en leer ik de jongeren via deze sport over discipline, balans, weerbaarheid, focus, kracht en respect.

Farzana Iqbal

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Welkom! Ik ben Farzana Iqbal en werkzaam als consultant en trainer. Ik ben erg gefascineerd door menselijk gedrag en hoe dit gedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Tijdens mijn studie toegepaste Psychologie is de fascinatie alleen maar groter geworden, ik heb mij extra mogen verdiepen in thema’s als: beïnvloeding, het brein, gedragsverandering & cultuurverandering. Daarnaast heb in een Minor intercultureel-management gevolgd in het buitenland, waarbij ik inzichten heb opgedaan in de invloed van culturen op gedrag en samenwerking in de werkomgeving. Gastvrije communicatie en het maken van verbinding staan centraal in trajecten die ik begeleid. Ik ben ervan overtuigd dat we door elkaar de juiste aandacht te geven de wereld een beetje mooier en gastvrijer kunnen maken voor iedereen.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met filosofie, ik vind het erg waardevol om inzichten van verschillende grote denkers uit het verleden, toe te passen in mijn dagelijks leven. Thema’s als zingeving en geluk komen altijd terug, zowel in mijn werk als in mijn privéleven.

Marly Teunissen

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie

Marly is a premier trainer/coach and leadership development consultant. She has senior global HR and leadership development expertise in several international corporate companies. She has the ability to help people find their intrinsic motivation by action learning and set within the framework of their business.

Marly’s team training and coaching is a rigorous process of mindset and behavior work, carefully examining the everyday actions and interactions people take, while supporting a deeper inquiry into their underlying beliefs, thoughts, challenges and aspirations. Her intent is increasing self-awareness, changing mindsets and frameworks for action and fostering sustainable behavioral shifts.

Expertise personally or teams:

  • Team effectiveness
  • Leadership development
  • Strategic business development facilitation
  • Culture change to realize digitized growth ambitions

Marly is fluent in Dutch and English.

 

Hylke van Sprundel

Trainingsacteur

Meer informatie

Door mijn jaren lange ervaring als acteur weet ik wat de kracht van spiegelen is. Gedrag onderzoeken, zichtbaar maken en het effect tonen van veranderd gedrag. Daardoor ervaar je wat er gaande is en kan men zich bewust worden van de situatie en hoe men het anders zou willen.

Gedrag onderzoeken doe ik door goed te luisteren met aandacht voor het verhaal van iemand: dat is de reden waarom iemand doet zoals ie doet. Luisteren met empathie en niet te vergeten; humor, heel belangrijk.

Mijn motto: ‘Be the change you want to see’. Ik ben er van overtuigd dat verandering in eerste instantie bij jezelf begint. En daarbij is voor mij de cruciale vraag: Wat wil ik? Pas als je dat helder hebt, kan je dichter bij het belangrijkste doel komen: hoe word ik gelukkig in m’n leven en in m’n werk…

Ivor Beem

Coach

Meer informatie

Keuzes maken, prioriteiten stellen, omgaan met stress en verwachtingen van onszelf en anderen. We hebben er allemaal mee te maken. Maar wat als belemmerende gedachten en gevoelens steeds de kop op steken en je uit balans brengen? Blijf je doorploeteren of gun je jezelf een paar verhelderende gesprekken met een coach?

Na een uitgebreide carrière in de tv-wereld, heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid en van mijn grootste passie mijn werk gemaakt: mensen begeleiden bij persoonlijke en professionele groei.

Als coach kom ik snel tot de kern. Ik ben betrokken en relativeer en confronteer waar nodig. Ik bied praktische tips en tools die je kunt gebruiken om tot inspirerende inzichten te komen en zelf tot actie over te gaan.

Jeroen van Venrooij

Trainingsacteur

Meer informatie

Wat mij als kind het meest aantrok in theater, was het spelen van allemaal verschillende rollen. Terugkijkend denk ik dat ik tussen die schuifdeuren stukjes van mezelf kon laten zien en verkennen die ik daarbuiten moeilijker kon tonen. Ik werd niet zozeer ‘iemand anders’, het was meer dat ik aspecten in mezelf uitvergrootte, waardoor zich andere versies van Jeroen presenteerden. Ik ervaar het als een groot geluk dat ik dit principe nog steeds mag toepassen in mijn werk.

In feite gebeurt dit ook met mensen in een training; in het oefengesprek met mij kunnen ze kanten van zichzelf en nieuwe manieren van zich uitdrukken verkennen.

