inner leadership, outer change

Timemanagement

Dagelijks komt er een enorme stroom van informatie op je af. Daarom is het belangrijk om deze stroom goed te beheersen. Dat is een kwestie van het gebruiken van de juiste tools en het hebben van de juiste mindset. In de training timemanagement leer je beide.

Het effect van de training is dat je niet constant meer aan allerlei reminders denkt, maar dat deze verwerkt zijn in een duidelijk systeem waar je op kunt vertrouwen. Dat zorgt er voor dat je werkgeheugen over houdt om daadwerkelijk taken mee uit te voeren. Dat zorgt voor een verhoogde productiviteit en minder stress.

Timemanagement

Timemanagement is een methode om de opdrachten die op je afkomen te vangen in een systeem en vervolgens stapsgewijs te verwerken.

Het starten met het verzamelen van telefoontjes, emails, poststukken en gesproken opdrachten. Al dit soort media kunnen to-do’s bevatten: dingen waarvan wordt verwacht dat jij ze doet. Om te voorkomen dat deze to-do’s in je hoofd gaan rondspoken, vang je ze in een systeem. Dat systeem bestaat in ieder geval uit je agenda, je to-do list en een archief, maar kan uit nog veel meer onderdelen bestaan.

Als je alle opdrachten verwerkt hebt in je systeem, begint het werk natuurlijk pas. Op dat moment wordt het je taak om de to-do’s ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Dat op een effectieve en efficiënte manier doen is ook een onderdeel van timemanagement.

De juiste mindset

Voor veel mensen werkt timemanagement heel goed, maar we zien wel regelmatig dat ze het niet lang volhouden. Hun systeem valt uiteen en na verloop van tijd werken ze weer puur met hun oude gewoonten. Om dat te voorkomen is de juiste mindset belangrijk.

Die mindset bestaat uit een psychologie die er voor zorgt dat je bepaalde gewoonten inbouwt en die je bovendien laat zien dat timemanagement altijd belangrijker is dan de daadwerkelijke uitvoering van je taken. Wanneer we hier aandacht aan besteden tijdens de training timemanagement, zien we dat mensen hun nieuwe gewoonte veel langer volhouden.

The magic starts here

Direct contact

Wie: voor deelnemers die beter georganiseerd willen zijn, minder stress willen hebben en beter willen presteren
Waar: Incompany
Wanneer: De training Timemanagement duurt in ieder geval 1 dag.
Trainers:  Er zijn meerdere trainers binnen Brout die deze training geven
Deelnemers: maximaal 12.
Investering: op aanvraag

Meer weten of overleg over het inzetten van deze training? Neem dan contact op via 0202604050 of via het formulier hiernaast.

Contactformulier