fbpx

Brout kondigt met trots aan dat we onderdeel worden van Zorg van de Zaak, een leidende netwerkorganisatie in de arbodienstverlening en organisatieverbetering. Deze stap betekent een nieuwe fase voor Brout en opent deuren voor verdere groei en innovatie.

Samen sterker in duurzame inzetbaarheid

Brout is een pionier in leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering. Onze programma’s, waaronder trainingen, coaching en advies gericht op persoonlijke groei en teamdynamiek, passen perfect bij de doelstellingen van Zorg van de Zaak om ‘iedereen sterker aan het werk’ te krijgen. Onze ambitie is om 1 miljoen mensen te raken en transformeren. Door deze samenwerking kunnen we dit streven versnellen en onze klanten nog beter bedienen met een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor duurzame inzetbaarheid.

Onze missie: 1 miljoen mensen transformeren

Ook nu Brout deel uitmaakt van Zorg van de Zaak, blijven we onze eigen identiteit en unieke aanpak behouden. Onze diensten blijven ongewijzigd, maar we zullen ook intensief samenwerken met de andere labels binnen het netwerk om onze klanten optimaal te ondersteunen. Bij Brout hebben we een ambitieuze missie: het raken en transformeren van 1 miljoen mensen. Door de krachten te bundelen met Zorg van de Zaak, kunnen we deze missie sneller bereiken.

Reacties van Brout en Zorg van de Zaak

Ton Keunen, oprichter van Brout: “Om de groei van Brout te versnellen en daardoor het verschil te kunnen maken voor steeds meer mensen in hun leven en werk, is dit een enorme en logische stap. Eén en één is twee: niet alleen passen we als organisatie ontzettend goed in het gehele productportfolio van Zorg van de Zaak, ook de culturen passen als een handschoen. Ik ben ontzettend trots om na zes jaar Brout de eigenaarstouwtjes los te laten en mij in mijn grootste kracht te zetten voor Brout en haar nieuwe netwerk.”

Annelies Lageschaar-den Boer, CEO van Brout: “Met plezier ben ik vorig jaar gestart als CEO van Brout en bouw ik verder aan Brout als onderdeel van Zorg van de Zaak. Inmiddels heb ik een beter beeld gekregen van de verschillende bedrijven in het netwerk en zie ik hoe logisch het is dat we aansluiten op deze formule. Met behoud van onze eigenheid maar met de kracht van samen.”

Bas Tomassen, CEO van Zorg van de Zaak: “Door de huidige gepolariseerde samenleving, verdergaande digitalisering en hybride werken wordt het leven voor veel mensen ingewikkelder en neemt de druk op onze mentale gezondheid toe. Dit vergroot het belang van hechte bedrijfsgemeenschappen waar mensen graag werken, zich ontwikkelen en met elkaar plezier hebben. Dat heeft alles te maken met verbindend leiderschap en een positieve cultuur. Het voorkomt gedoe, verloop en verzuim en het vergroot medewerkersbetrokkenheid en de slagvaardigheid van organisaties. In gesprek met founder en Chief Visionary Officer Ton Keunen duurde het niet lang om samen te besluiten onze krachten te bundelen en zo meer impact te kunnen maken. In Annelies Lageschaar-den Boer als CEO van Brout zien we de ideale leider om dit mogelijk te maken, zodat Ton zijn volle aandacht kan richten op leiderschapsontwikkeling en zo het beste uit zichzelf kan halen voor de wereld.”

Over Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie die bedrijven en instellingen ondersteunt op het gebied van arbodienstverlening en organisatieverbetering. Met diverse labels biedt Zorg van de Zaak een breed scala aan diensten die bijdragen aan het welzijn en de inzetbaarheid van medewerkers. De missie van Zorg van de Zaak is om iedereen sterker aan het werk te krijgen, en met de toevoeging van Brout versterken we onze positie als toonaangevende speler in deze sector.

Over Brout

Brout is een toonaangevend trainingsbureau gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering. Met een team van gedreven trainers, coaches en adviseurs helpen we organisaties om hun doelen te bereiken en hun medewerkers te laten excelleren. Onze innovatieve aanpak heeft de afgelopen jaren veel organisaties geholpen om duurzame resultaten te boeken. We spiegelen, confronteren, inspireren en blijven vragen stellen. Totdat transformatie een blijvende verbetering is. Bring out your best for the world!