Ik zie het als mijn taak het oefenen zo laagdrempelig mogelijk te maken. Naast het vooraf geven van heldere kaders, doe ik dat door herkenbaar gedrag neer te zetten. Mijn spel staat ten dienste van de situatie en tegelijkertijd reageer ik eerlijk en in het moment op wat er gebeurt. Daardoor kunnen deelnemers het effect van hun eigen gedrag zien. Door zorgvuldige en constructieve feedback geef ik mensen inzicht in hoe iets bij mij binnenkomt en krijgen mensen de kans hun gedrag nog effectiever te maken.

Ik weet dat oefenen met een acteur niet altijd het meest favoriete onderdeel is van mensen in een training, maar ik hoor wel vaak terug dat juist op dat moment de kwartjes vielen. Dat ik mag bijdragen aan dat inzicht geeft mij grote voldoening.

Timo Lamboo

Trainer | Coach

Meer informatie

Ik ben een mensgerichte communicator en een krachtige realist. Ik ben een “high energy trainer & coach” en benoem wat ik zie terwijl ik in verbinding blijf.

Mijn, door schade en schande opgebouwde, ervaring in de telecom branche en bankensector, helpt me snel inzicht te krijgen in de behoeftes en verbeterpunten binnen een organisatie.

Ik geloof dat ieder mens uniek is en potentieel heeft. Het is mijn passie mensen, teams en bedrijven te inspireren tot groeien naar de beste versie van zichzelf. Omdat de kern van mijn werk draait om duurzame gedragsverandering vanuit de persoon zelf, doe ik er alles aan om impact te maken. Wat ik hierbij inzet is een grote lach, veel positiviteit gecombineerd met zelfreflectie en een intense passie om te blijven verbeteren. Ik zet mijn tomeloze energie graag in als katalysator voor groei binnen jouw bedrijf.

Nicole Lam

HR-specialist

Meer informatie

“Alles wat je nodig hebt, is er al.”

Of het nu in mijn functie als dutymanager, HR-adviseur, talentmanager of coach/trainer was, steeds weer ervaarde ik wat een mens of team nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen, er al is. Oftewel: de antwoorden op vragen zitten in jezelf, je kunt er soms alleen niet bij. Daardoor kunnen belangrijke talenten onbenut blijven. Hoe je steeds de oplossingen in jezelf of met elkaar vindt, dat kun je leren. Het liefst een heel leven lang.

Door mijn jarenlange ervaring in Human Resources, talent- en verandermanagement, coaching en training heb ik een scherp oog voor wat er nodig is. Ik laat mensen, teams en organisaties ervaren hoe ze dat kunnen inzetten om het gewenste resultaat te bereiken. Soms is het nodig om eerst even stil te staan, voordat er weer met volle kracht vooruit gegaan kan worden. Ik laat op een zorgvuldig confronterende manier zien hoe dat werkt. Dat doe ik met verrassende methodes en onverwachte invalshoeken die aan het denken zetten en uiteindelijk leiden tot succesvolle, persoonlijke en gezamenlijke groei.

Wouter Teerhuis

Trainer | Coach

Meer informatie

Ik heb jaren geleden rechten en internationale organisaties gestudeerd, twee prima studies. En daarna met veel doorzettingsvermogen en een beetje zelfspot in de advocatuur gewerkt. Een prima baan.

Enkele jaren geleden heb ik besloten dat ‘prima’ niet langer werkte voor me. Ik wilde iets anders. Iets met mensen en iets met sport. En gezondheid, levensstijl en vitaliteit. Een mooie gedachte, maar niet heel concreet. Na veel overpeinzingen en proberen heb ik mijn baan opgezegd en heb ik een sport- en lifestyle programma voor kids opgezet (Vondelgym’s Speelkwartier en Rookies).

Door dit werk te doen merkte ik dat ik altijd op zoek ben naar een verdergaande betekenis in wat ik dagelijks doe. Ik kan niet iets ‘zomaar doen’ of doen ‘omdat het nou eenmaal moet of geld oplevert’. Met die gedachte ben ik menselijk gedrag gaan bestuderen, en heb daardoor een fascinatie ontwikkeld: coaching. Gericht op groei en vitaliteit, vanuit de overtuiging dat lichaam en geest één zijn. Want groei is wie we zijn, het is hoe de natuur en het universum werken.

Wat doen mensen, en waarom doen ze dat? Mensen vertonen bepaald gedrag omdat ze een bepaald doel nastreven. Maar vaak is dat gedrag niet in lijn met hun doel, waardoor mensen soms het gevoel hebben niet effectief te zijn. Ze doen heel veel, maar er gebeurt weinig. ‘Je zit vast’. Je groeit niet meer, je staat stil. Maar hier kan je aan werken, door coaching. Hiermee kan je je groei hervinden.

Michelle Peters

Officemanager

Meer informatie

t・020604050

e・