The shift of leadership: Leadershift

What is your best for the world?

Going Brout betekent kiezen voor awareness. Leiderschap begint namelijk altijd met wérkelijk bewust zijn. We begeleiden organisaties in het (terug) nemen van de regie. We creëren ontwikkelprogramma’s voor (grote) organisaties, bieden vaste programma’s en geven coaching en training op elk niveau en voor elke functie: individu, teams en organisaties.

Bekijk ons webinar: the shift of leadership

Reserveer hier je gratis koffie coach kwartier

We bring out your best, so you can be the best for the world

Wat is er nu van mij nodig? Dit is de vraag die ons bezighoudt tijdens Corona. En het antwoord is dat wij willen werken aan een toekomst waarin mensen elkaar inspireren, laten groeien en samenwerken. Van ‘ego’ naar ‘we go’. En dat kunnen we dan ook alleen samen realiseren.

“Het duurde even voordat ik het kon zien. Mede door corona realiseer ik me dat ik bijna mijn hele leven bezig ben geweest met de beste, de mooiste en de leukste te zijn. De beste in trainen, de mooiste van het feest, de leukste van het gezin, het bedrijf en de vriendenkring. En juist hier geeft dit virus mij nu dus een dankbare genadeklap: De beste van de wereld zijn is leuk. En ook behoorlijk ego gericht. Me, myself and I. Het is weinig inspirerend.

Ton Keunen vertelt in dit webinar van 45 minuten over zijn persoonlijke reis en transformatie van ego naar wego. Je komt erachter wat de kracht is van het beste voor de wereld zijn. En de valkuilen op de weg daar naartoe.

Bekijk het webinar en reserveer het bijhorende koffie coach kwartier (1-op-1 sessie met een Brout coach) om te ontdekken wat jouw best for the world is. En hoe je dat kunt zijn.

Do you want to be the best in the world? Or do you want to be the best for the world?

Scroll naar beneden voor de volledige toolkit van het webinar.