fbpx

De Brout Story van Catrien 

“De try-out van Coaching in en als beroep (CIEAB) maakte me heel nieuwsgierig. Het was heel anders dan ik had verwacht. Achteraf zeg ik tegen iemand die twijfelt: ‘Ja, het is spannend, maar het kan je erg veel brengen!’”

Bewustwording

“Tijdens de trainingsdagen kwam ik erachter dat hoe ik mijn werk doe, alles te maken heeft met wie ik zelf ben. Ik voelde me heel eventjes stuurloos. Achteraf snap ik heel goed dat de nadruk hier in het begin op werd gelegd. Dat gaf me nieuwe inzichten in hoe ik gesprekken voer en vragen stel aan anderen. Daar ben ik me veel bewuster van geworden, waardoor ik scholen nu beter kan helpen stappen te zetten.”

Blijvende ervaring

“Ik heb nog nooit zo’n intensieve training meegemaakt. Deze vorm zorgt ervoor dat het blijft plakken. Bij andere trainingen en studiedagen was ik na afloop heel enthousiast over wat ik geleerd had, maar werd ik daarna opgeslokt door de dagelijkse dingen en deed ik er niet veel meer mee. Bij Brout is dat anders.”

“Ik ga nog steeds de mist in, maar nu zie en voel ik wat ik anders kan doen. Dat komt omdat bij deze training juist het persoonlijke aspect aan bod komt. Dat is een goede basis voor blijvende veranderingen!”

Coaching ook iets voor jou?

Heeft deze Brout Story je geïnspireerd? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat we voor jou en je ontwikkeling als coach kunnen doen? Schrijf je dan gratis in voor onze volgende try-out Coaching en in als beroep en laat je verrassen door onze Brouteske aanpak.

Schrijf je in voor een try out